• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 haftalik Yarışma günlüğü(isteyen buyursun gelsin kizlar)❤

Geldim bayanlar :) hemen menümü yazayım akşama kaçamak yapmamı engeller diye düşünerek:kk77:
Sabah (işe geç kaldım:) 1 yeşil elma, 3 ceviz
Öğlen 12.15 1 kase yayla çorbası, fırında 1 tavuk baget, 4 dilim patates
Ara 15.30 tarçın çayı
Akşama 18.00 yarım kase yoğurt, salata,5 yk yeşil fasulye inşallah :KK54:

Slm kızlar yarın tartı günü :dua:inşallah vermişizdir:kahve:
Gelelim bugünkü menüme
Kahvaltı
1dilim kızarmış ekmek
3-4 dilim kaşar
1yumurta
3zeytin
Domates salatalık
Şekersiz çay

Ara
Kefir(hergün 1bardak içecem)
Orta şekerli kahve

Öğlen
4kaşık yoğurt
3kaşık gevrek

Sade kahve
3-4badem ve altın çilek

Akşam
1kase mercimek çorbası
2kaşık bulgur pilavı
Salata ve turşu(yememem gerekti tartı günü öncesi vücut su tutacak:kızgın:)

İnşallah günü böyle kapatırım kızlar...:KK51:

kıartma yiyorum zorlada olsa ama harşlama yiyemiyorum bebekkende yedirememiş annem yumurtayı çıkarıyorum hemen hrşlanmışta.
O zaman yumurtayı süt , maydanoz dereotu dereotu gibi yeşillikler ve peynir ile çırpıp yağ koymadan tavada pişirin ya da fırında o da çok güzel ve hafif oluyor.
Doğrudan yağda çok pişirince bütün değeri gidiyor. AZ pişiriyorsanız da yumurtanın çok taze olmasına dikkat edin.
Sağlık olsun

Merhaba kızlar,
Menülerinizi okudum sanırım bugün hava soğuyunca genel olarak mercimek çorbası yapmışız, afiyet olsun hepimize.
Sabah kalkınca 2 bardak su
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1 kk ezine peyniri
2 yemek kaşığı yağsız domates sosu
5-6 yaprak marul

iki dilim ekmek (malum sos yedirdi)

Ara: Kayısılı form çayı 1 gün kurusu

Öğleden sonra 14:00
1 elma

Akşam 16:00 Sade türk kahvesi
1 minik hobi

Akşam haşlanmış kara buğday içine iki salatalık doğradım ve yoğurt ekledim çok az tuz ile karıştrdım.
Üzerine birer tatlı kaşığı nane, kişniş tohumu ve pul biber ekledim. Bir de mercimek çorbası içtim çok üşüdüm çünkü.

Gece de bir şey yemeyi düşünmüyorum çünkü epey doydum.

Bu hafta göbeğim geri geldi yarın büyük ihtimalle kötü bir sonucum olacak çoraplarım bile iz yapmış bugün bileklerime.
Su 2 lt kadar oldu.

Herkese iyi akşamlar

Menum

Sabah
Uyaninca misir puskulu cayi

Kahvalti
Domates,peynir ,ekmek bi parca ve 2-3 catal tereyagi

Ogle
Bi kase patates salatasi,biraz lahana salatasi,yarim poaca ve birazcik irmikli tatli

Aksam
4-5 yk tavuk sote ve 1 tane lavas.yesillik

2 tane mandalina

Cok karisik bi gun oldu

Kızlar nasılsınız
Kahvaltı
Peynir
Zeytin
Ekmek
1 haslama yumurta
2 kupa çay
Öğle yok
Ara yok
Akşam
Domates kavurmasi
Ekmek
Çay
Kızlar bgn alışverişe gtmistim o yüzden akşam için yemek yapamadım kahvaltı gbi gecştirdim mecburen bide bugün twisterim geldi alışverişe çıkmadan önce 15 20 dk yapmaya calistim bbecerebildimmi bilmiorum dusecem die korktum birz :KK66:

Akşam:annem lahana sarması getirmiş 3 tane yedim, bide misafir vardi 2 tane N**** (Siyahi) biraz fistik yedim.
Bugün kadin dogum doktoruma gittim polistik over var ben hamile kalmadan önce glifor (seker ilaci kullaniyodum) gene basliyalim kiloverememissiniz dedi, adet olmanizada yardimci olur dedi.Zaten bu doktorun inadina zayiflamistim:)
Hadi hepinize iyi geceler...

:110:Oooooffff kızlar tartı öncesi bu yapılırmı bana eşim en sevdiğim pastadan almış gelmiş 1dilim yedim kendimi tutamadım 2tanede cennet hurması yedim :oha:diyebilirsiniz :olamaz:

Ama ben yeni katilmistim. Bende
Akşam:annem lahana sarması getirmiş 3 tane yedim, bide misafir vardi 2 tane N**** (Siyahi) biraz fistik yedim.
Bugün kadin dogum doktoruma gittim polistik over var ben hamile kalmadan önce glifor (seker ilaci kullaniyodum) gene basliyalim kiloverememissiniz dedi, adet olmanizada yardimci olur dedi.Zaten bu doktorun inadina zayiflamistim:)
Hadi hepinize iyi geceler...
Merhaba. Bende de polikistik over var. Bende kullanmistim o ilaci. Cok fena suzulmustum ozamanlar. Sonra biraktik. Insulin direnci oldugu icin bende boyle tek basima ugrasmasamda doktor esliginde yapsam diye dusunuyorm acikcasi. Cunku insulin direnci oldugunda zorlasakta veremiyoruz o kiloyu. En azndan bnm icin oyle olmustu. Simdide 2 haftaya yakindir ugrasiyorm.dha yeni tartildi.77deyim. Acaba insulin direncinden mi boyleyim bilemedm.1hafta dha kendime sure verdm. Snra doktordan randevu alicam. Insallah hersey istediginiz gibi olur:)

Canan karataya başladım.. dün yediklerimde bunlar ..kilo almaya başlayınca bunu yapmaya başladım inşallah iyi olur

Eklentiler

• 20161115_005725.jpg
    20161115_005725.jpg
    88,6 KB · Görüntüleme: 35
Günaydın kızlar,
İyi mi kötü mü bilemedim. Bu hafta veremedim diyordum 77.200 geçen hafta 77,6 idi
-400 gr.
Ama 6 haftada 6 kilo hedefimi yakalamam zor görünüyor bu gidişle.

Bu hafta kesin 1200 gr vermem lazım.
Neyse Perşembe sadece yemek davetine gideceğimiz bir gün inş iyi bir hafta geçiririm.

Grup arkadaşlarımdan @zeynepefe1111 zaten dün öğrenmiştik maşallahı var. aytozuvegece aytozuvegece ve nur3357 nur3357 da güzel kilo vermiştir inşallah.
@Masalim_ az kilo veren ya da veremeyen arkadaşlar için yine minik yarışmalar yap canım hemen 2.haftayı toparlayalım.

Hayırlı günler hepimize

Back