6 haftalik Yarışma günlüğü(isteyen buyursun gelsin kizlar)❤

Slm arkadaşlar
Kahvaltı
Yarım dilim uno denge
2-3 çatal salatalık
Çay

Ara kefir

Öğlen
Fix 4kaşık yoğurt
3kaşık müsli
Ara
Salep
Akşam
2kaşık bulgur pilavı
2kaşık kıymalı makarna
Turşu

Boza
Ara
Sade kahve
Veee1çikolata
Ben kötü gidiyorum kızlar rejim beni kasıyor 6haftada verecem dedikçe kilo alıyorum benim yolum uzun kızlar yavaş yavaş ne kadar giderse artık kendimi kasmıcam

Gunaydin herkeslere

Dun aksam yemegim
4 kasik bulgur pilavi
7 kasik taze fasülye
yogurt

Ara 1 elma

Bu sabah limonlu su icecektim unuttum yarina artik

Kahvaltim
1 haslanmis yumurta
2 zeytin
1 kk peynir
Salatalik

Birazdan demleme yesilcay

Canim 6 haftada zaten 6 yada 7 kilo ver memiz zor.
Ama ne gittiyse kardir mantiginda olmak lazim sonucta 6 haftada almadik bu kilolari .
sem kasma ama motivasyonunu sa bozma
menun cikolataya kadar çok iyiymis o da cok etkilemez bence
Bugun aynen devam kaldigimiz yerden devam

günaydın kızlar kilo vercem diye kendime pantolon almıyordum ama hafta sonu aldım bir tane uygun fiyatta bugün ilk kez giydim ve kilo vermede kolaylık sağlayacağını düşünüyorum çünkü eski pantolonlar ister istemez büyük gelmeye başlıyor 500 gr bile gitse bunu azcık sıkı aldım ki az yememe destek olsun diye umarım da olur :) sabah kahvaltım 1fincan çay 1 2 dilim ekmek 2 üçgen peynir

Kizlar günaydın size bisi sormak istiyorum adetime en az bi hafta var ama iki gündür acayip karın ağrım onu da geçtim göğüslerin çok kötü sizliyo bide şişti gbi hissediyorum oyleki sırtıma vuruyo ağrısı normalde 1 2 gün kala böyle olurdu anlamadım nie böyle oldu acaba diyorum geçen ay tüp bebek için o kadar hormon iğnesi vuruldum onlarmi etkiledi esim alakası yoktur dio ama fikri olan varsa yardmci olabilir mi kusura bakmayın sabah sabah başınızı sisirdim

Bence illaki olur hormonlar değişiyor canım....

Teşekkür ederim canım desteğine bugün aynen devam canım

günaydın kızlar
kahvaltım 1 tane simit
öğlen yulaf ezmesi yine
akşam salata ve dolma biberi ve çorba

Olabilir birazda psikolojik olabilir bende cok tüp bebek yaptırdım en sonkide 2 haftada yaklaşık 7,8 kilo alinca doktorumda sasirmisti Rabbim evladi olmayanlara hayirli evlat nasip etsin dünya tuhaf kiminin oluyor alıp çöpe atiyor kimi hastahane kapilarinda uğraşıyor hepsi imtihan Allah yardimcimiz olsun...

Dün evde değildim yazamadım.
Kahvaltı:1 bucuk haşlama yumurta 3 zeytin az tost esime yapmistim, ceviz bide bisküvi .
Aslinda diyet spor la yapilinca daha guzel kilo veriliyor ama ben yapamıyorum 3 çocuk, ev ,yemek ,temizlik ,gece uykusu yok.Olsun ne verirsem benim kâr.Spor yapamıyorum diye yersem ne başı gelir ne sonu...
Hepinize kolay gelsin

Tekrar kilo almaya başlayacağım diye çok korkuyorum artık o kadar aç kaldıktan istediklerimi yiyemedikten sonra.Kilo alma fobisi oluştu artık bende..

bugün menüm şu şekilde
kahvaltı
50 gr light peynir
1 yemek k. tulum peyniri
3 adet zeytin
domates-yeşillik
1 dilim çavdar ekmeği
şekersiz çay

öğle
3 adet köfte(tavuk göğsünden yağsız tavada)
2 kepçe şehriye çorbası
4 yemek k. yoğurt
domates

ara 14:00 1 fincan yeşilçay-3 adet günkurusu
17:00 1 bardak ayran

akşam
5 yemek k. semizotu yemeği
4 yemek k. yoğurt
2 kepçe çorba
salata

1 saat yürüyüş ve sonrasında 1 adet trabzon hurması

MERHABA KIZLAR
sabah , 1 tane haşlanmış yumusta, yeşil çay
öğlen , karnıbahar haslama + yogurt + 3 tane etimek yedim ekmek yerine 3,00 lt su içiyorum
akşam , bulgur pilavı + salata + yarım saat yürüyüş
uyumadan 1 tane meyve yiyorum.

Vucudumda zayıflama hissediyorum ama hala kilomda azalma yok tartıda bişey görmedim NEDEN (

Kizlar 29 kasımda bime keten tohumu ve chia tohumu geliyomus araştırmalarına göre kilo vermeye yardimcilarms içinizde kullanan yada bilgisi olan varmı?
Alinabilirmi yani
Ben geçen sene sabahları 1 tatlı kaşğıgı keten tohumu yedim aç karnına o ara bayağı kilo vermiştim.Sonra ara verip tekrar denedim o denediğimde verememiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…