6 haftalik Yarışma günlüğü(isteyen buyursun gelsin kizlar)❤

Menüm
Kahvaltı
2 haslama yumurta
2 dilim ekmek
Bi parça helva
Ara
Karışık bitki çayı

Herkese güzel bol eksili bir pazar dilerim ben internet probleminden dolayı bir göründüm kayboldum ama net geldikçe aranızda olmaya çalışacam menüleri idare eder salı günü bildirimimi yapmaya çalışacam biraz düzene oturayım menulerimi de paylasirim

Selam kızlar nasılsınız kimse girmiyormuş masaldan da ses yok sanki . ben az biraz bozdum evimi açtım bugün sabah kahvaltı da buğday çorbası içtim 3 kaşık 1 üçgen peynir küçük bir biberli kaymak ve reçel öğlen ve ara öğünler boş geçti 18 gibi 2 kase çorba ve tantuni yedim şimdi çay içiyorum

merhaba kızlar;
Sabah:
Haşlanmış yumurta
1 kk tuzsuz peynir
4 yeşil zeytin
1 top emek
1 çatal helva
2 dilim sucuk

Öğlen
1 mandalina
1 Türk kahvesi
1 minik hobi kahvenin yanında

akşam
1 kepçe buğday çorbası
2 kaşık pırasa
5 içli köfte
1 kase yeşil salata
1 dilim revani
Akşam misafir vardı ağır oldu biraz

Yürüyüş yok ama 5000 adım var

Yarın telafi edeceğim sporu inş.

Salı günü için bir kitap sözü vermiştim hala bekliyorum birinci kim olacak bakalım.

Sevgiler

günaydın kızlar pazar günü bende bozdum sanırım misafirim vardı birde ödem dönemindeyim yarına görecez bakalım

günaydın kızlar benim diyet 2 haftadır yalan oldu spor deseniz oda bitti enerjim kalmadı habire hastaneye gidiyorum bebek için çöktüm resmen

Günaydın,
Sabah kalkar kalkmaz 1.5 pet şişe (750 ml) su içtim dünkü içli köfteler uykumu dar etti bana.

Kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir (hatta iki lokma kadar az)
4 yeşil zeytin(tuzsuz)
1 kase meyve salatası (1 çay kaşığı bal ile)
1 dilim tost makinesinde kızartılmış ekmek
1 bardak çay

Öğlen pırasam var cumartesiden beri bitmedi

Akşama aklımda bir şey yok belki peynirli salata olur ya da evdekilere pişenlerden yerim.
Yarın tartı güüünnüüüü

Selam kızlar herkese iyi aklamlar :)
Diyeti bırakmak değil de yazdığım mesaj gitmiyo dünden beri telefondan giriyorum diye mi bilemedim
Dün sabahı yazmıştım akşama 4 gibi 1 kase yoğurt, 1 fırın tavuk but ve salata yedim .

Bugünkü menüme gelince sabah kahvaltı yapamadım, öğün atlama da değil aslında çok yoğundu bugün.
Öğlen 12.15 1 kepçe yayla çorbası, 1 porsiyon fırın tavuk
Akşam 19.00 1 kase salata, 1 porsiyon çöpşiş akşam et ağır oldu ama dışarda seçebileceğim en sağlıklı şeydi

Slm herkese bugünki menüm
Sabah limonlu ılık su
Bir kupa sütlü kahve şekersiz
Bir dilim kızarmış ekmek yani şu kur olanlar
10 gr tere yağı
1 çay kaşığı bal

Öğlen
2 kaşık pilav
5 kaşık nohutlu kabaklama yemeği

Ara 3 dilim mandalina 2 dilim hurma

Akşam 3 tane tavuk incik ( baget)
Bol salata
3 litreden fazla su
15 bin adım

Sporun harika menunde cok guzel canim

Sabah menümü ve kilomu paylaşayım :) kilom 80.5 yakında 7 leri ucundan göreceğim inşallah
Sabah 1 haşlanmış yumurta , 1 bardak süt ve ekmek kalmadığı için 1/4 gözleme yedim (eşime yapmıştım)

Günaydınlar herkese bende bildirimimi yapayım daha lavaboya gitmedim ama sonra netim giderse akşama kadar giremem
Baslangic:84.4
Geçen hafta:82
Bu hafta:80.8
Giden:1.2 kilo

Ama öbür grupta asıl yarın tartı günüm
Bugünü dikatli geçirip daha güzel bir rakama ulaşırım insalah

Çok güzel vermişsin. menun ve sporun da harika. tam gaz devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…