• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 haftalik Yarışma günlüğü(isteyen buyursun gelsin kizlar)❤

Sayfalar cok ilerlemis. Once menumu yazayim sonra okuyayim.

Sabah (9:30)
4 zeytin
1 dilim kasar
1 dilim ekmek
1 has. Yumurta

Saat 13:00
1 kucuk kutu sut

Saat 15:00
1 lahmacun bol maydonoz ve limonlu
Ayran

Aksam(19:30)
1 tabak kuru fasulye
3 kasik pilav
Salata

Misafirlikte tadimlik cisss lardan yedim ama cok az......
Bende ögun ögun yazayim ya toplu yazinca cok gorunuyor

Gelelim asıl meseleye kahvaltı :omlet (tavada yedik 2 yumurta tadan fazladir) peynir (köy peyniri teneke peyniri) ,1zeytin ceviz .Aksam :1 tabak barbunya ,1 kase yogurt ,mercimek çorbası 1 kac kasik . Su icebildigim kadar.Ve sıcak poğaça vardi yemedim Inşallah bu sefer olcak hep kacamaklarim yüzünden zorlanıyorum spor daha yeni oturabildim biraz ev karisikti bugün. Hepinize hayirli geceler

Oncelikle masalım nuffiun naz Ilzan ve hastahane kapilarinda meleklerini bekleyen herkesin Rabbim yardimcisi olsun...Tedavi aşılama tüp bebek igneler kayinvalide anne baba aaaa niye olmadi sendemi eşinde mi bi sorun var devam edip giden cok zor bi süreç ama sonu minicik bebeğim Rabbim hayırlı evlat versin
Amin canım çifter çifter : ) Ben o konuda biraz şanslı çokta şanssızım pgt için tüp bebeğe başladık 1.sene korunduk sonuç almayınca korunmadik ama 1 senedir tık yok anne baba sorun değilde çevre büyük sorun insanı resmen yarasını kaynatıyorlar

Gelelim asıl meseleye kahvaltı :eek:mlet (tavada yedik 2 yumurta tadan fazladir) peynir (köy peyniri teneke peyniri) ,1zeytin ceviz .Aksam :1 tabak barbunya ,1 kase yogurt ,mercimek çorbası 1 kac kasik . Su icebildigim kadar.Ve sıcak poğaça vardi yemedim Inşallah bu sefer olcak hep kacamaklarim yüzünden zorlanıyorum spor daha yeni oturabildim biraz ev karisikti bugün. Hepinize hayirli geceler
Yumurtadan bisi olmaz kuzum afiyet olsun ;)

Oncelikle masalım nuffiun naz Ilzan ve hastahane kapilarinda meleklerini bekleyen herkesin Rabbim yardimcisi olsun...Tedavi aşılama tüp bebek igneler kayinvalide anne baba aaaa niye olmadi sendemi eşinde mi bi sorun var devam edip giden cok zor bi süreç ama sonu minicik bebeğim Rabbim hayırlı evlat versin
ALLAHIM bagislasin minik kuzunu ALLAH razı olsun canim benim INŞALLAH hemen bizde yavrularimiza kavuşuruz:KK36:

Günaydın kızlar 40 dakika pilates yaptım
Esim abur cubur almış eve dayanamadim biraz yedim ama simdi yoğurt kurumu yiyorum ardindan cevizli suyumu içip eliptik yapacağım inşallah :KK6:

Günaydın kızlar 40 dakika pilates yaptım
Esim abur cubur almış eve dayanamadim biraz yedim ama simdi yoğurt kurumu yiyorum ardindan cevizli suyumu içip eliptik yapacağım inşallah :KK6:
Cnn bsi soracktm yogurt kurunu ben pulbiber limon olarak yapıyorum gece acaba senin gbi yapsam onu sabah öğle akşam sikinti olmz heralde yogurt sonucta

Cnm akşam balık yiyeceksin ama yogurt yemissin ayrica süt icecem yazmissin sikinti olmasin dikkatimi çekti kusura bakma
yogurt balık arası 4 saat kadar oldu canım sutude 3 saat sonra falan içtim. balıkları taze taze aldınan bi sorun olmuyor hatta balıkla yoğurt yakışıyorda birbirlerine :) normalde zehirlenme anında bile yoğurt iyi gelirken ikisinin karışımı niye zehirler anlamıyorum :) ama ikiside tazeyse özellikle balık hiç korkma ;)

Benmde 18mm di kaliteli degl dedi ama anlamdm nedenini devlet hastanesnde vakada aciklama yapmiolar malum
canım Rabbim herkesin ugraşlarını boşa çıkarmasın. klomen kullanıomsunuz kızlar? dr a bi sorun yani çunku hem eşin hem sen kullanınca sperm ve yumurta kalitesi artıyor hem daha çok yumurta oluyor ve güzel büyüyorlar yumurtalar :)
senin maşallah güzel büyümüş :)

Canim harika bi menuuuu princ bi kasik olmasina ragmen ekmek tuketmemeissin harika olmus :KK66: Tebrikler
teşekkür ederm canım :) geldiğim gün motive tavan :) teşekkrler hepinize :)

yogurt balık arası 4 saat kadar oldu canım sutude 3 saat sonra falan içtim. balıkları taze taze aldınan bi sorun olmuyor hatta balıkla yoğurt yakışıyorda birbirlerine :) normalde zehirlenme anında bile yoğurt iyi gelirken ikisinin karışımı niye zehirler anlamıyorum :) ama ikiside tazeyse özellikle balık hiç korkma :KK66:

canım Rabbim herkesin ugraşlarınoı boşa çıkarmasın. klomen kullanıomsunuz kızlar? dr a bi sorun yani çunku hem eşin hem sen kullanınca sperm ve yumurta kalitesi artıyor hem daha çok yumurta oluyor ve güzel büyüyorlar yumurtalar :)
senin maşallah güzel büyümüş :)

teşekkür ederm canım :) geldiğim gün motive tavan :) teşekkrler hepinize :)
Cnm tüp bebekte malum hormon iğneleri kullandım klomen kullanmadım

