Merhaba kızlar,
Bugün pendik kartal yakacık kurtköy arasında derslerim vardı aralarda yürümek zorunda kaldım trafik yüzünden o yüzden bugün spor yapmayı düşünmüyorum.
Sabah kalkınca iki bardak su bir gün kurusu
Kahvaltı:
Yeşil çay
Haşlanmış yumurta
Minicik bir peynir (1 kk bile yok)
5 zeytin
1 dilim kepekli ekmek
Yeşillik kalmamış evde
Öğlen dışarıdaydım zaten simit ayran planlamıştım ama simitçide ayran yoktu sadece simit oldu
5 gibi
1 kepçe mercimek çorbası
3 kaşık brokoli yemeği etsiz
1 dilim köy ekmeği
Şimdi de 1 çay bardağı süt ve 3 kaşık müsli yiyorum zira doymamışım..
Geç yatacak olursam bir mandalina yerim belki
İyi geceler
Evet canım ama en makulu buydu yoksa döner filan yemek zorunda kalacaktım onlar da dışarıda sırf yağ ve kocaman ekmek oluyor. 240 kalori filan baktım.Oglen haric guzel simitte kalori cok.
Evet canım ama en makulu buydu yoksa döner filan yemek zorunda kalacaktım onlar da dışarıda sırf yağ ve kocaman ekmek oluyor. 240 kalori filan baktım.
Toplam 1100 almışım bugün diyetarkadaşım diye bi site varya oradan yazıyorum her gün..[/QUOT. Guzel.disaridaki yiyeceklere gore makul diyebiliriz
Haklisin canim tambugday yada kepek ekmegi uzun sure tok tutuyorEkmegi tam bugday cavdar veya kepek ekmegi tuketebilirsen daha saglikli ve az kalorili olur canim
Canim ayni gruptayiz ve sanirim meslektasiz.Merhaba kızlar,
Bugün pendik kartal yakacık kurtköy arasında derslerim vardı aralarda yürümek zorunda kaldım trafik yüzünden o yüzden bugün spor yapmayı düşünmüyorum.
Kahvaltı:
Yeşil çay
Haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 dilim kepekli ekmek
Yeşillik kalmamış evde
Öğlen dışarıdaydım zaten simit ayran planlamıştım ama simitçide ayran yoktu sadece simit oldu
5 gibi
1 kepçe mercimek çorbası
1 dilim köy ekmeği
İyi geceler
Menunuz guzel olmus.selam kızlar bügnkü yedimlerim şöyle
kahvaltı
domates
salatalık
2 biber
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
5 yeşil zeytin
ara: yarım avuç fındık
öğle:
150 gr menemen
1 dilim tam bugday ekmeği
100 gr yoğurt
ara: 2 kuru kayısı
akşam
200 gr ıspanak yemeği
100 gr yoğurt
1dilim tam buğday ekmeği
şimdide canım soda istedi :)
10 gibi 1 bardak süt
sporumsa:
40 dk trambolin
ayrıca bugün 8300 adım atmışım
Sagol balim
Pacer super canimKızlar kullandığınız adım sayar programı varmı tavsiye edeceginiz
Kahvalti harika canımGünaydın kızlar
Kahvaltı
1yumurta
1dilim beyaz peynir
2dilim kaşar peyniri
Domates salatalık
Çay
Böyle yedikçe yazayım akşam toplar tekrar yazarım olurmu kızlar ben böyle daha çok motive oluyorumda
Aynen canim bende duydum_Masalim_ yarin oturmay
Dun seyda coskun dan duydum
Fazla kacirdiginizda 16 saat bisey yemeyin toparlarsiniz dedi
Daha ne olsun harikasin canim43 dakika eliptikde yaptım kızlar kendimi zinde hissediyorum yoğurt kurun den midir bilmem daha çok terledim :)
Yüzmek harika bi spor canimMerhaba kızlar
Sabah
Önce dilim beyaz peynir 1dilim ekmek bal tereyağı . kardeşime kahvaltı yaptırırken 1 kruvasan yemişim minik olandan
Ara öğün tarçınlı süt
Öğlen
Nohutlu kabak 1 kase
Şimdi yüzmeye gidiyorum 3 saat yüzecem.
