• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 haftalik Yarışma günlüğü(isteyen buyursun gelsin kizlar)❤

Ben dün diyetisyende tartilmistım.76.300 bu hafta 1 kilo vermisim geçen haftaki gibi.
Diyetisyenim çok iradeli ve istikrarlı olduğumu söyledi.inşallah böyle devam edebilirim. zayıf ve sağlıklı birine dönüşmeyi çok istiyorum
Hiç bozmayalım diyetimizi yaza fit bir şekilde insanları şaşırtarak girelim inş..Senin ne kadar oldu gitmeye başlayalı canım.

ben cumartesi tartılmıştım 77 gelmiştim. hala 77yim. alkış bana. çok kötü manada istikrarlıyım :( diyetisyenden randevu alıcam. insülin direncim mi var yine diye baktırmam lazım. ama üst olarak çok daraldım. görünti olarak düzeliyorum. ama kütlem niye değişmiyor. kabızlığım var ondan mı acaba :/

Sabah:
4 bardak su
1 uno denge
yarım kk peynir
2 zeytin
1 salatalık ve maydonoz
2 salam
1 şekersiz çay

Gunaydin arkadaslar
kilo veren tum arkadaslarimI kutluyorum.
Ben bu hafta pek aktif olamadim Elimde olmayan sebeplerle
cezasini da tartida gordum
sadece 300 gr gitmis
bugunden sonra her yedigimi yazip bol paylasim yapacagim

ben cumartesi tartılmıştım 77 gelmiştim. hala 77yim. alkış bana. çok kötü manada istikrarlıyım :KK43: diyetisyenden randevu alıcam. insülin direncim mi var yine diye baktırmam lazım. ama üst olarak çok daraldım. görünti olarak düzeliyorum. ama kütlem niye değişmiyor. kabızlığım var ondan mı acaba :/

Sabah:
4 bardak su
1 uno denge
yarım kk peynir
2 zeytin
1 salatalık ve maydonoz
2 salam
1 şekersiz çay
Tabii ki kabızlık çok çok etkiler:( üstelik vücudun su tutmuş da olabilir sabah aç karnına 1 çay kaşığı bal yarım limon suyu ve büyük bir bardak ılık su karıştırıp içebilirsin :) kabızlığa iyi geliyor yada aç karnına 1 kuru incir 2 kuru kayısı ve 1 bardak ılık su yada kefir tüketebilrsin.Bağırsak florana zarar vermeden çözer işi:super:

Tabii ki kabızlık çok çok etkiler:KK43: üstelik vücudun su tutmuş da olabilir sabah aç karnına 1 çay kaşığı bal yarım limon suyu ve büyük bir bardak ılık su karıştırıp içebilirsin :) kabızlığa iyi geliyor yada aç karnına 1 kuru incir 2 kuru kayısı ve 1 bardak ılık su yada kefir tüketebilrsin.Bağırsak florana zarar vermeden çözer işi:super:
M Mely30 tamamdır canım seni dinlicem :) sende durumlar nasıl. iyi gidiyor mu :)

Günaydın kızlar,
İyi mi kötü mü bilemedim. Bu hafta veremedim diyordum 77.200 geçen hafta 77,6 idi
-400 gr.
Ama 6 haftada 6 kilo hedefimi yakalamam zor görünüyor bu gidişle.

Bu hafta kesin 1200 gr vermem lazım.
Neyse Perşembe sadece yemek davetine gideceğimiz bir gün inş iyi bir hafta geçiririm.

Grup arkadaşlarımdan @zeynepefe1111 zaten dün öğrenmiştik maşallahı var. aytozuvegece aytozuvegece ve nur3357 nur3357 da güzel kilo vermiştir inşallah.
@Masalim_ az kilo veren ya da veremeyen arkadaşlar için yine minik yarışmalar yap canım hemen 2.haftayı toparlayalım.

Hayırlı günler hepimize
Canim ben de fiyasko ama iyi oldu hirs yaptim Bu hafta cok iyi olacak surekli aktif olacagim yoksa olmuyor
Ama az da olsa ekside olmamiz da kardir

Bu hafta pek dikkat edemedim . + bekliyordum ama az da olsa - lerde oldugum icin cok mutlyyum

Gecen hafta: 79.2
Bu hafta: 78.7
Fark : -500g

Zaten bende insulin direnci var. Glifor almistim ama kullanmadim neticede hormonlari etkilyor diye. Ama bebek icin kullananlar varmis. İnsallah herkes istediklerine ulasir.

Hiç bozmayalım diyetimizi yaza fit bir şekilde insanları şaşırtarak girelim inş..Senin ne kadar oldu gitmeye başlayalı canım.
12 hafta oldu.toplam 14,5 kilo verdim bu sürede. aynen ben de çevremdeki herkesi sasirtmak istiyorum.zaten şimdiden bayagi övgü dolu cümleler duymaya başladım bile.☺☺☺

Back