- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
ortim menülerin baya guzel geldi gözüme bugun. bir de sporu haftada 3 mutlaka yapmaya calis suyun guzel. begendim genel olarak17 mart salı
11.30 2 yumurta haşlanmış 3 zeytin 1 dilim peynir yeşillik salatalik
15.00 sade türk kahvesi
17.00 1 kepçe mercimek çorbası 1 tabak pirasa salata yoğurt
Su 2lt spor bugünde malesef :/aypare ackerman
Bugün ayın 18 olmasın
Bir kaşık Zeytin yağına iki üç damla limon sık iç geçmiş olsun. O öksürük ancak bununla gecer gece içersen gece öksürük keser rahat uyursun18 Mart
Sabah 8.00 birdilim börek
Saat 10 gibi peynir
Saat 12.00 kapuska mercimek çorbası
Saat 14.00 bir avuçtan fazla fıstık
Saat 18.20 peynir, 4 ceviz, çorba, bir minnak dilim kepekli ekmek, salata
Su 1,5 lt
Spor yok iyileşirsem yapıcam inşallah. Hala boğazım ağrıyor... Bu akşam tek tek öksürüyorum boğazımdandır diye düşünüyorum ama nolur nolmaz diye spor yapmıyorum eve gelince dinleneyim diyorum yoksa spor yapardımZipzip- @HasibeG
Aslında pek öksürmüyorum sabahları az az... alerjik benimki hapşırıyorum bir de. Benim kaygı eşiğim düşük takımdakiler bilir bunu öksürünce malum hastalığa yakalandım mı diye korkuyorumBir kaşık Zeytin yağına iki üç damla limon sık iç geçmiş olsun. O öksürük ancak bununla gecer gece içersen gece öksürük keser rahat uyursun
ay kafa gitmiş yorgunluktan ortimm idare etBugün ayın 18 olmasın
Teşekkürler canım herkes evde pek spor yapamıyorum malesefortim menülerin baya guzel geldi gözüme bugun. bir de sporu haftada 3 mutlaka yapmaya calis suyun guzel. begendim genel olarak
buda benim menü
☘sabah 9: 1 avuc badem ceviz,1 kaşık fıstık ezmesi+3 hurma+1 dilim peynir+2 haşlanmış yumurta+1 fincan yeşilçay
☘aksam yemegi 16:1 kase mercimek çorbası+5 kasap köfte+1 kase buyuk salata+1 bardak ayran
2lt su
15dk cardio pilates yaptim bugünlük gun ici hareket de var
@HasibeG19 Mart
Sabah 7.30 çorba iki ceviz 8.30 yarım portakal
Saat 12.30 şehriye çorbası kıymalı patates yoğurtlu kereviz peynir
Saat 17.00 bir armut
Saat 18.30 bir haşlanmış baget,yarım dilim kepekli ekmek, biraz kızartma sebze, kuruyemiş
Su 1,8 lt
Spor yok iyileşirsem yapıcam inşallah