Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç bozmayalım diyetimizi yaza fit bir şekilde insanları şaşırtarak girelim inş..Senin ne kadar oldu gitmeye başlayalı canım.Ben dün diyetisyende tartilmistım.76.300 bu hafta 1 kilo vermisim geçen haftaki gibi.
Diyetisyenim çok iradeli ve istikrarlı olduğumu söyledi.inşallah böyle devam edebilirim. zayıf ve sağlıklı birine dönüşmeyi çok istiyorum
Tabii ki kabızlık çok çok etkiler üstelik vücudun su tutmuş da olabilir sabah aç karnına 1 çay kaşığı bal yarım limon suyu ve büyük bir bardak ılık su karıştırıp içebilirsin :) kabızlığa iyi geliyor yada aç karnına 1 kuru incir 2 kuru kayısı ve 1 bardak ılık su yada kefir tüketebilrsin.Bağırsak florana zarar vermeden çözer işiben cumartesi tartılmıştım 77 gelmiştim. hala 77yim. alkış bana. çok kötü manada istikrarlıyım diyetisyenden randevu alıcam. insülin direncim mi var yine diye baktırmam lazım. ama üst olarak çok daraldım. görünti olarak düzeliyorum. ama kütlem niye değişmiyor. kabızlığım var ondan mı acaba :/
Sabah:
4 bardak su
1 uno denge
yarım kk peynir
2 zeytin
1 salatalık ve maydonoz
2 salam
1 şekersiz çay
Ödem için de limonlu maydanoz çayı deneyebilirsin canım :) teşekkür ederiz bu arada :)kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum. çok iyi kızlar. maşallah sizlere. darısı bizlere :)
M Mely30 tamamdır canım seni dinlicem :) sende durumlar nasıl. iyi gidiyor mu :)Tabii ki kabızlık çok çok etkiler üstelik vücudun su tutmuş da olabilir sabah aç karnına 1 çay kaşığı bal yarım limon suyu ve büyük bir bardak ılık su karıştırıp içebilirsin :) kabızlığa iyi geliyor yada aç karnına 1 kuru incir 2 kuru kayısı ve 1 bardak ılık su yada kefir tüketebilrsin.Bağırsak florana zarar vermeden çözer işi
Canim cok sevindim harikasinKızlar günaydın
Geçen hafta 77.3
Bugün 76.5
Giden 800 gr
Çok mutluyum sonunda basariyorum sanırım _Masalim_ A askts aytozuvegece ve @zeynep1111111 kızlar sizin sayenizde çok teşekkür ederim moral ve motivasyonunuzdan dolayi artik twisterimda geldi haftaya insallah daha iyi olur
Teşekkür ederim cnm insallah hep beraber son 1 ay hedeflere ulasirizCanim cok sevindim harikasin
tabiki de daha iyi olacak aynen devam
Canim ben de fiyasko ama iyi oldu hirs yaptim Bu hafta cok iyi olacak surekli aktif olacagim yoksa olmuyorGünaydın kızlar,
İyi mi kötü mü bilemedim. Bu hafta veremedim diyordum 77.200 geçen hafta 77,6 idi
-400 gr.
Ama 6 haftada 6 kilo hedefimi yakalamam zor görünüyor bu gidişle.
Bu hafta kesin 1200 gr vermem lazım.
Neyse Perşembe sadece yemek davetine gideceğimiz bir gün inş iyi bir hafta geçiririm.
Grup arkadaşlarımdan @zeynepefe1111 zaten dün öğrenmiştik maşallahı var. aytozuvegece ve nur3357 da güzel kilo vermiştir inşallah.
@Masalim_ az kilo veren ya da veremeyen arkadaşlar için yine minik yarışmalar yap canım hemen 2.haftayı toparlayalım.
Hayırlı günler hepimize
12 hafta oldu.toplam 14,5 kilo verdim bu sürede. aynen ben de çevremdeki herkesi sasirtmak istiyorum.zaten şimdiden bayagi övgü dolu cümleler duymaya başladım bile.☺☺☺Hiç bozmayalım diyetimizi yaza fit bir şekilde insanları şaşırtarak girelim inş..Senin ne kadar oldu gitmeye başlayalı canım.
Çok sevindim inan istersek herşeyi basarabilirizKızlar günaydın
Geçen hafta 77.3
Bugün 76.5
Giden 800 gr
Çok mutluyum sonunda basariyorum sanırım _Masalim_ A askts aytozuvegece ve @zeynep1111111 kızlar sizin sayenizde çok teşekkür ederim moral ve motivasyonunuzdan dolayi artik twisterimda geldi haftaya insallah daha iyi olur
Benim de 1 ay oldu 5 kg verdim ama kimse şu an farketmiyor.Üzülüyorum biraz=((12 hafta oldu.toplam 14,5 kilo verdim bu sürede. aynen ben de çevremdeki herkesi sasirtmak istiyorum.zaten şimdiden bayagi övgü dolu cümleler duymaya başladım bile.☺☺☺
Tebrik ederim canımGünaydııııın:) 83.5 diyorum yani -900 gr ama cumadan beri