O zaman yumurtayı süt , maydanoz dereotu dereotu gibi yeşillikler ve peynir ile çırpıp yağ koymadan tavada pişirin ya da fırında o da çok güzel ve hafif oluyor.kıartma yiyorum zorlada olsa ama harşlama yiyemiyorum bebekkende yedirememiş annem yumurtayı çıkarıyorum hemen hrşlanmışta.
Teşekkürler doğum. eşimin bir yeğeni oldu.
Her ikisi icinde tebrikler canimŞimdi
Şimdi çıktım diyetisyenden. güzel haberlerim var. Bu hafta 1 kilo vermisim. 1200 gram yağdan vermisim.
Merhaba. Bende de polikistik over var. Bende kullanmistim o ilaci. Cok fena suzulmustum ozamanlar. Sonra biraktik. Insulin direnci oldugu icin bende boyle tek basima ugrasmasamda doktor esliginde yapsam diye dusunuyorm acikcasi. Cunku insulin direnci oldugunda zorlasakta veremiyoruz o kiloyu. En azndan bnm icin oyle olmustu. Simdide 2 haftaya yakindir ugrasiyorm.dha yeni tartildi.77deyim. Acaba insulin direncinden mi boyleyim bilemedm.1hafta dha kendime sure verdm. Snra doktordan randevu alicam. Insallah hersey istediginiz gibi olur:)Akşam:annem lahana sarması getirmiş 3 tane yedim, bide misafir vardi 2 tane N**** (Siyahi) biraz fistik yedim.
Bugün kadin dogum doktoruma gittim polistik over var ben hamile kalmadan önce glifor (seker ilaci kullaniyodum) gene basliyalim kiloverememissiniz dedi, adet olmanizada yardimci olur dedi.Zaten bu doktorun inadina zayiflamistim:)
Hadi hepinize iyi geceler...
Yalniz saateleri tam tersi olacak :)Canan karataya başladım.. dün yediklerimde bunlar ..kilo almaya başlayınca bunu yapmaya başladım inşallah iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?