- 1 Kasım 2016
- 378
- 416
- 18
- 43
Geçen hafta kaç kiloydun. Başlangıç kilona göre çok iyi ilerliyorsunSabah menümü ve kilomu paylaşayım :) kilom 80.5 yakında 7 leri ucundan göreceğim inşallah
Sabah 1 haşlanmış yumurta , 1 bardak süt ve ekmek kalmadığı için 1/4 gözleme yedim (eşime yapmıştım)
hadi inşallah canım güzel haberlerini alırızEvet bakalim ne olucak catlama ignesi yapildi sadece gerisi bizde bu da olmazsa tup bebek
Ödemleri gitmiştir tartıda bu farkı görmek şu yağ olmasada insanı sevindiriyorGünaydın dün diyetisyende tartildim.
75.100 1.400 gr. gitmiş. ama yağdan sadece 200 gr. canım sıkıldı bu duruma
tesekurlerÇok güzel vermişsin. menun ve sporun da harika. tam gaz devam
Canim cok iyi sonuc tebrik ederimGünaydınlar herkese bende bildirimimi yapayım daha lavaboya gitmedim ama sonra netim giderse akşama kadar giremem
Baslangic:84.4
Geçen hafta:82
Bu hafta:80.8
Giden:1.2 kilo
Ama öbür grupta asıl yarın tartı günüm
Bugünü dikatli geçirip daha güzel bir rakama ulaşırım insalah
Canim odemin gitmesi de cok iyi sonucta tartida eksidesin tebriklerGünaydın dün diyetisyende tartildim.
75.100 1.400 gr. gitmiş. ama yağdan sadece 200 gr. canım sıkıldı bu duruma
aslında diyetisyen kontrolü iraden zayıfsa çok iyi oluyor. bir yerde kendini randevu gününü düşünüp dizginliyorsun. ayrıca diyetisyenim süreç tamamlanınca koruma programı gibi bir şey verecek. ayrıca her ay tekrar kontrole gideceğim. bana 1-2 kilo aldığını görürsen biraz dikkat edip verirsin. böylece fazla kilo almadan çözümlemiş olursun dedi. sen de diyetisyene gitmesen bile ideal kilona ulaşınca her hafta tartılarak arada 1-2 kilo fark görürsen bir hafta dikkat edip verirsin.Canim odemin gitmesi de cok iyi sonucta tartida eksidesin tebrikler
bu arada sana bir sey soracagim ben yaptigim diyetlerle 70 kiloya kadar kolay a iniyorum hep
Ama sonrasinda en fazla 68 olup birakiyorum hop gelsin 74 ler
acaba diyorum 69 u gorunce diyetisyene mi gitsem kalici olur mu artik basa sarmak istemiyorum
yada 5 kilo icin degmez deyip bildigim gibi devam mi edeyim
su kaybım çok olmuş bu hafta. halbuki suyu da bayağı tüketiyorum. neyse sağlık olsun. haftaya inşallah istediğim gibi olur.Ödemleri gitmiştir tartıda bu farkı görmek şu yağ olmasada insanı sevindiriyor
tesekurler
Merhaba haftada 3 kez tartıldığım için net hatırlamıyorum :) ama 4 kasım da başladım 25 günde 5.5 kilo kadar verdim tabii ki ilk haftalar gidenin ödem olduğunu biliyorum ama yine de tartıda eksi görmek motive edici oluyor, mutlu oluyorum :)yani şimdilik haftalık zayıflamam ortalama 1,5 kilo gibi görünüyor...Geçen hafta kaç kiloydun. Başlangıç kilona göre çok iyi ilerliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?