Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar bu sabah yine sütlü ve şekersiz kahveyle güne başladım Kahvaltıda ise Omlet Domates salatalık 2 dilim tb ekmeği Az tahin pekmez Biraz peynir Şekersiz birkaç bardak çay Arada şekersiz sütlü kahve 2 kare bitter Akşam yarım tabak kadar bulgur pilav ve 1 tane kadar haşlanmış tavuk baget Su çok içmedim bugün malesef. Telrfonumu da yanımda taşımadığım için kaç adım attım bilmiyorum fakat tüm gün koşturdum diyebilirim. Herkese hayırlı bereketli mutlu geceler
Öhöm öhöm Diyetimin ilk günü ilk menüsü acemiyim daha. Bir hatam varsa lütfen söylemeyiniz Kahvaltı 11.30 Kıymalı omlet, 1 salatalık, 1 domates, 3 dilim peynir 1 dilim çavdarlı ekmek Ara 2.00 1 bardak cacık Akşam 5:00 fırında tavuk 3 parça, bol salata Ara 7: 00 1 kase salata 3 hurma Su 3 litre Yeşil çay 3 kupa Spor yok. Bayram temizliğine girişdim.2-3 spor yapamam. Zipzip- EElif_Eylul Cordelia
Iyı aksamlar kızlar hemen menumu paylasayım. Bugun cok yogundum hastane banka, carsı ısleri vardı. Sabah yok ( fırsat yoktu dısarıdanda bısey yemek ıstemedım hazır.) Oglen eve geldım. Oglen 2 nescafe 1 paket dıyet buskuvı Aksam 19.30 Salata Semizotu yemegı 6 kasık 2 litre su Ara 21.00 meyve kıraz 3 dilim kavun Zipzip-