Canim 6 haftada zaten 6 yada 7 kilo ver memiz zor.Slm arkadaşlar
Kahvaltı
Yarım dilim uno denge
2-3 çatal salatalık
Çay
Ara kefir
Öğlen
Fix 4kaşık yoğurt
3kaşık müsli
Ara
Salep
Akşam
2kaşık bulgur pilavı
2kaşık kıymalı makarna
Turşu
Boza
Ara
Sade kahve
Veee1çikolata
Ben kötü gidiyorum kızlar rejim beni kasıyor 6haftada verecem dedikçe kilo alıyorum benim yolum uzun kızlar yavaş yavaş ne kadar giderse artık kendimikasmıcam
Bence illaki olur hormonlar değişiyor canım....Kizlar günaydın size bisi sormak istiyorum adetime en az bi hafta var ama iki gündür acayip karın ağrım onu da geçtim göğüslerin çok kötü sizliyo bide şişti gbi hissediyorum oyleki sırtıma vuruyo ağrısı normalde 1 2 gün kala böyle olurdu anlamadım nie böyle oldu acaba diyorum geçen ay tüp bebek için o kadar hormon iğnesi vuruldum onlarmi etkiledi esim alakası yoktur dio ama fikri olan varsa yardmci olabilir mi kusura bakmayın sabah sabah başınızı sisirdim
Teşekkür ederim canım desteğine bugün aynen devam canımCanim 6 haftada zaten 6 yada 7 kilo ver memiz zor.
Ama ne gittiyse kardir mantiginda olmak lazim sonucta 6 haftada almadik bu kilolari .
sem kasma ama motivasyonunu sa bozma
menun cikolataya kadar çok iyiymis o da cok etkilemez bence
Bugun aynen devam kaldigimiz yerden devam
Kizlar günaydın size bisi sormak istiyorum adetime en az bi hafta var ama iki gündür acayip karın ağrım onu da geçtim göğüslerin çok kötü sizliyo bide şişti gbi hissediyorum oyleki sırtıma vuruyo ağrısı normalde 1 2 gün kala böyle olurdu anlamadım nie böyle oldu acaba diyorum geçen ay tüp bebek için o kadar hormon iğnesi vuruldum onlarmi etkiledi esim alakası yoktur dio ama fikri olan varsa yardmci olabilir mi kusura bakmayın sabah sabah başınızı sisirdim
bence sık sık tartılma. en azından haftada bir tartıl. çünkü kiloda günlük değişimi görmek zor ve bu da moral bozuyor.Son 4 gündür kilo veremiyorum kızlarr mutsuzumm=(((
Ben geçen sene sabahları 1 tatlı kaşğıgı keten tohumu yedim aç karnına o ara bayağı kilo vermiştim.Sonra ara verip tekrar denedim o denediğimde verememiştim.Kizlar 29 kasımda bime keten tohumu ve chia tohumu geliyomus araştırmalarına göre kilo vermeye yardimcilarms içinizde kullanan yada bilgisi olan varmı?
Alinabilirmi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?