Sen zayiflican kesinnnn canim duzeni oturttun valla yuzmyele daha guzel bi sekilde gidecek kilolarMerhaba kızlar;
Sabah eşim kahvaltı hazırladı peynirli omlet yapmış azıcık ondan yedim.
İki minik (toplamı telefonum kadar bile değil) dilim köy ekmeği
Bir yemek kaşığı labne.
2 fincan çay
Öğlen için şimdi zeytinyağlı pırasa koydum ocağa yoğurt ve salata ile 15:30 gibi yerim. Derse giderken bir elma yemeği düşünüyorum.
Yüzmeden dönünce 1 çay bardağı süt ile müsli yerim. Yatarken de yeşil çay.
Sabah kızımı spor dersine götürdüm zaten kendim ondan çok yoruldum akşam yüzmede zorlanırım sanki.
Hayırlı cumalar
Sagligima dikkat et canim seni merak.ediyorum bu hafta kac gitcek bakalimkızlar iki gündür çok rahatim ohh bee valla
sabah kahvaltım 1 kase yulaf yedim sütle
öğlen yine 1 kase yulaf ama yanında 1 ad.dolma biberi küçük 3 tane sigara böğreği
akşam ise yoğurtla gevrek bu kaaaa :) eşimede yemekleri dayıyorum adam 2 gündür aynı yemeği yiyip duruyor kapının önüne koyacak valla :)
teşekkürler. evet şuan yediklerim sağlıklı ama 3 ay öncesini düşünüyorum da kendime ne kadar zarar veriyormuşum yediklerimle...Afiyet olsun cok saglikli super canım
Aksam kaçırinc denge kuruyorsun guzel kuzum
bende çok merak ediyorum aaayyy :)Sagligima dikkat et canim seni merak.ediyorum bu hafta kac gitcek bakalim
Afiyet olsun canım menün baya az. Muhtemelen doymadigin için şekerin düşüyor ve Canin ekmek istiyor. Yemeklerinin yanında yoğurt ve salata yersen açlık hissi oluşmaz canım.Slm kızlar bugünkü menüm,
sabah ; bir parça simit,şekersiz çay
öğlen; çorba bir parça ekmek,
akşam; alinazik ve 1 tane meyve.
Canım çok fena ekmek istiyor dayanamıyorum ne yapmam gerek tatlı krizini aşıyorum günboyu şekersiz çay kahve içiyorum alıştım fakat bitürlü ekmek isteğimi kesemedim ne yapmalıyım.
Ben de bir ogunumu yapayim diye dusunuyorum yulafiAksam yemegim degisti kizlar. Eşim tehdit etti beni sen yemezsen bende yemem dedi:) bulgur pilvai yogurt ve nohut yedimm ayy sistimm
Canım daha 2 gun oldu başlayalı ama midem rahatladı açıkçası fabrika yemekleri cok tuzlu diye yulaf daha iyi geldi banaBen de bir ogunumu yapayim diye dusunuyorum yulafi
Faydasini gordun mu canim
Yada tartildin mi
Ben bugun mola verdim normalde h.sonu yapmiyordum bugünde yapmadimArtik yemek istemiyorum az yemeye ihtiyacim var
Bi de sporu günlük islerimin arasina katmak istiyorum
Kızlar ben geldim :)
Kahvaltı
1kk peynir
2 küçük dilim kasar peynir
1 siyah zeytin
1 haslama yumurta
Ekmek 2 dilim
2 kupa cay(az sekerli)
Aralarda detox suyu
Öğle
Yok
Akşam
2 kepçe mercimek corbasi
1 kepçe etli nohut
2 kaşık pilav
Yoğurt
Ara
2 bardak çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?