Lütfen ayrilYorumunuzu okuyunca göz yaşlarımı tutamadım. Kendimi o kadar sıkmışım ki. Ailesinden sebepsiz yere nefret ettiğimi ,kindar olduğumu ,kin dolu kalbim olduğunu çenemi tutamadığım için bu noktaya geldiğini her seferinde söyledi. Artık doğruyu yanlışı ayırt etmekte dahi zorlanacak kadar yıprandım . Her tartışmada en hassas olduğum ve öfkeleneceğim ,kontrolümü kaybedeceğim noktada video açarak kayıt altına aldı. Kendi haklı ,ben haksız gibi sürekli...
İnşallah hayırlısıyla eski kocam olacak artık.Çok özür dilerim ama igrenc bir kocanız var. Her hareketinden, sarfetriginiz her cümleden para koparmaya çalışıyor resmen. Rabbım düşmanın da hayırlısını versin. Bu adam sizin Kocanız değil düşmanınız olmuş.
Biptir git de baska bisey deme sakin alttan almaFarklı görüşlere de ihtiyacım olduğu için ve fark edemediğim hatalarım var mı diye muhasebe ettiğim için bu formu açtım. Eşimle 6 ay önce evlendik. Evlenmek için acele ettirdi sürekli , yeni atanmıştım iki yıl bekleyelim dedim ama ayrılmak konusunu açtığı için onu kaybetmeyim diye kabul ettim. Eşim genel olarak başkalarının ne dediğine çok takılan biri özellikle ailesinin. Düğünden 2 ay önce babam vefat etti biz o zamanlar nişanlıydık . Eşim sadece 3 4 saat geldi başka şehirdeydi ve o şehirde çalıştığı için geri döndü . İzin almayı denemedi bile . Ailesi, ablaları cenazeye gelmedi, başın sağ olsun diyip 10 saniye içinde telefonu kapattılar. Düğün sürecinde hiç bir zaman arayıp sormadılar, eşya alırken vs. Altın olarak sadece iki bilezik ve çeyiz olarak çorap bile vermediler. Gelinliğimi bile otobüsle tek başıma götürdüm, kuaföre taksi tutup eşimle gittik. Bu olaylardan sonra ailesinin beni istemediğimi hissettim. Ve uzak durdum. Annesi eşime benim soğuk olduğumu , instgram gönderine kalp atmadığımı,torunun doğum gününü kutlamadığımj söylemiş. Bende neden dedikodumu yaptı yüzüme karşı söyleyebilirdi dediğim için eşim annesine anlattı. Tartışma büyüdü, dedikoducu dediğim için eşim bağırdı çağırdı, annesi evi terk edeceksin dedi 4 gün eve gelmedi . Barıştık sonra, ailesi benimle görüşmeyi kesti. Sonra birkaç kez daha eşim ailesi için eşyalarını toplayıp evi terk etmeye çalıştı. Gece yarılarına kadar ablasıyla oyun oynadığı için ofladığım için mesela. Telefonla ailesiyle konuşurken suratım asılmış başka sebep bu mesela. Cuma günü de bu tür sebeple bu sonuncuydu artık eşim değilsin, sadece kağıt üzerinde evliyiz dedi ve dün eve geldi sadece ev arkadaşıyız aldığım koltuk takımını ve beyaz eşyalarımı alıp ev tutup gideceğim dedi.
Emin olun ki sevmek böyle bir şey değil. Şöyle düşünün ailenizden biri mesela anneniz sizi böyle videoyla falan tehdit eder miydi.Kapıldığım şey ,bazen bana çok aşıkmış beni çok seviyormuş gibi davranması. Bazen o kadar ilgiye boğuyor ,ince düşünceli oluyordu ki bu tür olaylar olduğunda beni sevmese öyle davranamazdı diye düşünüp suçlu hissediyordum
Çok özür dilerim ama igrenc bir kocanız var. Her hareketinden, sarfetriginiz her cümleden para koparmaya çalışıyor resmen. Rabbım düşmanın da hayırlısını versin. Bu adam sizin Kocanız değil
Ayşe sen ona tekmeyi basınca gelip yalvaracak, affet beniler havada ucusacak belki. Ama düzeleceğini sanmıyorum. Allah yolunu açık etsin arkadaşım,hayirlarla sonuclansin.
