- 20 Ocak 2011
- 1.755
- 396
- 163
Ben en az gunluk o kadar yapıyorum bazen 15 bın oluyurHaftanin 3 gunu 7000 adim atilcak adik dayar resimleri gelsim güzeller
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben en az gunluk o kadar yapıyorum bazen 15 bın oluyurHaftanin 3 gunu 7000 adim atilcak adik dayar resimleri gelsim güzeller
Evet canimgünde 7000 adım 3 günde 21000 adım olcak değil mi ?
Bende oyle yapiyorum tatlım ama simdi iste calisan oluyor zaman bulamiyor oyuzden en azindan 7000 adimBen en az gunluk o kadar yapıyorum bazen 15 bın oluyur
Ben mecburiyetten yapiyom daha bide evin içinde üstümde taşısam telefonu vay adım sayarım haline mesela bugün saat 17 den beri bir dakika oturmadı çocuklar uyudu da yeni oturdum biraz dinlenebilirsem kalkıp bundan sonra iş yapacam ama artık mecalim kalmadı benim oğlum otizim hiperaktiviteli bir çocuk sürekli konrulumuz altında 9.5 yaşında evde birde 22 aylık bir kızım var ikisini yanyana bırakamıyom biraz riskli normalde iki yil öncesine kadar tek başıma bakıyordum kızımın doğumundan bir ay önce hastaneye yatı bir haftadır çıkmış hastanedeyken hafta sonları eve geliyordu hafta içi ben hep yolarda gidip gelirdim tek başına bakmak çok zor şuan devlete destek bekliyoruz haftaya ve öbür haftaya bütün kurumlar toplanıp bir yer rehabilitasyon merkezi gibi fransada İ. M.E deniliyor bulmaya çalışacaklar ama yer olursa aslında biraz kontrol ede bilseydim göndermedim ama malesef çok güçlü artık gücüm yetmiyor eşim de ise gidemiyor gerçi bakıyor ama kabulenemedigi için hep çıkışıyla ben arada daha çok eziliyor kaç defa ayrılık kararı aldım ama oğluma tek bakmadığım için hep durdum çok acılar çektim ikinci çocuğu da belki ona iyi gelir diye yaptım ama daha bir çıkmaza girdik neyse anlatsam ne sayfalar nede kelimeler yeter içinde olduğum durumu anlatmaya burda noktalayayim.Bende oyle yapiyorum tatlım ama simdi iste calisan oluyor zaman bulamiyor oyuzden en azindan 7000 adim
Allah yardımcın olsun inşallah.bu gibi durumlarda eşlerin birbirine destek olması çok önemli. ama anladigim kadariyla tek başınasın. sabrın hiç azalmasın inşallahBen mecburiyetten yapiyom daha bide evin içinde üstümde taşısam telefonu vay adım sayarım haline mesela bugün saat 17 den beri bir dakika oturmadı çocuklar uyudu da yeni oturdum biraz dinlenebilirsem kalkıp bundan sonra iş yapacam ama artık mecalim kalmadı benim oğlum otizim hiperaktiviteli bir çocuk sürekli konrulumuz altında 9.5 yaşında evde birde 22 aylık bir kızım var ikisini yanyana bırakamıyom biraz riskli normalde iki yil öncesine kadar tek başıma bakıyordum kızımın doğumundan bir ay önce hastaneye yatı bir haftadır çıkmış hastanedeyken hafta sonları eve geliyordu hafta içi ben hep yolarda gidip gelirdim tek başına bakmak çok zor şuan devlete destek bekliyoruz haftaya ve öbür haftaya bütün kurumlar toplanıp bir yer rehabilitasyon merkezi gibi fransada İ. M.E deniliyor bulmaya çalışacaklar ama yer olursa aslında biraz kontrol ede bilseydim göndermedim ama malesef çok güçlü artık gücüm yetmiyor eşim de ise gidemiyor gerçi bakıyor ama kabulenemedigi için hep çıkışıyla ben arada daha çok eziliyor kaç defa ayrılık kararı aldım ama oğluma tek bakmadığım için hep durdum çok acılar çektim ikinci çocuğu da belki ona iyi gelir diye yaptım ama daha bir çıkmaza girdik neyse anlatsam ne sayfalar nede kelimeler yeter içinde olduğum durumu anlatmaya burda noktalayayim.
Sagolun esım bakıyor ama işte problem yasıyoruzAllah yardımcın olsun inşallah.bu gibi durumlarda eşlerin birbirine destek olması çok önemli. ama anladigim kadariyla tek başınasın. sabrın hiç azalmasın inşallah
ALLAH yardimcin olsun canim hersey yoluna girer INŞALLAHBen mecburiyetten yapiyom daha bide evin içinde üstümde taşısam telefonu vay adım sayarım haline mesela bugün saat 17 den beri bir dakika oturmadı çocuklar uyudu da yeni oturdum biraz dinlenebilirsem kalkıp bundan sonra iş yapacam ama artık mecalim kalmadı benim oğlum otizim hiperaktiviteli bir çocuk sürekli konrulumuz altında 9.5 yaşında evde birde 22 aylık bir kızım var ikisini yanyana bırakamıyom biraz riskli normalde iki yil öncesine kadar tek başıma bakıyordum kızımın doğumundan bir ay önce hastaneye yatı bir haftadır çıkmış hastanedeyken hafta sonları eve geliyordu hafta içi ben hep yolarda gidip gelirdim tek başına bakmak çok zor şuan devlete destek bekliyoruz haftaya ve öbür haftaya bütün kurumlar toplanıp bir yer rehabilitasyon merkezi gibi fransada İ. M.E deniliyor bulmaya çalışacaklar ama yer olursa aslında biraz kontrol ede bilseydim göndermedim ama malesef çok güçlü artık gücüm yetmiyor eşim de ise gidemiyor gerçi bakıyor ama kabulenemedigi için hep çıkışıyla ben arada daha çok eziliyor kaç defa ayrılık kararı aldım ama oğluma tek bakmadığım için hep durdum çok acılar çektim ikinci çocuğu da belki ona iyi gelir diye yaptım ama daha bir çıkmaza girdik neyse anlatsam ne sayfalar nede kelimeler yeter içinde olduğum durumu anlatmaya burda noktalayayim.
Tesekur ederımALLAH yardimcin olsun canim hersey yoluna girer INŞALLAH
Tebrik ederim iradeli devam ediyosun,,,,,,,merhaba kızlar,
kendi kendime takılıyorum sanırım
akşam eşimin dediği oldu ben de ayran ve salata ekledim menüye.
Yarın tartıdan önce son gün dikkat edelim