günaydın kızlar :) bende çalışan bir bayanım evde kahvaltı yapamadım bugün dıarı işlerimde vardı ancak yeni yapabildim kahvaltımı kahvaltım çok tahıllı ekmeğe tost 1 domates 1 salatalık 1 fincan çay
masalım sabahki kilom 66 .3 canım .
kahvaltım: bir haşlanmış yumurta
5 zeytin
bir lokma
domatez salatalık
şekersiz çay
ara :kurabiye cay
kurabiye telafi edilecek kızlar
Günaydın kızlar
Kahvaltı
1yumurta
1dilim uno denge
Peynir
Domates
Şekersiz çay
Bende sabah 45 dakika plates yaptım
1 elma
1 muz yedim şimdilik
bebegimle uğraşıyorum bir yandan evimi temizleyecegim bebek uyuyuncada 40 dakika eliptik yapicam inşallah
Bende mi yapsam heveslendimİlk 16 gün hergun yaptım ...su andada hergun yapıyorum ama 65 kiloyken çok zorlanmistim
Bence zamanla süper olcak canimSağol canım keşke hep böyle kararında yiyip bırakabilsek
Aksam yemegi cok guzel olmus canimAkşam
1kase tavuk çorbası
4kaşık pırasa yemeği
Havuç turp salatası
Çayın yanında
1tane hurma yerim ve günü kapatırım inşallah
79 olmak istiyorum tabi devamıda gelcekKizlar 13.Aralik.2016 sali günü son tarti günümüz olucak 6 hafta suren yarismamiz dun itibariyle baslamis bulunmaktadir 1 Kasım başlangıç 13 Aralik yarisma sonuuu herkes hedefiniz yazabilirmi kizlar 6 haftada hedefiniz kac sizlerin
Listeye hedefleride yazayim dimi canim nediyosunuz ?79 olmak istiyorum tabi devamıda gelcek
Canim emzridigin icin sen genis kapsamli yapmalisin zaten kalorili seyler degil zaten yediklerin bol bol sut olsunAksam yemegimde..
3 yemek kaşığı kavurma..2 yemek kaşığı bulgur.. salata...3 hurma .. 2 bitter.. 1 adet elma... 1 dilim ayva...2 tane gün kurusu..biraz peynir..2 mandalina
Ben çok şey yiyorum ya yaz yaz bitmiyor
Emzirdigim için elim ayağım titriyor buyuzden sürekli bir şeyler yiyorum
Bencede yazmalısın kiii hedefe ulaşıp ulaşamayan anlaşılsın...Listeye hedefleride yazayim dimi canim nediyosunuz ?
Bende bu şekilde beslenirim atıştırmadığım zaman sinirli olurum elim ayağım titrer canım...Aksam yemegimde..
3 yemek kaşığı kavurma..2 yemek kaşığı bulgur.. salata...3 hurma .. 2 bitter.. 1 adet elma... 1 dilim ayva...2 tane gün kurusu..biraz peynir..2 mandalina
Ben çok şey yiyorum ya yaz yaz bitmiyor
Emzirdigim için elim ayağım titriyor buyuzden sürekli bir şeyler yiyorum
Cok dogru 40 gun disimizi sıksak ne kaybederizSagol canim inşallah veririm
6 hafta 7×6 42 bugunu baslangic sayarsak 41 gun guzel bi sayi
Kendini toparlamak adina
Ş afak 41 diyelim
Bol sporlu az kacamakli olsun inşallah
Benim hedefim 66 yi gormekKizlar 13.Aralik.2016 sali günü son tarti günümüz olucak 6 hafta suren yarismamiz dun itibariyle baslamis bulunmaktadir 1 Kasım başlangıç 13 Aralik yarisma sonuuu herkes hedefiniz yazabilirmi kizlar 6 haftada hedefiniz kac sizlerin
Bende oylr düşünüyorum tatlimBencede yazmalısın kiii hedefe ulaşıp ulaşamayan anlaşılsın...
Listeyi nezaman yapıcan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?