Harika canımMerhaba kızlar,
Kahvaltı:
Yeşil çay
Haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 dilim kepekli ekmek
Yeşillik kalmamış evde
5 gibi
1 kepçe mercimek çorbası
1 dilim köy ekmeği
İyi geceler
Muhteşem menu alkislar sanaa gelsinselam kızlar bügnkü yedimlerim şöyle
kahvaltı
domates
salatalık
2 biber
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
5 yeşil zeytin
ara: yarım avuç fındık
öğle:
150 gr menemen
1 dilim tam bugday ekmeği
100 gr yoğurt
ara: 2 kuru kayısı
akşam
200 gr ıspanak yemeği
100 gr yoğurt
1dilim tam buğday ekmeği
şimdide canım soda istedi :)
10 gibi 1 bardak süt
sporumsa:
40 dk trambolin
ayrıca bugün 8300 adım atmışım
Ölçüyü goz kararı yapıyorum . 1 büyük soğani yemeklik doğra pembeleşince salçasını koy salça biber domates karışık kullanıyorum . kabakları soyup d şeklinde doğruyorum ekliyorum biraz kavuryorum 4 5 orta büyüklükte domates ekliyorum biraz dometes sönünce 2 avuç kadar haşlanmış nohutu ekliyorum pişince sarımsak ve kuru nane ekliyorum sarımsakları döveceksin harika oluyorCanım nohutlu kabak nasıl oluyor tarif verir misin?
Bende duydumda canim yorucumu begendin mi?Kızlar yeni bir şey buldum hic canı sıkılmıyor insanin bebegimde eğleniyor yapmama izin veriyor hem you tube zumba dance workout yazarsaniz görürsünüz interntte okudum birisinin beli bununla 9 cm incelmis ama kaç günde bilmiyorum bakalım bugün simdi yaptım 43 dakika ama ısınma ve soğuma hareketleride var
Bende ya yürüyüş bile yorucu ☺☺Zayifsin diye bu kadar hareketlisin heralde
Masallah canim
Alti ustu bir saat yurucem dusunup duruyorum
Teşekkür ederim canım. Kilolarımın pek çoğu dışarıda yemek zarunda kaldığım zamanlardaki pide, ekmek arası, poğaça vs..o yüzden simit iyi oldu.Canim ayni gruptayiz ve sanirim meslektasiz.
Menun cok iyi disarida olmana ragmen iyi cozum bulmussun.
Menulerini takipteyim
Rica ederiz canımyogurt balık arası 4 saat kadar oldu canım sutude 3 saat sonra falan içtim. balıkları taze taze aldınan bi sorun olmuyor hatta balıkla yoğurt yakışıyorda birbirlerine :) normalde zehirlenme anında bile yoğurt iyi gelirken ikisinin karışımı niye zehirler anlamıyorum :) ama ikiside tazeyse özellikle balık hiç korkma
canım Rabbim herkesin ugraşlarını boşa çıkarmasın. klomen kullanıomsunuz kızlar? dr a bi sorun yani çunku hem eşin hem sen kullanınca sperm ve yumurta kalitesi artıyor hem daha çok yumurta oluyor ve güzel büyüyorlar yumurtalar :)
senin maşallah güzel büyümüş :)
teşekkür ederm canım :) geldiğim gün motive tavan :) teşekkrler hepinize :)
değişik tarif istiyordum iyi oldu deneyeyim bu hafta.Ölçüyü goz kararı yapıyorum . 1 büyük soğani yemeklik doğra pembeleşince salçasını koy salça biber domates karışık kullanıyorum . kabakları soyup d şeklinde doğruyorum ekliyorum biraz kavuryorum 4 5 orta büyüklükte domates ekliyorum biraz dometes sönünce 2 avuç kadar haşlanmış nohutu ekliyorum pişince sarımsak ve kuru nane ekliyorum sarımsakları döveceksin harika oluyor
Menulere yorum yapmana cok sevindim canim böylece motivasyon artarMenunuz guzel olmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?