Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugünkü menüm Sabah(12) Peynır zeytın Sucuklu yumurta 1.5 dılım tb ekmegı Şekersız çay Akşam(18:30) Bır tabak mercımek corbası Kırmızı bıber patlıcan kozleme(yoğurtlu) Ara: bır salkım üzüm 3 tane kuru hurma
15 Eylül Kahvaltı saat 9 kuru üzüm yoğurt karpuz birkaç tane ayçekirdek Saat 14.00 fırında tavuklu patates Saat 18.00 fırında tavuklu patates ayran kabak çekirdeği Spor: 18 dakika yürüyüş ( yağmur yağdı böyle oldu )
Bugünkü menüm Sabah 10.30 İki yumurta omlet, iki çeri domates, beş badem, biraz peynir, taze nane , çay 12.00 Sade Türk kahvesi 15.00 Eti lifalif kuruyemisli bar 18.30 Kiremitte sebzeli somon, çeyrekten az bazlama Suyu olcemedim ama gece uyuyana kadar devam 13408 adım tempolu yürüyüş yesa
İyi akşamlar Sabah 10 Kıymalı tarhana çorbası 2kase.
Ara 3kare bitter bitki çayı Öğle Etli pırasa 2tabak Yogurt
Aksam 21.00 Yarım tabak yeşil fasulye 3dilim ekmek Bı kase şekersiz bakliyatsiz asure
Şu 2.5 Spor 35dk tempolu yürüyüş 1,5 saat normal yürüyüş pastelfit akşam yemeği geç oldu hastaneydim. Geldim 1saat kızımı doyurdum. Yemek yaptım.anca yedik.
Iyi geceler kizlar:) Bugünkü menum) Sabah 10.20'de kibrit kutusundan biraz büyük peynir, Bol salata, 5adet zeytin, yarim yumurta,şekersiz çay iki ceviz.
Ara küçük porsiyon kavun.
15.00'de 6adet sarma, salata.
Aksam 20'de 4 köfte büyüklüğü haşlanmış tavuk . 1.5 litre su Zipzip- kusura bkma menümü bu saate bıraktım biraz rahatsızlandım.biraz direncim düştü sanırım.bidaha bukadar geç saate birakmam
Bugünkü menüm Sabah(12-12:30) 2 haşlama yumurta Peynır salatalık Şekersız çay Akşam(18:00) Bır tabak şehrıye corbası Bir tabak tavuk sote Yarım dılım ekmek Ara: 1.5 lt su 4-5 tane kuru hurma
Sabah kahvaltım saat 10.30 2dilim tam buğday arası kaşarlı tost 2tane çarli domates 2bardak şekersiz çay
Ara öğün saat 14.45 1kucuk salkım yaş siyah üzüm
Akşam yemeği eltim çagırdı çaya saat 16.30 2kasik nohut salatası 2kasik patlıcan salatası 1tane parmak kadar Konya gevreği 1catal kayısı reçeli gevreği bandirdim 1avuc beyaz leblebi 3bardak şekersiz çay