- 30 Haziran 2015
- 521
- 435
- 23
- 34
arkadaşlar menü paylaşımı yapıyoruz madem şimdiden yazmamda fayda var cünkü akşam evde olmuycam akşam yemeğimse belli balık yemeye gidiyoruz anneme :) o yüzden bu günkü menüm
sabah 1 türk kahvesi ( yeni başladım metabolizmayı hızlandırıyormuş)
kahvaltım oldukca zengin :)
1 haşlanmış yumurta
1domates
1 salatalık
1 yeşil biber
4 yeşil zeytin
1dilim 20gr kepekli ekmek
1kk peynir
1kup yeşilçay
öğle
100 gr etli pilav ( tarifim şöyle: dana etini bir güzel haşlıyorum sonra tiftiyorum tel tel tavada yağsız bir şekilde bolca baharatlıyorum tuz atmıyorum baharatlar bastırıyor tadı. birde çok az yağla sade pilav pişiriyorum. eşime bol pilav bol et banaysa çok az pilav gerisi et olarak karıştırıyorum yani etli pilav değilde pilavlı et oluyor :) yoksa eti tüketemiyorum yani 100 gr da 1 kaşık pilav anca vardır bu yüzden ekmek yemedim))
200 gr yogurt
ara: 1 yeşil biber kemiriyorum şu anda :)
akşam : 2 dilim palamut
bol yağsız karışık salata
süte aşığım resmen hamilelik döneminden kalma alışkanlık oldu
7 de yemek yediğim için 9da 1 bardak süt içiyorum canım tatlı çekiyorsa biraz tarçın atıyorum içine
akşam 10buçuk 11 gibi 1bardak form çayı içiyorum
sporumuda yaptım bu öğlen onuda yazayım
30 dk trambolin
30 dk bisiklet
5dk sarkık kollarım için yarım litrelik pet şişelerle kol hareketi
40 squat
sabah 1 türk kahvesi ( yeni başladım metabolizmayı hızlandırıyormuş)
kahvaltım oldukca zengin :)
1 haşlanmış yumurta
1domates
1 salatalık
1 yeşil biber
4 yeşil zeytin
1dilim 20gr kepekli ekmek
1kk peynir
1kup yeşilçay
öğle
100 gr etli pilav ( tarifim şöyle: dana etini bir güzel haşlıyorum sonra tiftiyorum tel tel tavada yağsız bir şekilde bolca baharatlıyorum tuz atmıyorum baharatlar bastırıyor tadı. birde çok az yağla sade pilav pişiriyorum. eşime bol pilav bol et banaysa çok az pilav gerisi et olarak karıştırıyorum yani etli pilav değilde pilavlı et oluyor :) yoksa eti tüketemiyorum yani 100 gr da 1 kaşık pilav anca vardır bu yüzden ekmek yemedim))
200 gr yogurt
ara: 1 yeşil biber kemiriyorum şu anda :)
akşam : 2 dilim palamut
bol yağsız karışık salata
süte aşığım resmen hamilelik döneminden kalma alışkanlık oldu
7 de yemek yediğim için 9da 1 bardak süt içiyorum canım tatlı çekiyorsa biraz tarçın atıyorum içine
akşam 10buçuk 11 gibi 1bardak form çayı içiyorum
sporumuda yaptım bu öğlen onuda yazayım
30 dk trambolin
30 dk bisiklet
5dk sarkık kollarım için yarım litrelik pet şişelerle kol hareketi
40 squat