Canım diyette kabızlık olması normal. Ben bunu sabah kalktığımda 2 bardak su içerek ve 1-2 adet gün kurusu kayısı yiyerek çözdümç Bir de günde 1-2 bardak yeşil çayı ihmal etme inşallah kabızlık biter.günaydın kızlar , hasta sonu sadece pazar günü boğazımı tutanadım . birde kabızlık sorunum var ne yapabilirim(
Kızlar bişey sormak istiyorum instagramda online diyet var , online diyetisyenler var aylık ücret karşılığı danışmanlık hizmeti veriyorlar aramızda yararlanan oldumu acaba.
Meraklardayım bekliyorum sonucu grup arkadaşım..Biraz sonra diyetisyen kontrolüm var
Bakalim bu hafta nasıl geçmiş
Hayırlı olsun doğum mu evlilik mi?Günaydın hanımlar
Iki gündür yokum
Ailemize yeni biri katıldı
Iki gündür meşguldüm bu yüzden giremedim
Umarim liste dışı kalmamışımdır
Zaten diyet listeme de uyamadim pek moralim bozuk
Teşekkürler doğum. eşimin bir yeğeni oldu.Hayırlı olsun doğum mu evlilik mi?
Allah huzur ve sağlık versin
Şimdi çıktım diyetisyenden. güzel haberlerim var. Bu hafta 1 kilo vermisim. 1200 gram yağdan vermisim.Meraklardayım bekliyorum sonucu grup arkadaşım..
Harikasın canım hem eksiler hem de bebek için tebrikler.Teşekkürler doğum. eşimin bir yeğeni oldu.
Merhaba;bende yarın adet olacam diyet için kendimi tekrar toplamam lazım benim yapack yemek bulamıyorum kahvaltınıza bakıyorum siz genelde yumurta zeytin peynir ile gidiyorsunuz ben yumurt ve zeytin yemiyorum :)
kahvaltımda 2 elma dilimi şeklinde ayva reçeli yedim
ara öğün kahvaltı niyetine yulaflı bisküvi yedim 1 nescafe
kıartma yiyorum zorlada olsa ama harşlama yiyemiyorum bebekkende yedirememiş annem yumurtayı çıkarıyorum hemen hrşlanmışta.Merhaba;
Ben de yumurta yiyemiyordum ama bir yıldır zorluyorum kendimi. İnan kilo vermede seni tok tuttuğu için çok çok etkili.
Hem de kas yüzdeni artırıyor. Ben hala üzerine bütün baharatları döküp yiyorum kokusu gelmesin diye.
teşekkür ederimHarikasın canım hem eksiler hem de bebek için tebrikler.
menün çok güzelmiş :) patlıcan yemeğini patlıcanı kızartmadan mı yapıyorsun. eşim kızartmadan yapınca yemiyorda. malesef bizde patlıcan ayrı ayrı yapılıyor :)))bugün ki menüm
kahvaltı
1 dilim çavdar ekmeği
yarım yemek k. tulum peyniri
2 dilim köy peyniri
yarım sigara böreği
şekersiz çay
öğle
dışardaydım simit+ayran
ara
14:00 3 adet günkurusu+1 fincan yeşilçay
17:00 200 ml. süt
akşam
5 yemek k. patlıcan yemeği
2 kepçe çorba
salata(yağsız-limonlu)
4 yemek k. yoğurt
20:00-21:00 arası yürüyüş
yürüyüşten sonra 1 mandalina
kızartmıyorum. malum kızartınca patlıcan çok yağ çekiyor. yemeği güveçte yapıyorum. en alta biraz kıyma, üzerine küçük doğradığım patlıcanlar, yeşil biber, domates ve biraz da sarmısak koyuyorum. hepsi çiğden. üzerine biraz zeytinyağı(daha lezzetli olması için azıcık tereyağı) ve tuz ekliyorum. kısık ateşte yemek önce biraz sulanıyor, eğer suyu azsa biraz da su ekliyorum. gerçekten güveçte pişirince harika oluyor. bi de eğer domateslerin yeterince renk vermiyorsa biraz da salça ekleyebilirsin.menün çok güzelmiş :) patlıcan yemeğini patlıcanı kızartmadan mı yapıyorsun. eşim kızartmadan yapınca yemiyorda. malesef bizde patlıcan ayrı ayrı yapılıyor :)))
deneyeceğim bunu. teşekkür ederim :)kızartmıyorum. malum kızartınca patlıcan çok yağ çekiyor. yemeği güveçte yapıyorum. en alta biraz kıyma, üzerine küçük doğradığım patlıcanlar, yeşil biber, domates ve biraz da sarmısak koyuyorum. hepsi çiğden. üzerine biraz zeytinyağı(daha lezzetli olması için azıcık tereyağı) ve tuz ekliyorum. kısık ateşte yemek önce biraz sulanıyor, eğer suyu azsa biraz da su ekliyorum. gerçekten güveçte pişirince harika oluyor. bi de eğer domateslerin yeterince renk vermiyorsa biraz da salça ekleyebilirsin.
bişey değil umarım beğenirsiniz.deneyeceğim bunu. teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?