- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam bebegimSlm kızlar çok fena rahatsızım çok saçma sapan beslendim bugün yediklerimi en iyisi bende yazmayayım bigünlük tolerans tanı canım bana _Masalim_
Seninde harika cnmKizlar
gecen hafta 86.100
Bu hafta 85.500
600 gram eksi mutluyum kızlar
Tebrikler kaptan.Kizlar
gecen hafta 86.100
Bu hafta 85.500
600 gram eksi mutluyum kızlar
Menunu ve ozellikle sporunu cok begendim canim.Kızlar menum
Sabah kalkınca 2 kuru kayısı üzerine kahvaltıya kadar 500ml su
Kahvaltı
2 kupa çay
Beyaz peynir
Kasar peynir
Bi tabak menemen
Ekmek
Zeytin
Öğle yok
Ara
Activia kayisili
Akşam
Tarhana corbasi 1 kase
Köfte patates ( 4 köfte )
Salata
Yoğurt
2kaşık pilav
Şimdiye kadar 1.5lt su içtim yatana kadar devam
Yarim saat twister ve oyun karışık spor yapıldı
Gece
Yoğurt kuru
Çok teşekkür ederim cnm bende senin erkenden kalkmani begendim ya ben o kadar alarm kuruyorum ama kullanıyorum özellikle puslu havalardaMenunu ve ozellikle sporunu cok begendim canim.
Harikasın canım yaa maşallah sana erken kalkmak ve spor yapmak ne kadar güzel yaa tebrik ederim seniGunaydin Butun gunluk arkadaslarima
Bu sabah guzel bir enerjiyle basladim gune.
6 30 uyanip 20 dakika hafif egzersiz yaptim ustune koca bir bardak su ictim
Kahvaltim
2 yumurtadan mantarli omlet
yarim kk peynir
Yarim salatalik
Sut
Ara ogun simdi yesilcay yanina 3 hurma yiyecegim
Hadi kizlar menuleri yazalim
karnabahar veya kabak yemeği yapabilirsin. hem hafif hem de lezzetli tabi bana göre :))Günaydın kızlar merhaba herkese sanırım ayın büyüklüğü yaradı sürekli yiyesim var . Bugün akşam ne yapayım bilemedim hafif ama lezzetli bişileeer olsun istiyorum
canım kabızlık sorunun için hurma veya balkabağı tüketebilirsin.ayrıca su içmeyi ve bol bol hareket etmeyi ihmal etme. çünkü kabızlık kilo vermeyi zorlaştırıyor.Günaydınnn..Bu günlerde kabızlık sorunu çekiyorum çok fena..
Sabah menüm
1 dilim kepek ekmek
1 yumurta
1 yeşil çay
2 kibrit kutusu peynir
domates-salatalık
Bugünlerde su içemiyorum çok havanın soğukluğundan sanırım içim üşüyor içince sizde de öyle oluyor mu??
Ayrıca _Masalim_ hala eklememişsiniz beni listeye.O kişilerden başka kimse eklenmiyor mu acaba?