Allah razı olsun . Boşanma davasını açmak için parası yokmuş, sen açarsan da sevinirim demişti. Yani davayı ben açınca pişman olmak yerine mutlu olur. Ki bu saatten sonra bu yorumları da okuduktan sonra Allah'ın izniyle bile bile lades demeyeceğim. İlk kez boşanma konusuna bu kadar net bakıyorum, gözümün önünde perde varmış kalkmış gibi. Yüreğinize sağlık.Ayşe sen ona tekmeyi basınca gelip yalvaracak, affet beniler havada ucusacak belki. Ama düzeleceğini sanmıyorum. Allah yolunu açık etsin arkadaşım,hayirlarla sonuclansin.
O kadar haklısınız ki...Emin olun ki sevmek böyle bir şey değil. Şöyle düşünün ailenizden biri mesela anneniz sizi böyle videoyla falan tehdit eder miydi.
Sevmiyor tazminat vs. İçin fırsat kolluyor , ayrıca ben sizin yerinizde olsam video kayıtları için dava açıp kişisel verileri koruma kanunundan dolayı seni süründürürüm derdim, üste çıkar burnundan getirirdim. Hazır çocukta yokken kurtulun gitsin, ömür geçmez bu şekilde. Diyelim sizin de hatalarınız var olabilir suçlu hissetmeyin kendinizi hepimiz insanız hatasız kul olmaz. Ama hata yaptığımızda da eşimiz karşımızda videomuzu çekmiyor.
Vıdeo kaydı ses kaydıda degıl gecerlı delıl olsun dıye koşarak kaç defolsun gıtsın adamın derdı senı tekmelemekYorumunuzu okuyunca göz yaşlarımı tutamadım. Kendimi o kadar sıkmışım ki. Ailesinden sebepsiz yere nefret ettiğimi ,kindar olduğumu ,kin dolu kalbim olduğunu çenemi tutamadığım için bu noktaya geldiğini her seferinde söyledi. Artık doğruyu yanlışı ayırt etmekte dahi zorlanacak kadar yıprandım . Her tartışmada en hassas olduğum ve öfkeleneceğim ,kontrolümü kaybedeceğim noktada video açarak kayıt altına aldı. Kendi haklı ,ben haksız gibi sürekli...
Video kayıtları geçerli delil mi sayılıyorVıdeo kaydı ses kaydıda degıl gecerlı delıl olsun dıye koşarak kaç defolsun gıtsın adamın derdı senı tekmelemek
Ben olsam hadi defol derdimsadece ev arkadaşıyız aldığım koltuk takımını ve beyaz eşyalarımı alıp ev tutup gideceğim dedi.
Evet ses kaydı gecerlı degıl sadeceVideo kayıtları geçerli delil mi sayılıyor
Çok profesyonelce plan yapmış..Evet ses kaydı gecerlı degıl sadece
Çok sasırdım bu kadar araştırıp bu kadar planlı hareket etmesı lütfen uyanıp sılkelenın ve uzaklaşın kendı aldığı eşyaları verın defolsun gıtsın borcunda beş kuruş ödemeyinÇok profesyonelce plan yapmış..
Gözümü açtınız teşekkür ediyorumÇok sasırdım bu kadar araştırıp bu kadar planlı hareket etmesı lütfen uyanıp sılkelenın ve uzaklaşın kendı aldığı eşyaları verın defolsun gıtsın borcunda beş kuruş ödemeyin
15 tatilde ona bir sürpriz yapın ve mahkeme celbi eline tam tatile çıktığı gün gelsinEşim tatillerde ara tatil olsun, hafta sonu tatili olsun ailesinin yanına gitmeyi planlıyor. Ablası ailesinden farklı şehirde onun yanına ayrıca gitti.Biz yeni evliyiz beraber bir şey yapalım demiyor. 15 tatilde de yine ailesinin yanına planlıyordu.
Neden böyle dedinizAyşeciğim anan seni Kadir Gecesi'nde doğurmuş da sen farkında değilsin.