• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 haftalik Yarışma günlüğü(isteyen buyursun gelsin kizlar)❤

Slm kızlar
Kahvaltı
1dilim kızarmış ekmek
Domates salatalık
1yumurta
5zeytin

Ara
Boza

Öğlen
Ayran
3tavuk köftesi

Ara
Sade kahve
1küçük kare bitter

Akşam
Lahana dolması
Salata

Çay kuru meyve

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH , 1 TANE HAŞLANMIŞ YUMURTA
ATIŞTIRMA YOK, TARÇIN ÇAY
ÖĞLEN, 1 KASE YOGURT + 1 KASE MERCİMEK ÇORBASI + 4 TANE ETİMEK
ATIŞTIRMA YOK , YEŞİL ÇAY
AKŞAM , YUMURTALI ISPANAK

Arkadaslar dun hic yazamadim. Discideydik ailecek :) iki dolgu yapildi. Git gel bekle derken zaman gecti. Bi de aksam bayagi agri yapti.dolayisiyla sacma sapan bi beslenme oldu. Bugun daha iyiydi.

Menum
Sabah.
Has. Yumurta
Yarim dilim borek
2-3 zeytin
1 dilm ekmek

2 mandalina

Ogle
1,5 lahmacun bol yesillik

Yarim bardak boza

Aksam
1 kase kesme corba
7-8 tane yaprak sarma

Gece meyve yerim galiba

Kizlar menum
Peynir
Zeytin
Ekmek
Sucuklu yumurta
Çay
Ekmek
Domates
Salatalık
Öğle
1 adet milföy
Küçük bi parça bisküvi pastası
Çay
Akşam
Köfte patates
Ekmek
Domates
Salatalik

iyi akşamlar kızlar
bugünkü menüm
sabah : domatesli yumurta,yeşil çay,zeytin,peynir,bir dilim kepekli ekmek.

ara öğün:muz,bir kase yeşil mercimek salatası

akşam:bir tabak ciğer
bir tabak ıspanak
2 dilim kepekli ekmek

Merhaba kızlar,
Yemek olarak kötü olsa da hareket süperdi ve uyumak üzzereyim şu an. Sabahın nurunda saat 6:00 da dışarı çıktım ezan bile 45 dk sonra okundu o kadar karanlıktı yani. Hobi kursuna giden bir arkadaşım var 20 yıldır istanbulda ama kadıköye filan pek inmemiş. Sabah 7:00 de cuma pazarı (kadıköy) na gittik. 11:15 e kadar incik boncuk parça kumaş aradık bulduk aldık. Sonra pazardaki gözlemecide kahvaltı yaptık:oha:
Arkadaş bi yere daha gidecekti onun çuvallarını (gerçekten çok şey aldık) aldım otobüse bindim eşi geldi aldı benden. Eve geldim saat 13:oo oldu, kızımı fizik tedaviye götürdüm. Eşim cumadan gelince hemen yemek yiyemeden çıktım derse gittim. Oradan yüzmeye gitmeden hafif birşey yedim. Yüzmeden geldim hemen bir şey hazırladım.Çok yorgunum kayısılı form çayı içip yatıyorum inşallah.

Kahvaltı:
11:30 spanaklı gözleme+çay
İkindi: yarım kepçe tarhana
4 kaşık ıspanak
2 yemek kaşığı yoğurt
1 dilimden az ekmek
5 fındık

Yüzmeye girerken 1 albeni (haftaya regl olacağım sinyaller başladı)
Geldim sucuklu tost 2 mandalina form çay.
10 bardak su

Alınan 1300 kcal
harcanan 800 kcal kadar.

Hayırlı geceler.
Yarın 10:00 -21:00 arası dersim var velilerim bir şey ikram etmez inşallah.

Nehirim geçmiş olsun bende dün discideydim cok korkuyorum disciden hep fircaliyorum yinede curuyor
Oglen 3 gibi 1 tabak taze fasulye 2 tane etsiz cig kofte yogurt
8 gibi yarim trabzon koftesi iyi geceler

Günaydınn..
Bu hafta doğru düzgün kilo veremedim kabızlığımdan.Dün en son kayısı yedim 3 tane ardından su içtim.Umarım düzelir de veririm şu lanet kilolarıııı=(((

Selam kızlar :) dün misafir vardı yazamadım...
Öğlen 1 tabak karnabahar yemeği 1 kase yayla çorba
Akşam 4 yk tavuk sote ve salata
60 dk yürüyüş su zaten her gün en az 2 lt .

