Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de birsürü borcum var aslinda bende tutsam iyi olur adetim bitsin hemen başliyim hatta . hatirlatmis oldun canm sagol :)Merhaba kızlar,
Korkunç bir gün geçirdim yemek anlamında.
Sabah 9:00 akşam 21:00 arası dersteydim. Sabah geç kaldım evde ekmek(beyaz vardı) de yoktu yumurta da kızım ve eşim yesin dedim yemedim. Yolda 1 açma yedim. öğlen sucuklu açma yedim, ikindi poğaça yedim.
Eve geldim sucuklu yumurta peynir ve domates yedim.
Hareket yok 10 saat ders anlattım bilmem calori harcadım mı ama bittim tükendim. Omzum ve belim ağrıyor. Yarın da aynı program bakalım nasıl olacak.
Pazartesi regl olmazsam zaten oruca niyetlendim. Bir sürü borç var hamileliklerden kışın 20-30 gün tutmak istiyorum. Hem ibadet hem de gerçekten nefis köreltme. Belki yeme isteğim azalır.
Bi aksilik olmazsa regl den önce ve sonra pazartesi perşembe oruç tutacağım sahura kalkıp (ramazanda kalkmıyorum ama şimdi kalkarım belki çay içmek için). Yılbaşına kadar ne kadar tutarsam kar. Şubattan sonra bebek planlamaya başlayacağım inş.
Çok özel oldu sanki ama kendime kızdım sırf hamur ve yağ yedim bugün. Yarın da ümitsizim.
Sevgiler.
Bu arada bir dahaki haftanın 1.sine kitap yollamak istiyorum 1 roman ya da öyle birşey. 29 kasıma kadar _Masalim_ izin verirse hediye göndereceğim. Midemiz değil aklımız çalışır, beslenir biraz hem.
Yok balim cok istiyorum INSALLAH Uğur getrsn diye koydum_Masalim_ bebis mi geliyor