• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 haftalik Yarışma günlüğü(isteyen buyursun gelsin kizlar)❤

Sabah menümü ve kilomu paylaşayım :) kilom 80.5 yakında 7 leri ucundan göreceğim inşallah :halay:
Sabah 1 haşlanmış yumurta , 1 bardak süt ve ekmek kalmadığı için 1/4 gözleme yedim (eşime yapmıştım)
Geçen hafta kaç kiloydun. Başlangıç kilona göre çok iyi ilerliyorsun

Kizlar bu hafta biraz kaçırdım sanırım o yüzden çok dikkat olmayınca kilo da sadece -200 olmus 76 çıktım biraz üzülerek ama ölçülerimde farketmiş kiloda olmayan düşüş nasil oldu anlmdm 2cm civarı incelmisim bu mutlu etti beni twister ise yariyo sanırım spor candir ;)

Gunaydin kizlar
Bu hafta cok hastaydim giremedim
Kusura bakmayin corba disinda pek bir sey yiyemedim zaten

Geçen hafta 72.6
bu hafta 72.2
giden 400 gr

Hedefim 71 gormekti ama olmadi neyse artk
insallah haftaya daha iyi olur

Günaydınlar herkese bende bildirimimi yapayım daha lavaboya gitmedim ama sonra netim giderse akşama kadar giremem
Baslangic:84.4
Geçen hafta:82
Bu hafta:80.8
Giden:1.2 kilo

Ama öbür grupta asıl yarın tartı günüm
Bugünü dikatli geçirip daha güzel bir rakama ulaşırım insalah
Canim cok iyi sonuc tebrik ederim

Günaydın dün diyetisyende tartildim.
75.100 1.400 gr. gitmiş. ama yağdan sadece 200 gr. canım sıkıldı bu duruma
Canim odemin gitmesi de cok iyi sonucta tartida eksidesin tebrikler
bu arada sana bir sey soracagim ben yaptigim diyetlerle 70 kiloya kadar kolay a iniyorum hep
Ama sonrasinda en fazla 68 olup birakiyorum hop gelsin 74 ler
acaba diyorum 69 u gorunce diyetisyene mi gitsem kalici olur mu artik basa sarmak istemiyorum
yada 5 kilo icin degmez deyip bildigim gibi devam mi edeyim

Canim odemin gitmesi de cok iyi sonucta tartida eksidesin tebrikler
bu arada sana bir sey soracagim ben yaptigim diyetlerle 70 kiloya kadar kolay a iniyorum hep
Ama sonrasinda en fazla 68 olup birakiyorum hop gelsin 74 ler
acaba diyorum 69 u gorunce diyetisyene mi gitsem kalici olur mu artik basa sarmak istemiyorum
yada 5 kilo icin degmez deyip bildigim gibi devam mi edeyim
aslında diyetisyen kontrolü iraden zayıfsa çok iyi oluyor. bir yerde kendini randevu gününü düşünüp dizginliyorsun. ayrıca diyetisyenim süreç tamamlanınca koruma programı gibi bir şey verecek. ayrıca her ay tekrar kontrole gideceğim. bana 1-2 kilo aldığını görürsen biraz dikkat edip verirsin. böylece fazla kilo almadan çözümlemiş olursun dedi. sen de diyetisyene gitmesen bile ideal kilona ulaşınca her hafta tartılarak arada 1-2 kilo fark görürsen bir hafta dikkat edip verirsin.

Geçen hafta kaç kiloydun. Başlangıç kilona göre çok iyi ilerliyorsun
Merhaba haftada 3 kez tartıldığım için net hatırlamıyorum :) ama 4 kasım da başladım 25 günde 5.5 kilo kadar verdim tabii ki ilk haftalar gidenin ödem olduğunu biliyorum ama yine de tartıda eksi görmek motive edici oluyor, mutlu oluyorum :)yani şimdilik haftalık zayıflamam ortalama 1,5 kilo gibi görünüyor...

YAAAAAA bi tek ben veremedim:(
Sizi tebrik ediyorum kızlar aynıyım ben bu hafta. Özel dönemdi ama hiç değişmemiş ya

Kitabı yollayacağım arkadaş kim _Masalim_ _Masalim_
Adresi özelden atarsa bu hafta yollayayım hava tam evde kitap kahve keyfi yapmalık zaten.

Slm herkese bugünki menüm
Sabah ılık su limonu yoktu bugün
Kavalti
3 çatal yumurta bir çatal peynir
İkişer dilim domates salata
3 zeytin
1 çay kaşığı bal 10 grm tereyağı
Küçük bir parça ekmek bir dilimden azdı

Öğlen
omlet
1 yemek kaşığı sürme peynir
7 zeytin yeşil
Bol salata
3 dilim kızarmış kuru ekmekten ( 95 kalori ediyor hepsi)
Ara 5 habe üzüm
2 dilim hurma

Akşam
1 tavuk baget
5 kaşık tavuk suyu
İki servis kaşığı zeytinyağlı kabak
3 kaşık yoğurt
3litre su
11 bin adım
Sınırsız şekersiz cay

Back