6 Aylık Evliyim ve Kocam Sadece Kağıt Üzerinde Evliyiz Dedi

Allah Allah bey efendiye bak sen!!! Derhal boşan ondan, seni böyle ezmesine izin verme. Eşyalarıda verme gerekirse parçala ama verme. Asalak herif.

Valla böyle gerizekalı herifleri feministlere vereceksiniz kiiiii hakkından gelelim. Vasıfsız.

Allah aşkına hangi bölgede boşanan kadına laf etmiyorlar ki zaten. Erkek boşanınca bekar, kadın boşanınca laf söz. Bişey dicem olmayacak. Ulan o kadınlar kimden boşanıyor ona bakın. Ayrıca kimin ne haddine ya. Herkes önce kendi evliliğine baksın. Kimse kimseyi yargılayamaz. Cahiller.

İnsanı aslında kendisinden başkası üzemez kıramaz incitemez.siz izin verdiğiniz sürece kırılırsınız üzülürsünüz.
Daha çok canınız yanar.
Kendinize gelip silkelenip ayağa kalköanız gerekiyor.
Bunun içinde kendinize güvenmenin lazım.

Avukatla görüştüm bugün... Kendim için en büyük adımı attım.

Sizi merak etmiştim. Avukatınız video kayıtları için birşey söyledi mi?

Yol çok yakın, 6 ay ne ki... Hemen ayrılın lütfen. Anasının ablasının koynunda yaşamaya devam etsin.

Sizi merak etmiştim. Avukatınız video kayıtları için birşey söyledi mi?
Küfür hakaret yoksa ve kışkırtma varsa hukuka uygun delil olarak kabul edilmez dedi . Sürekli evi terk etmesi ,yatak ayırması net olarak kusurdur dedi. Ayrıca fatura kira yatırmasam da bunu kullanamamızmış. Hakim ilk erkeğe sorar bu yükümlülüğü dedi . Gözünü korkutmuş senin sadece diye ekledi
Bunları yaşayan varsa bilgilendirme amaçlı detaylı yazdım

Son düzenleme:
Böyle bir aile ve büyümemiş biriyle evli kalmak mı istiyorsunuz? Ev arkadaşlığını kabul edecekseniz bunun için nikah kıymaya gerek yoktu.

Ee sen niye cıkmıyorsın inatla evden?

İlk defa bu sitede bosanacağım deyip, hemen boşanma davası açan bir kadın görüyorum. Tebrik ederim. Bu evliliğin oluru yoktu çünkü.

Annelerinin gözünde öyleler büyürken. Asla büyümüyorlar orası ayrı da
Küçük dağları oğulcukları yarattığı için evlenince de kendilerini bir halt zannediyorlar
Ulan bu tavırlar bradte yok annelerine ayrı şaşırıyorum. Oğullarına aşıklar resmen. Oğlum da oğlum. Ne bu ya. Adam akıllı büyütün, normal bireyler olsun. Yok. Hiç oralı değiller. Şimdi bi oğlum var, eşime diyorum ki bunu güzel yetiştirirsek bir kız çocuğunu kurtarmış olacaz. Vatana hayırlı bir evlat kazandıracaz. Nasıl büyütürsen öyle. Benim oğlum canım oğlum yok. Çocuğuna yapacağın en büyük iyilik onu düzgün yetiştirmekten geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…