6 haftalik Yarışma günlüğü(isteyen buyursun gelsin kizlar)❤

Canım diyette kabızlık olması normal. Ben bunu sabah kalktığımda 2 bardak su içerek ve 1-2 adet gün kurusu kayısı yiyerek çözdümç Bir de günde 1-2 bardak yeşil çayı ihmal etme inşallah kabızlık biter.
Diğer mevzuyu bilmiyorum ama yüzyüze diyetisyene gitmek daha verimli olacaktır. Onlar bütün yağ, su , kas yüzdesini ölçüp yorumluyor.

günaydın canlaaarr nasılsınız ben dün regli oldum bebek hayali bir daha ki aya kaldı yarın büyük gün

bende yarın adet olacam diyet için kendimi tekrar toplamam lazım benim yapack yemek bulamıyorum kahvaltınıza bakıyorum siz genelde yumurta zeytin peynir ile gidiyorsunuz ben yumurt ve zeytin yemiyorum :)
kahvaltımda 2 elma dilimi şeklinde ayva reçeli yedim
ara öğün kahvaltı niyetine yulaflı bisküvi yedim 1 nescafe

Merhaba;
Ben de yumurta yiyemiyordum ama bir yıldır zorluyorum kendimi. İnan kilo vermede seni tok tuttuğu için çok çok etkili.
Hem de kas yüzdeni artırıyor. Ben hala üzerine bütün baharatları döküp yiyorum kokusu gelmesin diye.

Kahvaltı:1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, peynir, domates, sicak süt icine balkabağı ezdim 3 dilim vardi.
Akşam:yeşil fasulye yapcam, yogurt,salata
Değişik bişey yersem eklerim.

Günaydın hanımlar;

Dün fazla bişey yemediğim için sabah acıkmıştım bir simit yedim.
Öğlende kabak dolması varmış işyerinde onu yiyeceğim.

Hepimize iyi haftalar olsun :)

kızlar sabah kahvaltım bir mandalina ve türk kahvesi :)
öğlen yulaf yedim şimidi bitane amasya elması yedim
aşkam yemeğim hazır patatesli et yemeği evde misafir var az birşey yerim

kıartma yiyorum zorlada olsa ama harşlama yiyemiyorum bebekkende yedirememiş annem yumurtayı çıkarıyorum hemen hrşlanmışta.

bugün ki menüm
kahvaltı
1 dilim çavdar ekmeği
yarım yemek k. tulum peyniri
2 dilim köy peyniri
yarım sigara böreği
şekersiz çay

öğle
dışardaydım simit+ayran

ara
14:00 3 adet günkurusu+1 fincan yeşilçay
17:00 200 ml. süt

akşam
5 yemek k. patlıcan yemeği
2 kepçe çorba
salata(yağsız-limonlu)
4 yemek k. yoğurt

20:00-21:00 arası yürüyüş
yürüyüşten sonra 1 mandalina

Merhaba Kızlar
Bugün tipik bir pazartesi olduğu için kahvaltı yapmaya fırsatım olmadı iş yerinde. 1 lite su ve 1 bardak çay içtim. öğlende köfte ve 1 kaşık bulgur pilavı. mercimek çorbası. çok az limonlu brokoli yedim.

ve hala acıkmadım çok ilginç. artık niyeyse biraz fazla yesem midem kötü oluyor. afedersiniz ama geriye geliyor gibi oluyor.

akşamada et sote yapmıştm. öğlenki köfte tesadufen oldu :)

menün çok güzelmiş :) patlıcan yemeğini patlıcanı kızartmadan mı yapıyorsun. eşim kızartmadan yapınca yemiyorda. malesef bizde patlıcan ayrı ayrı yapılıyor :)))

menün çok güzelmiş :) patlıcan yemeğini patlıcanı kızartmadan mı yapıyorsun. eşim kızartmadan yapınca yemiyorda. malesef bizde patlıcan ayrı ayrı yapılıyor :)))
kızartmıyorum. malum kızartınca patlıcan çok yağ çekiyor. yemeği güveçte yapıyorum. en alta biraz kıyma, üzerine küçük doğradığım patlıcanlar, yeşil biber, domates ve biraz da sarmısak koyuyorum. hepsi çiğden. üzerine biraz zeytinyağı(daha lezzetli olması için azıcık tereyağı) ve tuz ekliyorum. kısık ateşte yemek önce biraz sulanıyor, eğer suyu azsa biraz da su ekliyorum. gerçekten güveçte pişirince harika oluyor. bi de eğer domateslerin yeterince renk vermiyorsa biraz da salça ekleyebilirsin.

deneyeceğim bunu. teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…