6 Aylık Evliyim ve Kocam Sadece Kağıt Üzerinde Evliyiz Dedi

Çektiği videoların geçerliliği nedir ki, olabilir sinir krizi de geçirebilirsiniz, zarar gören benim psikolojisi bozulan benim , bir de beyefendiye para mı verecekmişim. Videonuzu çekip bundan çıkar sağlaması bile çok iğrenç.
Elle tutulur hiç bir yanı yok, sizi kasa olarak görüyor sanırım, evlerden ırak.

Polısı ara o koltuk takımlarını biç doğra yınede verme o pislıge. Haydut ya

Bunların hepsi 6 ayda mı oldu cicim ayları denilen aylarda yani bu nasıl bir perde inmektir
Kuruşş kaptırma daha bas tekmeyi gitsin

Sakin olun.
Tümevarım için hakkımda yeterli bilgiye sahip değilsiniz.
Ben şahsiyetinize veya fikrinize değil uslubunuza eleştiri getirdim ikisi arasında fark var.

Sakin olun.
Tümevarım için hakkımda yeterli bilgiye sahip değilsiniz.
Ben şahsiyetinize veya fikrinize değil uslubunuza eleştiri getirdim ikisi arasında fark var.
Ben de yorumun üzerinden tüme böyle vardım.
Neden sizi çok önemsediğimimi zannettinizde sakin olun yazıyorsunuz. İnanın gayet sakinim.
Benim üslubumda da hiçbir problem yok.

Siz öyle eleştirdiniz ben böyle.

Ayrıca yorumumu beğenmediysen beğenmedime bas geç. Cevap yazıyor iseniz beğenmediniz benden cevaplara hazır olacaksınız.

Siz baştan evlenerek hata yapmışsınız fakat olan olmuş. Bana sorarsanız eşinizi ne olursa olsun karşınıza alın konuşun. Biz severek evlendik yuva kurduk kimsenin ağzından hareket edemeyiz. Sürekli 3.kişiler sebebi ile kavga ediyoruz bak bana neler söyledin sen bunları görmüyor musun mutlu yuvamız neden olmasın bizim” gibi güzel güzel bir konuşun eğer ki tatlı dil de fayda etmiyorsa sizde kendinizi üzmeyin bazen olmayınca olmuyor nasip.. Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin

Def olup gitsin ev tutana kadar beklemesin hemen gitsin hatta.

Şu yazdıklarınızı okuyunca da çok şaşırdım neyse ki çocuk olmadan zararın neresinden dönülürse kârdır. Adam resmen finansman olarak görmüş sizi mahkemede hesapların incelenmesini istemek nedir maaş sizin istediğiniz yere harcarsınız yerinizde olsam 1 sn durmam boşanma davası açarım nasıl bir hadsizliktir

Bi hoşt de bakalım ne oluyo gör. Saygısız terbiyesiz herif.

Video kayıtları geçerli delil mi sayılıyor
Yahu neyin delili olcak sinir krizi geçirmek suç mu günah mı yasak mı? Adamın manipülatör olduğunu, senin paranı yediğini anlatırsın. Banka kayıtların yok mu çıkar işte hepsini başka söE gerek var mı?

Ben olsam hadi defol derdim siz ne dediniz peki? Hediye taktıkları 2 bileziği de arkasından fırlatırdım ben 2 bileziğe layık değilim diyerek
Ben olsam hadi defol derdim siz ne dediniz peki? Hediye taktıkları 2 bileziği de arkasından fırlatırdım ben 2 bileziğe layık değilim diyerek

Beni her türlü suçlu görüyor . Ailesi melek bense kötülük ve kindarlıktan başka bir şey düşünmeyen bir insanmışım . Onların kültürleri buymuş hoşgörü ile karşılaşacağımız yerde ön yargılı olup kendimi doldurmuşum . Yani eşim değilsin sadece kağıt üzerinde evliyiz tavrından sonra diyecek bir şeyim kalmadı benimde. Evden gittiğinde günlerce ne arıyor ne soruyor burada beni yok sayıyor. Sürekli içim daralarak ,kendimi suçlu hissederek bekledim bu psikolojiye bir daha girecek halim kalmadı

Neden sizi arayıp sorsun ki biz bankayı sürekli arıyor muyuz işimiz düşünce sorun olunca arıyoruz değil mi ?

Anasının evine yallah diyip üzerine güzel bir tazmanitla boşanmak için güzel sebepler .

Seni ayrilmakla tehdit eden birisiyle evlendin.
Bence siz ayrılın ama uzun süre psikolojik tedavi alin

Sorun sizin olayı eşimde işte az birazcık ailesinin dediklerinden etkileniveriyor olarak görmenizde. Eşinizin ciddi psikolojik problemleri var. Sizi değil sevmek saygı bile duymuyor. Siz de kendinizce hareketlerine mazeretler üreterek olmayanı oldurmaya çalışıyorsunuz. Umarım kısa zamanda olanları doğru değerlendirmeyi başarabilirsiniz.

alsın koltuk takımlarınıda gitsin memesinden ayrilamadigi anası emzirsin hatta altinida bezlesin.
Tipi tip ya anasi gitmeyeceksin diye eve gelmeyen kişiyle çok bile evli kalmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…