Gram gramda versek iyidir canım tebriklerGeçen hafta 73.7
bu hafta 73.4
Giden 300 gr
Fark ederler canım artık birazda spora yoğunluk ver bence sporla daha çabuk belli oluyo verilen kiloBenim de 1 ay oldu 5 kg verdim ama kimse şu an farketmiyor.Üzülüyorum biraz=((
Tebrikler nur olacak olacak inşallah hepimiz başaracaz gram gramda olsa bu iş olacakKızlar günaydın
Geçen hafta 77.3
Bugün 76.5
Giden 800 gr
Çok mutluyum sonunda basariyorum sanırım_Masalim_ A askts aytozuvegece ve @zeynep1111111 kızlar sizin sayenizde çok teşekkür ederim moral ve motivasyonunuzdan dolayi artik twisterimda geldi haftaya insallah daha iyi olur
Çok güzel canım hepbirlikte dahada iradeli ve istikrarlı olucazBen dün diyetisyende tartilmistım.76.300 bu hafta 1 kilo vermisim geçen haftaki gibi.
Diyetisyenim çok iradeli ve istikrarlı olduğumu söyledi.inşallah böyle devam edebilirim. zayıf ve sağlıklı birine dönüşmeyi çok istiyorum
Benim de ilk 6-7 kilolara kadar kimse farketmemişti.bunlar motivasyonunu bozmasın sakın.uzun bır yola girdiğini düşün ve yolun sonunda ulaşacağın hedefi...Benim de 1 ay oldu 5 kg verdim ama kimse şu an farketmiyor.Üzülüyorum biraz=((
Pazar kaçamağı dışında evet :) squat bacaklarımı çok ağrıtıyor
Ama 2 kilo alsan hemen başlardı milletBenim de 1 ay oldu 5 kg verdim ama kimse şu an farketmiyor.Üzülüyorum biraz=((
Kızlar günaydın
Geçen hafta 77.3
Bugün 76.5
Giden 800 gr
Çok mutluyum sonunda basariyorum sanırım_Masalim_ A askts aytozuvegece ve @zeynep1111111 kızlar sizin sayenizde çok teşekkür ederim moral ve motivasyonunuzdan dolayi artik twisterimda geldi haftaya insallah daha iyi olur
12 hafta oldu.toplam 14,5 kilo verdim bu sürede. aynen ben de çevremdeki herkesi sasirtmak istiyorum.zaten şimdiden bayagi övgü dolu cümleler duymaya başladım bile.☺☺☺
Teşekkür ederim A askts grupça başarıyoruz bu hafta daha da iyi olucaznur3357 ve Z zeynepefe1111 sayesinde grup olarak iyiyiz yine aytozuvegece bu hafta ikimiz de az da olsa vermişiz en azından grup olarak almamışız. Bu hafta ha gayret diyelim.
Tebrikler nur bu arada..
Aynen hatta kilo almışsın diyenler var.Ama tabi ki diyeti bırakmak yokkBenim de ilk 6-7 kilolara kadar kimse farketmemişti.bunlar motivasyonunu bozmasın sakın.uzun bır yola girdiğini düşün ve yolun sonunda ulaşacağın hedefi...
Çalıştığım için sadece günde yarım saat yürüyüş yapıyorum hergün.Ama o bile etkili oluyor tabiki.Fark ederler canım artık birazda spora yoğunluk ver bence sporla daha çabuk belli oluyo verilen kilo
Ama 2 kilo alsan hemen başlardı milletaaa göbeğin çıkmış biraz dikkat diye...Toplumda bütün işi gücü milletin fazla kilosu olan bissürüüü insan var maalesef Ama biz en başta kendimiz sağlığımız ve özgüvenimiz için başladık değil mi
moral bozmak yok.daha yolumuz var birlikte basaracağız inşallahnur3357 ve Z zeynepefe1111 sayesinde grup olarak iyiyiz yine aytozuvegece bu hafta ikimiz de az da olsa vermişiz en azından grup olarak almamışız. Bu hafta ha gayret diyelim.
Tebrikler nur bu arada..
Ama ben yeni katilmistim. Bende
Merhaba. Bende de polikistik over var. Bende kullanmistim o ilaci. Cok fena suzulmustum ozamanlar. Sonra biraktik. Insulin direnci oldugu icin bende boyle tek basima ugrasmasamda doktor esliginde yapsam diye dusunuyorm acikcasi. Cunku insulin direnci oldugunda zorlasakta veremiyoruz o kiloyu. En azndan bnm icin oyle olmustu. Simdide 2 haftaya yakindir ugrasiyorm.dha yeni tartildi.77deyim. Acaba insulin direncinden mi boyleyim bilemedm.1hafta dha kendime sure verdm. Snra doktordan randevu alicam. Insallah hersey istediginiz gibi olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?