Günaydın hanımlar.menumu beğendiğiniz için teşekkürler.
Bu günkü menüm
Kahvaltı
1haslanmis yumurta
Yarım kk light peynir
1yemek kaşığı cokelek
Yeşillik
1 fincan şekersiz çay
1dilim çavdar ekmeği

Öğle
2 kepçe yeşil mercimekli erişte çorbası
4yemek kaşığı yoğurt
Yeşil salata

Ara 14:00 1 elma
17:00 yeşil çay ve 3 adet gün kurusu

Aksam
2 kepçe çorba
4yemek kaşığı yoğurt
1avuc içi kadar haşlanmış kırmızı et

20:00-21:00 arası tempolu yürüyüş

Yürüyüş sonrası 200 ml süt yarım muz

Ve 12 bardak su

Cnm tüp bebekte malum hormon iğneleri kullandım klomen kullanmadım
anladım canım o daha etkili klomenden :)düşün benim hiç yumurtam çatlamıodu 50 gün 60 günde bir regl oluyordum yumurtam büyümüyorduda 7 8 mm belki. bikaç kez klomen kullandım büyüdü çatladılar. ama ya eşim şehir dışında oluodu günleri tutturamıoduk ya günler tutsa bebiş tutmuyodu. 5 sene üzül ağla yıprat kendini.. 25eylül 2015 te 5. yılımızı doldurduk. bir zamanda evlatlık olayını düşündüm en az 5 yılı doldurmuş olmak gerekiyodu bildiğin gün sayıyodum yani. çünkü biliyorum ya hani olmucak.... herneyse 5 gün sonra 1 ekimde işe başladım aman dedim tmm olmuo kabullendim bari ekonomik durumu biraz düzeltelimde evlatlık alalım dedim o günde işte regl oldum. son reglimmiş meğer. ve inan hayatımda ilk kez bir ayı olcakmı olmucakmı diye düşünmedim olmucak diye kabullendim strese grmedim. o ay geldi meleğim. daha sonra dedimki demekki zamanı varmış biz beklemeyi bilmiyormuşuz.. bu arada doğumdan sonrada reglim düzene girdi tam 30 gün dedinen gelio :) şimdide koruncaz diye uğrasıoz malum sezeryan 2 sene yasak.

bu arada şunada inanıyorum ki klomen sayesinde oldu çünkü klomen kullandıktan sonra reglim 35 40 güne indi ve her ay olmasada arada bir kendiliğinden yumurtam oldu ve çatladı :) hamilelikten 6 7 ay önce kullanmıştım en son . hamile kaldıgım ay bile kullanmamıştım.

Rabbim herhese hayırlı evlat versin kimsenin kucağını boş bırakmasın. sürekli bunu diliyorum eminim bi yerlerde duam kabul oluyordur doğurdum diye dua etmeyi kesmedim aksine daha çok dua etmeye başladım cünkü bende hepimizin yaşadıklarını yaşadım o 5 senede..
birde size tek tavsiyem arkadaşlar kafanıza takıp stres yapmayın inanın çok etkiliyor

anladım canım o daha etkili klomenden :)düşün benim hiç yumurtam çatlamıodu 50 gün 60 günde bir regl oluyordum yumurtam büyümüyorduda 7 8 mm belki. bikaç kez klomen kullandım büyüdü çatladılar. ama ya eşim şehir dışında oluodu günleri tutturamıoduk ya günler tutsa bebiş tutmuyodu. 5 sene üzül ağla yıprat kendini.. 25eylül 2015 te 5. yılımızı doldurduk. bir zamanda evlatlık olayını düşündüm en az 5 yılı doldurmuş olmak gerekiyodu bildiğin gün sayıyodum yani. çünkü biliyorum ya hani olmucak.... herneyse 5 gün sonra 1 ekimde işe başladım aman dedim tmm olmuo kabullendim bari ekonomik durumu biraz düzeltelimde evlatlık alalım dedim o günde işte regl oldum. son reglimmiş meğer. ve inan hayatımda ilk kez bir ayı olcakmı olmucakmı diye düşünmedim olmucak diye kabullendim strese grmedim. o ay geldi meleğim. daha sonra dedimki demekki zamanı varmış biz beklemeyi bilmiyormuşuz.. bu arada doğumdan sonrada reglim düzene girdi tam 30 gün dedinen gelio :) şimdide koruncaz diye uğrasıoz malum sezeryan 2 sene yasak.

bu arada şunada inanıyorum ki klomen sayesinde oldu çünkü klomen kullandıktan sonra reglim 35 40 güne indi ve her ay olmasada arada bir kendiliğinden yumurtam oldu ve çatladı :) hamilelikten 6 7 ay önce kullanmıştım en son . hamile kaldıgım ay bile kullanmamıştım.

Rabbim herhese hayırlı evlat versin kimsenin kucağını boş bırakmasın. sürekli bunu diliyorum eminim bi yerlerde duam kabul oluyordur doğurdum diye dua etmeyi kesmedim aksine daha çok dua etmeye başladım cünkü bende hepimizin yaşadıklarını yaşadım o 5 senede..
birde size tek tavsiyem arkadaşlar kafanıza takıp stres yapmayın inanın çok etkiliyor
Çok haklısın cnm bende incir kütüğü duydum yumurta buyutuyomus die ama denemenin henüz reglim yeni bitti

Back