6 haftalik Yarışma günlüğü(isteyen buyursun gelsin kizlar)❤

Tebrikler nur olacak olacak inşallah hepimiz başaracaz gram gramda olsa bu iş olacak

Çok güzel canım hepbirlikte dahada iradeli ve istikrarlı olucaz

Benim de 1 ay oldu 5 kg verdim ama kimse şu an farketmiyor.Üzülüyorum biraz=((
Ama 2 kilo alsan hemen başlardı millet aaa göbeğin çıkmış biraz dikkat diye...Toplumda bütün işi gücü milletin fazla kilosu olan bissürüüü insan var maalesef Ama biz en başta kendimiz sağlığımız ve özgüvenimiz için başladık değil mi

nur3357 ve Z zeynepefe1111 sayesinde grup olarak iyiyiz yine aytozuvegece bu hafta ikimiz de az da olsa vermişiz en azından grup olarak almamışız. Bu hafta ha gayret diyelim.
Tebrikler nur bu arada..

Benim de ilk 6-7 kilolara kadar kimse farketmemişti.bunlar motivasyonunu bozmasın sakın.uzun bır yola girdiğini düşün ve yolun sonunda ulaşacağın hedefi...
Aynen hatta kilo almışsın diyenler var.Ama tabi ki diyeti bırakmak yokk
Fark ederler canım artık birazda spora yoğunluk ver bence sporla daha çabuk belli oluyo verilen kilo
Çalıştığım için sadece günde yarım saat yürüyüş yapıyorum hergün.Ama o bile etkili oluyor tabiki.

Aynenn canım millet hemen başlıyor ay kilo almışsın yediklerine dikkat et birazz falan diye.Ama kararlıyım bu sefer lise deki kiloma varmadan dönmek yok bu işten

nur3357 ve Z zeynepefe1111 sayesinde grup olarak iyiyiz yine aytozuvegece bu hafta ikimiz de az da olsa vermişiz en azından grup olarak almamışız. Bu hafta ha gayret diyelim.
Tebrikler nur bu arada..
moral bozmak yok.daha yolumuz var birlikte basaracağız inşallah
arada olur öyle ama devam ettikçe bir sonraki hafta daha fazla kilo veriyorsun. benim 1 hafta hiç veremediğim olmuştu sonraki hafta ise tam 1.800 gr vermiştim.işin sırrı azmetmek

Iyi dilekleriniz için teşekkür ederim zaten polikistik over yüzünden kilo alıyorum ve bu kilo bel ve göbek cevresinde pco yüzünden vücut östrojen salgilanmasini engelliyor testesteron salgilaniyor buda adet düzensizliği ve erkek tipi kıllanmaya sebeb oluyor, bide bende Hipotiroidi var kilo vermem zorlaşıyor ama en iyi tedavi yöntemi kilo vermek çünkü ilerde kalp ve seker hastası olabilirim elimden geleni yapiyorum

Menüm,
Sabah, 3 tane etiform tarçın çayı şekersiz sabah 1 lt su
öğlen 6 tane tavuk şiş 1 bardak ayran
ikindin 1 yeşil elma , türk kahvesi
akşam taze yeşil fasulye, veya sadece 1 kase baharatlı yogurt.

bugün menüm
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 ince dilim köy peyniri
1 tatlı k. tulum p.
1 tatlı k. çökelek
1 dilim çavdar ekmeği
salatalık-domates bol yeşillik
şekersiz çay

öğle
2 kepçe yayla çorbası
5 yemek k. kabak yemeği
4 yemek k. yoğurt

ara 14:00 1 fincan yeşil çay-3 adet günkurusu
17:00 200 ml. ayran

akşam
4 adet köfte(tavuk göğsünden yağsız tavada)
2 kepçe çorba
4 yemek k. yoğurt
salata(yağsız-limonlu)

20:00-21:00 arası yürüyüş
yürüyüşten sonra yarım nar
gün boyu 12 bardak su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…