• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 aylık evliyiz

Yanlış anlattım galiba. Eşim istemiyorum demiyor korunmuyor da ama istiyorumda demiyor
Konunuzda ne yazıyor eşim iki yıl kadar istemiyor gibi davranıyor korkuyor diye.
Onun da net olup istemiyorsa korunması lazım ama siz de çocuk için hevesli olmayan eşten ısrarla çocuk istemeniz hata. Oturup adam akıllı konuşamıyor musunuz? İkinizden birinde en ufak tereddüt varsa zamana bırakmanız lazım. 6 aylık evlisiniz daha.

Millet anlamadan empati kurmadan dalga geçmeyi seviyor. Teşekkür ederim beni anladığınız için benim de korkum bu belki hiç olmayabilir bile kısmet bu işler ama sanırım ben konuyu yazarken yanlış ifade ettim eşim istemiyorum demiyor istiyorum da demiyor ben istiyorum ki bana destek olsun birlikte isteyelim istemiyor olsa zaten korunur bu u biliyorum ama işte biraz da psikolojik destek bekliyor insan o kadar olumsuz örnek varken etrafta çocuğum olacak mı olmayacak mı düşüncesi yetiyor
Ona söylediniz mi bunu peki? Bana net bir şey söyle istiyor musun istemiyor musun dediniz mi? Buradan size kimse yardımcı olamaz, aklınızdaki soru işaretini giderecek tek kişi eşiniz.

Eşiniz topu tamamen size atmış. Erkekler kadınların hayal ettiğinin aksine çocuk için çok da meraklı değiller. Nadiren çok hevesli oluyorlar. Zaten çocuğun peşinden hep annenin kosmasindan anlaşılıyordur. İki agucuk yapınca heloley ben baba oldum diye gezerler 😒 siz şu an oluruna bırakın, takıntı yaparsanız çocuğun tutması gecikir. Psikolojik durum bunu çok etkiliyor. Eşiniz olursa olur olmazsa aman ne yapalım modunda diye anlıyorum onu sıkıştırmanız size bir fayda sağlamayacak. Bence akışına bırakın

26 yaşina kadar nasil beklediniz hayret. Bari 1 sene olsun. 😂 Ayrica korunmuyorsaniz nasil istemiyor? İstemeyen adam korunurdu.
Belki de adamın bir rahatsizligi var. "İstemiyorum"un arkasina sığınıp spermlerde sorun çıkınca zaten istemiyordum diye kendini rahatlatacak.

Geri cekilme yapsa korunuyoruz derdi gibi geliyor bana? 🙄 O şekilde korunuyorsa da hamile kalabilir zaten sinire gerek yok. 😬
Ben anlamadım eski yorumlarda da gebelik planı var. Ovulasyon takibi akıntı ne bilim. Adam net değilken çekince oluşacak bir durum değil mi?

Ya herkesin takıldığı tek konu yaşım olmuş yaş bahane. Ben bebek İs-ti-yo-rum. Buraya odaklanabilseniz keşke. Kendimi hazır hissediyorum.
Ama adam yeni evli ve evliliğin oturmasını bekliyor ya da tadını çıkarmak istiyor belki her normal insan gibi?

Herkes yaşla dalga geçmiş ama bence haklısınız çokta küçük bir yaş değil ki zaten olana kadar 5 6 ay geçse doğsa etse en az 1 buçuk senen falan var en erken bebeğin doğumuna belkide o zaman sende 27 28 olursun haliyle ki zaten gayet iyi bir yaş... çocuk öyle hemen ilk aydan tutan birşey değil artık malesef belki 1 seneyi bile geçebilir tutması.
Bizde korunmayı bırakınca hemen olur sandık 6 ay korunduk 6 ay sonra tuttu ancak o da düşük oldu sonra bi beş ay daha geçti anca hamile kaldım 1 sene sürdü halbuki ilk aydan hamile kalırım sanıyordum. Sen eşine takılma eminim hamile kalınca oda çok sevinir
Benim nasılsa hemen hamile kalmam deyip evlendikten 1,5 sene sonra ilk aydan hamile kaldığım gerçeği…

Herkese merhabalar ben 26 yaşındayım. Eşim 36 yaşında. Altı ay önce evlendik. Ben bebek istiyorum artık fakat eşim korkuyor iki yıl kadar istemiyor gibi davranıyor bazende istiyormuş gibi. Yaşımızdan ötürü daha fazla beklemek istemiyorum. Ki ne zaman oalcağını Allah bilir şimdi istesek bile olmayacak belki... İkimizde memuruz.. fakat bakabilir miyiz diye düşünüyor. Bence kendi rahatından ödün vermek istemiyor. Canım çok sıkıldı. Her geçen gün daha da üzülüyorum korunmuyoruz ama onun böyle düşünmesi beni çok üzüyor istemiyor gibi davranıyor açıkca bana söyleyemiyor ağlamak istiyorummmm
Eşini dinle 2 yıl bekle
Evlendikten sonra 5.ayda hamile kalan birinden sana büyük tavsiye hemde 22 yaşında 😐

Evlenmeden önce konuşulacak en önemli konuyu konuşmadan evlenmişsiniz.

Tamam da şu an eşinizle konuşamıyor musunuz? Adam istemiyor gibi de ama korunmuyor da falan çok muallak şeyler.

Yani karşı karşıya oturup da ona canım ben çocuk için kendimi hazır hissediyorum sen ne düşünüyorsun diye soruyor musunuz? Böyle bir soruya adam doğru dürüst cevap verir heralde. Çocuğum olsun istiyorum ama şu şu sebeplerden şimdi değil ileride istiyorum ya da evet ben de hazırım istiyorum vs şeklinde.

Sadece sizin çok hazır hissetmenizle kocanızın sırf siz istiyorsunuz diye istemeyerek korunmayı bıraktığı henüz 6 aylık evliliğinize çocuk yaparsanız sonunda üzülen siz olursunuz.

Ayrıca çocuk hemen ilk aydan olabilir. Adam daha evliliğine karısıyla vakit geçirmeye doyamamışken gebelik testi geciken adet mide bulantısı baş dönmesi vs derdi çekmek istemiyor olabilir.

Back