Aynen.Hurmayı her öğlen 1 tane yiyorum..Dediğim gibi su içesim pek gelmiyor bugünlerde..3gündür aynı kilodayım veremedim bi.canım kabızlık sorunun için hurma veya balkabağı tüketebilirsin.ayrıca su içmeyi ve bol bol hareket etmeyi ihmal etme. çünkü kabızlık kilo vermeyi zorlaştırıyor.
bi de şekersiz kayısı hoşafı yap. o da gerçekten işe yarıyor.Aynen.Hurmayı her öğlen 1 tane yiyorum..Dediğim gibi su içesim pek gelmiyor bugünlerde..3gündür aynı kilodayım veremedim bi.
Canim cok disiplinli ilerliyorsunmerhaba hanımlar
benim bugün ki menüm
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
50 gr light peynir
1 domates- yeşillik
1 dilim çavdar ekmeği
1 fincan yeşilçay
öğle evden çıkmadan 1 su bardağı tarçınlı süt
öğle öğünümü atladım çünkü okulda bişeyler yiyecez
saat 15:00 de patates salatasından 4 yemek k. alırım. belki yarım dilim de börek yerim.
17:00 3 adet hurma- 1 fincan yeşilçay
akşam
5 yemek k. kabak yemeği
4 yemek k. yoğurt
salata
2 kepçe çorba(yayla)
20:00-21:00 arası yürüyüş
yürüyüş sonrası 1 adet trabzon hurması
ayrıca 12 bardak su
Calisinca mecburen kalkiyorum.Çok teşekkür ederim cnm bende senin erkenden kalkmani begendim ya ben o kadar alarm kuruyorum ama kullanıyorum özellikle puslu havalarda
Ayy çok teşekkür ederim. diyetisyenim de bu hafta aynı cümleyi kullandı. valla ben bile kendimden bu kadarını beklemiyordum. acayip motive olmuş durumdayım.Canim cok disiplinli ilerliyorsun
takipteyim seni menulerin on numara
Hımm ama ben sebze düşmanıyıııımmkarnabahar veya kabak yemeği yapabilirsin. hem hafif hem de lezzetli tabi bana göre :))
o zaman tavuk göğsünü rondoda çektikten sonra köfte hazırla ve yağsız tavada pişir. yanına da salata yoğurt. daha da benden bu kadar:)) aklıma başka bişey gelmiyoHımm ama ben sebze düşmanıyıııımmüstelik dün ıspanak yedik
Valla bu sefer oldu süpero zaman tavuk göğsünü rondoda çektikten sonra köfte hazırla ve yağsız tavada pişir. yanına da salata yoğurt. daha da benden bu kadar:)) aklıma başka bişey gelmiyo
çok güzel bir menü. iradeli olman süpermenüm:
Sabah
1 uno denge
yarım kk peynir
maydonoz salatalık
öğlen
mercimek çorbası
5 adet köfte
yogurt
akşam
4 kaşık barbunya
salata
1 yeşil çay , 2 çay , 2 litre su
öğlen bülbül yuvası vardı ama yemedimanlık bir mutluluğun yerine , giden gramlarıma seviniyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?