• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 haftalik Yarışma günlüğü(isteyen buyursun gelsin kizlar)❤

Kizlar 29 kasımda bime keten tohumu ve chia tohumu geliyomus araştırmalarına göre kilo vermeye yardimcilarms içinizde kullanan yada bilgisi olan varmı?
Alinabilirmi yani
canım ben yaklaşık 12 yıl önce 20 kilo kadar zayıflamıştım. o dönem çekilmiş keten tohumunu 1 su bardağı suya 1 yemek kaşığı olacak şekilde ekleyip gece yatmadan içiyordum. zayıflamama etkisi var mıydı bilmiyorum ama bağırsaklarımı çalıştırdığını söyleyebilirim. yalnız daha sonra çekilmiş keten tohumunun fazla beklerse oksitlendiğini öğrendim. o yüzden bir daha kullanmadım.

MERHABA KIZLAR
sabah , 1 tane haşlanmış yumusta, yeşil çay
öğlen , karnıbahar haslama + yogurt + 3 tane etimek yedim ekmek yerine 3,00 lt su içiyorum
akşam , bulgur pilavı + salata + yarım saat yürüyüş
uyumadan 1 tane meyve yiyorum.

Vucudumda zayıflama hissediyorum ama hala kilomda azalma yok tartıda bişey görmedim NEDEN :KK43:(
Aslında güzel menün ama ara öğünler de koymalısın.Çünkü bu şekilde kastan verirsin gbime geliyor.Benim 10:00 14:00 16:00 22:00 da ara öğünlerim var mesela.Birinde ceviz birinde süt birinde meyve yiyebilirsin mesela.

iyi akşamlar bayanlar

kahvaltı;(saat 12 de yaptım acıkmamıştım o yüzden geç oldu)
yulaflı krep :1 tane
domates:1 tane
zeytin,yeşil zeytin:3'er tane
peynir:2 kibrit kutusu kadar
yeşil çay:1 bardak

ara öğün;
1 orta boy muz,minik bir mandalina :)

akşam(saat:18:00 ' de )
malesef iki dilim kek ( komşu getirdi ne yapayım ama birde adetimin ilk günü mani olamadım kendime:KK17::confused:)
tavuk şinitzel :5 küçük parça
mercimek salatası:1 yemek kaşığı kadar
marul :iki yaprak
(ekmek hiç yemedim bugün )

su hala içiyorum yatana kadar 2 lt tamamlayacağım inşaallah
spor normalde yapıyorum ama belim de rahatsızlık var biraz iyileşir iyileşmez spora devam ..

Kizlar günaydın size bisi sormak istiyorum adetime en az bi hafta var ama iki gündür acayip karın ağrım onu da geçtim göğüslerin çok kötü sizliyo bide şişti gbi hissediyorum oyleki sırtıma vuruyo ağrısı normalde 1 2 gün kala böyle olurdu anlamadım nie böyle oldu acaba diyorum geçen ay tüp bebek için o kadar hormon iğnesi vuruldum onlarmi etkiledi esim alakası yoktur dio ama fikri olan varsa yardmci olabilir mi kusura bakmayın sabah sabah başınızı sisirdim
Rabbim gönlündekini versin canım

bugün menüm şu şekilde
kahvaltı
50 gr light peynir
1 yemek k. tulum peyniri
3 adet zeytin
domates-yeşillik
1 dilim çavdar ekmeği
şekersiz çay

öğle
3 adet köfte(tavuk göğsünden yağsız tavada)
2 kepçe şehriye çorbası
4 yemek k. yoğurt
domates

ara 14:00 1 fincan yeşilçay-3 adet günkurusu
17:00 1 bardak ayran

akşam
5 yemek k. semizotu yemeği
4 yemek k. yoğurt
2 kepçe çorba
salata

1 saat yürüyüş ve sonrasında 1 adet trabzon hurması
Canım menün yine güzel. Yalnız bir şey soracağım şehriye çorbası var mı diyetinde genelde unlu çorbalar verilmez verilse e 1 kepçe verilir ya diyet yaparken. Ben de geçen kızıma yapınca bazen canım istiyor sırf un yemeyim diye vazgeçiyorum. Genel olaarak çok iyi gidiyorsun maşallah diyorum