Kizlar menum
Kahvaltı
1 kupa çay
Ekmek
Kaşar peynir 3 parça
1 buçuk haslama yumurta
Ara
Kakaolu süt
Aksam
firinda tavuk
Pilav
Tarhana corbasi
Yoğurt
Salata
2.5 lt su olur yatana kadar
Spor toplamda 1 saat olmuştur
Leslie 1ml twister ve darbuka :)

Merhaba hanımlar
Bugün ki menum
Kahvaltı
Beyaz peynir
Tulum peyniri
3 adet zeytin
Şekersiz çay
1 dilim çavdar

Öğle
5 yemek k. Ispanak yemeği
1 kepçe yayla çorbası

Ara
1 fincan şekersiz sütlü kahve
1 avuç kuru dut

Aksam
5 yemek k. karnabahar yemeği
Salata
Yoğurt

1saat yürüyüş
Yürüyüşten sonra 3 adet hurma
1 fincan yesilcay

Bugünkü menüm:kk77:
Sabah 10.00 1 haşlanmış yumurta 4 yeşil zeytin 1 dlm ekmek 1 kk dil peyniri 1 kaç dilim domates
13.00 gibi 1 bardak süt ve 1 elma
18.00 1 porsiyon çöpşiş ve salata

iyi akşamlar arkadaşlar :KK24:

kahvaltı (saat 11:00)
2 dilim kepekli ekmek
2 yumurta (haşlama)
1 tane domates,zeytin,peynir.

ara öğün(saat 14:00)yarım elma,yarım muz,1 dilim pasta (ne yapayım ama ikramdı:confused:)

akşam(saat19:00) normalde saat en geç 18:00 de akşam yemeği yiyorum bu aralar böyle oldu.
1 porsiyon haşlama tavuk
bol marullu salata
1 dilim kepekli ekmek

su içmeye devam 2 lt anca içerim herhalde

spor yapmadım ama tüm gün temizlik yaptım ancak dinleniyorum .bel ağrım da epey geçti inşallah yarın spora başlıyorum .

Bugun ku menum

Sabah
4-5 catal patates kizartmasi
Peynir 1 dilim ekmek
Bieaz tereyagi
Patates salatasi az
Domates

Ogle
1 kase mercimek corbasi
Yogurt

2 dilim tatli kucuktu ama

Aksam
1 tabak kiymali makarna
Hosaf
Salata

Meyve yiyecem insallah yatarken

Merhaba kızlar,
Korkunç bir gün geçirdim yemek anlamında.
Sabah 9:00 akşam 21:00 arası dersteydim. Sabah geç kaldım evde ekmek(beyaz vardı) de yoktu yumurta da kızım ve eşim yesin dedim yemedim. Yolda 1 açma yedim. öğlen sucuklu açma yedim, ikindi poğaça yedim.
Eve geldim sucuklu yumurta peynir ve domates yedim.
Hareket yok 10 saat ders anlattım bilmem calori harcadım mı ama bittim tükendim. Omzum ve belim ağrıyor. Yarın da aynı program bakalım nasıl olacak.
Pazartesi regl olmazsam zaten oruca niyetlendim. Bir sürü borç var hamileliklerden kışın 20-30 gün tutmak istiyorum. Hem ibadet hem de gerçekten nefis köreltme. Belki yeme isteğim azalır.
Bi aksilik olmazsa regl den önce ve sonra pazartesi perşembe oruç tutacağım sahura kalkıp (ramazanda kalkmıyorum ama şimdi kalkarım belki çay içmek için). Yılbaşına kadar ne kadar tutarsam kar. Şubattan sonra bebek planlamaya başlayacağım inş.

Çok özel oldu sanki ama kendime kızdım sırf hamur ve yağ yedim bugün. Yarın da ümitsizim.
Sevgiler.

Bu arada bir dahaki haftanın 1.sine kitap yollamak istiyorum 1 roman ya da öyle birşey. 29 kasıma kadar _Masalim_ _Masalim_ izin verirse hediye göndereceğim. Midemiz değil aklımız çalışır, beslenir biraz hem.

Merhaba kızlar,
Korkunç bir gün geçirdim yemek anlamında.
Sabah 9:00 akşam 21:00 arası dersteydim. Sabah geç kaldım evde ekmek(beyaz vardı) de yoktu yumurta da kızım ve eşim yesin dedim yemedim. Yolda 1 açma yedim. öğlen sucuklu açma yedim, ikindi poğaça yedim.
Eve geldim sucuklu yumurta peynir ve domates yedim.
Hareket yok 10 saat ders anlattım bilmem calori harcadım mı ama bittim tükendim. Omzum ve belim ağrıyor. Yarın da aynı program bakalım nasıl olacak.
Pazartesi regl olmazsam zaten oruca niyetlendim. Bir sürü borç var hamileliklerden kışın 20-30 gün tutmak istiyorum. Hem ibadet hem de gerçekten nefis köreltme. Belki yeme isteğim azalır.
Bi aksilik olmazsa regl den önce ve sonra pazartesi perşembe oruç tutacağım sahura kalkıp (ramazanda kalkmıyorum ama şimdi kalkarım belki çay içmek için). Yılbaşına kadar ne kadar tutarsam kar. Şubattan sonra bebek planlamaya başlayacağım inş.

Çok özel oldu sanki ama kendime kızdım sırf hamur ve yağ yedim bugün. Yarın da ümitsizim.
Sevgiler.

Bu arada bir dahaki haftanın 1.sine kitap yollamak istiyorum 1 roman ya da öyle birşey. 29 kasıma kadar _Masalim_ _Masalim_ izin verirse hediye göndereceğim. Midemiz değil aklımız çalışır, beslenir biraz hem.
Benim de birsürü borcum var aslinda bende tutsam iyi olur adetim bitsin hemen başliyim hatta . hatirlatmis oldun canm sagol :)

Back