• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 aylık evliyiz

Bu konu sahibi is ti yo rumm diye yazarken sence ayağını yer vurmuşmudur :D
Ay kk da yine toplaşmışlar yaşınız küçük değilciler.
İsterse 20 yaşında doğursun bizene yahu ? Ama 26 yaşı sanki 50 yaş gibi anlatması komik geldi :D ne kadar seviyorsunuz ajitasyonu :D hemen ayhh senler dalga geçmişler şeker kızzz modundasınız :D
Vala bendr dalga geçtim yalan yok çünkü konu sahibiyle aramda 1 yaş falan var ve yaşım gidiyor diyince drama bağlayınca ulen ben neredeyse 25 oldum hala evlenmedim ben öleyim mi o zaman dedim bende 😂
Aslında ben ona moral verdim 😂,onun yaşında olup evlenmemiş olanlarda var kafaya takmasın bu kadar işte 😂

Vala bendr dalga geçtim yalan yok çünkü konu sahibiyle aramda 1 yaş falan var ve yaşım gidiyor diyince drama bağlayınca ulen ben neredeyse 25 oldum hala evlenmedim ben öleyim mi o zaman dedim bende 😂
Aslında ben ona moral verdim 😂,onun yaşında olup evlenmemiş olanlarda var kafaya takmasın bu kadar işte 😂
Sen sitenin 2. Evde kalmışısın. 1. R -Rosa- hxjsjjdjdjd
Diğeri de artık PsikolojisiBozukPsikolog PsikolojisiBozukPsikolog

Amaan boşver benim eşim istiyordu sonradan bi triplere girdi anca kendini topladı çocuk büyüdükçe bakmaya başladı erkeklere güven olmaz boşver yaşında daha bir şey yok

Yazik cok uzuluyorum özellikle o yaşta evlenenlere birde bebek 😔
Erken yaşta insan hayattan beziyorlar sonra ne gerek var gez eğlen ye iç
Sonra cocuga banyo yaptirmak bile yuk geliyor
Boyle seyler yazınca size ne onun hayatı onun kararı diyenler gelip saldırıyor. Onun hayatı degil iste. Kendi büyümeden büyüttüğü çocuk, bizim emek emek büyütmeye çalıştıklarımızı bulacak.

Neden? Hiç bir erkek cezasız kalmamali😂
Mevzu ceza kesmekse eğer o görevi daha şimdiden çok güzel yerine getirdiğimi söyleyebilirim 😂

Bilmiyorum ya evlilik güzeldir elbet ama ben çok başıma buyruğum,rahatıma düşkünüm,bazen canım istemezse yataktan çıkmam mesela.
Bazen yanımda birileri olsun isterim bazen insanlara tahammül edemem,kendi başıma,kendi dünyamda takılmak isterim.
Birde ne bileyim ya kendimi evli düşününce komik geliyor 😂
Çok saçma evet ama kendimi birinin karısı olarak düşününce bana bir gülme geliyor 😂

Boyle seyler yazınca size ne onun hayatı onun kararı diyenler gelip saldırıyor. Onun hayatı degil iste. Kendi büyümeden büyüttüğü çocuk, bizim emek emek büyütmeye çalıştıklarımızı bulacak.
Allah yavrularımızı hayirli insanlarla karşılaştırsın insallah.

Mevzu ceza kesmekse eğer o görevi daha şimdiden çok güzel yerine getirdiğimi söyleyebilirim 😂

Bilmiyorum ya evlilik güzeldir elbet ama ben çok başıma buyruğum,rahatıma düşkünüm,bazen canım istemezse yataktan çıkmam mesela.
Bazen yanımda birileri olsun isterim bazen insanlara tahammül edemem,kendi başıma,kendi dünyamda takılmak isterim.
Birde ne bileyim ya kendimi evli düşününce komik geliyor 😂
Çok saçma evet ama kendimi birinin karısı olarak düşününce bana bir gülme geliyor 😂
Ben evliyim ama senin gibi yaşıyorum ne olcek😂😂

Oooo 26 yaş mı siz yakında menopoza da girersiniz elinizi çabuk tutun derim

Kocanızın bebek istemesine gerek yok erkek kısmı ne anlar ki? Önemli olan sizin istemeniz sonuçta bakacak olan sizsiniz

Ama keşke 36 değil de şöyle 46 yaşındaki biriyle falan evlenseydiniz o zaman kesin isterdi çocuk

Back