Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar selam Sabah 1 sade Türk kahvesi 1 avuç kiraz Kahvaltı Menemen peynir 8 zeytin domates salatalık 1 dilim ekmek Akşam Izgara tavuk köfte karışık salata 2 lt su 5545 adım 554 p Zipzip-EElif_EylulCordelia
Arkadaşlar iyi geceler ancak gelebildim hemen menümü bildireyim Kahvaltıdan önce şekersiz sütlü kahve Kahvaltı 2 yumurtadan omlet 2 dilim çavdarlı ekmek Domates salatalık 1 bardak şekersiz çay Biraz peynir Arada sütlü şekersiz kahve Akşam Peynirli salata 1,5 lt su 5902 adım
Hayırlı sabahlar , Çocukları uyuturken menüye yazmadan yattığım için uyuyakaldım. Kuaura bakmayın. Dünkü menüm 9 30 3 dilim tt ekmek Rukola Domates Salatalık 1 dilim beyaz peynir 15:00 1 tane elma 17 30 1 tabak patatesli yeşil fasulye Salata 2.5 lt su Spor Squat 100 =100 p İp 500 =500 p Jj 400 =400 p Plank 70 sn =70 p Adım 30113=3.011p Toplam =4.081 p Zipzip-Cordelia EElif_EylulFitt_annesleepy angel
Menümü yazayım beklemedeyim EElif_Eylul kaptanımı 11: 30 3 dilim tt ekmek Domates Salatalık Marul 1 dilim beyaz peynir 1 dilim kaşar peynir Ekmeklerin üzerine koydum yedim. 1 kahve 1 bardak yeşil çay 17 :00 2 tane nektarin 18:00 1 tahta kaşıkla bulgur pilavı 3 tane tosta yapılmış köfte Salata . 2lt den fazla su Sporları sonra yazarım daha sporlarım bitmedi. Şu yenme hırsı yüzünden oruçta hayal oldu .biri beni durdursun. Zipzip-CordeliaEElif_EylulFitt_annesleepy angel