• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 haftalik Yarışma günlüğü(isteyen buyursun gelsin kizlar)❤

Merhaba süper ve erişilebilir olmuş hedefler.
Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın bu sefer.

Menüm orta halli bugün

Sabah
Ihlamur
2 kayısı 1 ceviz
2 kk peynir
5 zeytin
1 kaşık yağsız domates sos
1 mandalina

Öğlen
Köfte ve az patates
marul

Akşam
15 adet mantı :) baya az oldu

1,5 saat yürüyüş var bi de bir dersim iptal oldu yürüdüm ben de öğlen güneşi görünce (ama montum ve botum vardı eve dönüp değiştirmedim)

Bende oyle yapiyorum tatlım ama simdi iste calisan oluyor zaman bulamiyor oyuzden en azindan 7000 adim :KK66:
Ben mecburiyetten yapiyom daha bide evin içinde üstümde taşısam telefonu vay adım sayarım haline mesela bugün saat 17 den beri bir dakika oturmadı çocuklar uyudu da yeni oturdum biraz dinlenebilirsem kalkıp bundan sonra iş yapacam ama artık mecalim kalmadı benim oğlum otizim hiperaktiviteli bir çocuk sürekli konrulumuz altında 9.5 yaşında evde birde 22 aylık bir kızım var ikisini yanyana bırakamıyom biraz riskli normalde iki yil öncesine kadar tek başıma bakıyordum kızımın doğumundan bir ay önce hastaneye yatı bir haftadır çıkmış hastanedeyken hafta sonları eve geliyordu hafta içi ben hep yolarda gidip gelirdim tek başına bakmak çok zor şuan devlete destek bekliyoruz haftaya ve öbür haftaya bütün kurumlar toplanıp bir yer rehabilitasyon merkezi gibi fransada İ. M.E deniliyor bulmaya çalışacaklar ama yer olursa aslında biraz kontrol ede bilseydim göndermedim ama malesef çok güçlü artık gücüm yetmiyor eşim de ise gidemiyor gerçi bakıyor ama kabulenemedigi için hep çıkışıyla ben arada daha çok eziliyor kaç defa ayrılık kararı aldım ama oğluma tek bakmadığım için hep durdum çok acılar çektim ikinci çocuğu da belki ona iyi gelir diye yaptım ama daha bir çıkmaza girdik neyse anlatsam ne sayfalar nede kelimeler yeter içinde olduğum durumu anlatmaya burda noktalayayim.

Ben mecburiyetten yapiyom daha bide evin içinde üstümde taşısam telefonu vay adım sayarım haline mesela bugün saat 17 den beri bir dakika oturmadı çocuklar uyudu da yeni oturdum biraz dinlenebilirsem kalkıp bundan sonra iş yapacam ama artık mecalim kalmadı benim oğlum otizim hiperaktiviteli bir çocuk sürekli konrulumuz altında 9.5 yaşında evde birde 22 aylık bir kızım var ikisini yanyana bırakamıyom biraz riskli normalde iki yil öncesine kadar tek başıma bakıyordum kızımın doğumundan bir ay önce hastaneye yatı bir haftadır çıkmış hastanedeyken hafta sonları eve geliyordu hafta içi ben hep yolarda gidip gelirdim tek başına bakmak çok zor şuan devlete destek bekliyoruz haftaya ve öbür haftaya bütün kurumlar toplanıp bir yer rehabilitasyon merkezi gibi fransada İ. M.E deniliyor bulmaya çalışacaklar ama yer olursa aslında biraz kontrol ede bilseydim göndermedim ama malesef çok güçlü artık gücüm yetmiyor eşim de ise gidemiyor gerçi bakıyor ama kabulenemedigi için hep çıkışıyla ben arada daha çok eziliyor kaç defa ayrılık kararı aldım ama oğluma tek bakmadığım için hep durdum çok acılar çektim ikinci çocuğu da belki ona iyi gelir diye yaptım ama daha bir çıkmaza girdik neyse anlatsam ne sayfalar nede kelimeler yeter içinde olduğum durumu anlatmaya burda noktalayayim.
Allah yardımcın olsun inşallah.bu gibi durumlarda eşlerin birbirine destek olması çok önemli. ama anladigim kadariyla tek başınasın. sabrın hiç azalmasın inşallah

ALLAH yardimcin olsun canim hersey yoluna girer INŞALLAH :dua:

Slm arkadaşlar dün menümu yazmadım ama dengeli idi günü ortalama iyi kapatım
Artık bu gun ki menümu yazayım
Sabah aç karınla limonlu ılık su
Kavalti
1 sütlü şekersiz Nescafe
1 dilim 8 grm olanında kızarmış ekmek
5 grm tere yağı

Ara yarım mandalina

Öğlen
1 kaşık sürme krem peynir
3 dilim kızarmış ekmek
1 kırmızı bir yeşil koz biber
8 zeytin
Bol salata
Omlet

Ara yarımdan az elma

Akşam
Bir tabak yeşil fasulye
2 kaşık pilav
1 hindiba marul benziyor türkiyede varmı bilmiyom
3 litre su
Yaklaşık 12 bin adim

Merhaba;
Sabah 2 ceviz
2 kk peynir
4 yeşil zeytin
1 dilim tb ekmek
çay
bir çay kaşığı nutella
Öğlen ekmeğin arasına tavuk salata koydum ekmek sandviç ekmeği idi
Akşam 1 tabak kuru fasulye pilav beraber
1 tabak da karışık turşu
Su 2lt
hareket 1 saat normal tempo yürüyüş

Günaydınlar herkese
Menum
Kahvaltı
Yulaf ezmesi süt kuru üzüm karışımı

Öğle
6 yemek k. ıspanaklı yumurta
1 dilim çavdar ekmeği

Ara
3 gunkurusu
1 fincan yesilcay

Aksam
3 adet köfte
Salata
2 kepçe çorba

Merhaba kızlar,
5 derse gittim bugün bittim tabi.
Sabah
Açma ve 2 çay
Öğlen
Sade t.kahvesi
Akşam közlenmiş domates ve karışık tost
2 tane cicibebe :)

Bir mandalina ya da portakal yiyip kaçıyorum.
Su 4 küçük su yani 2 lt.
hareket yok demek istemiyorum ama spor yok..Yoksa trafik normal yürüyüş var..
Sabah 1 saat yürümeyi planlıyorum derslerden önce.

Merhaba,
Kızım saat 5te uyuyunca sabah derse geç kalacaktım neredeyse. Derse kadar 30 dk yokuş yukarı yürüyüş (pişman oldum terli terli girdim milletin evine) dönüşte 25 dk.
Sabah kahvaltım 1/4 simit içerisinde 2 parça kaşar 4 yeşil zeytin yarım yumurta 1 kk köy peyniri
Öğlen yok
Akşam kuru fasulye pilav diyor eşim:)

Herkese günaydınlar bol eksili bir hafta olur insallah gerçi ben cuma gününden beri regliyim çok dağıtım kendimi nasıl toplarım bilmiyom tartıya b çıkmaya korkoyum

Back