Merhaba kızlar dün bahsettiğim kahvaltı bir yer de öğlen bir yerde olan günüm hafif geçti şükür.
Sabah tek cıss 1 adet midye şekilli börek oldu hacmi yaklaşık gül böreği gibiydi.
Onun dışında ölçüsünde zeytin peynir domates ve biraz köz salata yedim. Ekmek tüketmedim. Tatlıya kalkmadan kalktım.
Öğlen saat 14:oo de idi.
Yarım kepçe çorba
Fırında mantarlı tavuk (3 yemek kaşığı kadar)
2 kaşık pilav.
çay ile bi tane konya şekeri yedim
Akşam eve gelince de kızım yemekten sonra tost istedi tost yaptım kendim de yedim. Şimdi de leblebi yiyorum biraz (1 reçel kasesi kadar ).
Yani korktuğum kadar kötü geçmedi.
Spor yok ama trafik tıkanınca indim 35 dk soğukta yürüdüm yeter bugün. (İnşallah hasta olmam)

Sevgiler

Slm kızlar hemen menüme geçeyim
Kahvaltı
Patates kavurması
5zeytin
Domates salatalık
Biraz bal kaymak
Yarım dilim ekmek

Ara
Boza
Öğlen
4kaşık yoğurt
Çeyrek muz
Yarım elma
2ceviz
1kuru incir
1kaşık yulaf ezmesi

Ara
Kefir

Akşam
3kaşık brokoli yemeği
3tavuk köftesi
Salata ayran

Kizlar ben 3000 adım yapmışım birazdanda twister yapicam
Kahvaltı
Peynir
Zeytin
Çay
Ekmek
Köfte(4)
Patates (2 catal)
Öğle yok
Ara yok
Disardaydim o yüzden
Akşam
4 dilim pizza
Çok acikmistim eşim pizza yemek istedi o yüzden bnde ona uydum ama pişmanım :(

İyi akşamlar kızlar :) menümü yazayım
Sabah 1 yumurtalı peynirli omlet 1 dilim tb ekmeği şekersiz çay
Öğle 1 kase mercimek çorbası 1 elma
Akşam meyve tabağı 2 ceviz (elma armut portakal )
Aralarda bitki çayı adaçayı ıhlamur zencefil tarçın . ..

Kizlar günaydın size bisi sormak istiyorum adetime en az bi hafta var ama iki gündür acayip karın ağrım onu da geçtim göğüslerin çok kötü sizliyo bide şişti gbi hissediyorum oyleki sırtıma vuruyo ağrısı normalde 1 2 gün kala böyle olurdu anlamadım nie böyle oldu acaba diyorum geçen ay tüp bebek için o kadar hormon iğnesi vuruldum onlarmi etkiledi esim alakası yoktur dio ama fikri olan varsa yardmci olabilir mi kusura bakmayın sabah sabah başınızı sisirdim
iĞNELERİN ETKİSİ OLMUŞ olabilir. birde söylediklerin tam hamileliğin belirtisi hayırlısı

Aslında güzel menün ama ara öğünler de koymalısın.Çünkü bu şekilde kastan verirsin gbime geliyor.Benim 10:00 14:00 16:00 22:00 da ara öğünlerim var mesela.Birinde ceviz birinde süt birinde meyve yiyebilirsin mesela.
vermişim vermişim bugün tartıldım - 800 gr süper yani :)):KK46::KK49:

Dün disciye gittim saat 2.30 gibi yedim 1 kase mercimek çorbası ,2 tane etsiz cig kofte az pirasa akşam disimin ağrısından yiyemedim.
Kahvaltı:menemen , peynir,1 tane sucuk 5 zeytin, ceviz bolca ,1kucuk poğaça(saat 10 gibi yedim.

Canım menün yine güzel. Yalnız bir şey soracağım şehriye çorbası var mı diyetinde genelde unlu çorbalar verilmez verilse e 1 kepçe verilir ya diyet yaparken. Ben de geçen kızıma yapınca bazen canım istiyor sırf un yemeyim diye vazgeçiyorum. Genel olaarak çok iyi gidiyorsun maşallah diyorum
teşekkür ederim canım. diyetisyenim kremalı çorbalar hariç her türlü çorbayı ye diyor. o yüzden şehriye, erişte, yayla gibi çorbalar tüketebiliyorum. (2 kepçeyle sınırlı olacak.)

menümü paylaşayım
kahvaltı
yarım kk light peynir
1 yemek k. tulum peynir
yeşillik
1 fincan şekersiz çay
1 dilim çavdar ekmeği

öğle
5 yemek k. ıspanak yemeği
4 yemek k. yoğurt

14:00 4 adet günkurusu-yeşilçay
17:00 200 ml. ayran