6 Aylık Evliyim ve Kocam Sadece Kağıt Üzerinde Evliyiz Dedi

Lütfen ayril

Çok özür dilerim ama igrenc bir kocanız var. Her hareketinden, sarfetriginiz her cümleden para koparmaya çalışıyor resmen. Rabbım düşmanın da hayırlısını versin. Bu adam sizin Kocanız değil düşmanınız olmuş.

Biptir git de baska bisey deme sakin alttan alma

Ayşe sen ona tekmeyi basınca gelip yalvaracak, affet beniler havada ucusacak belki. Ama düzeleceğini sanmıyorum. Allah yolunu açık etsin arkadaşım,hayirlarla sonuclansin.

Emin olun ki sevmek böyle bir şey değil. Şöyle düşünün ailenizden biri mesela anneniz sizi böyle videoyla falan tehdit eder miydi.
Sevmiyor tazminat vs. İçin fırsat kolluyor , ayrıca ben sizin yerinizde olsam video kayıtları için dava açıp kişisel verileri koruma kanunundan dolayı seni süründürürüm derdim, üste çıkar burnundan getirirdim. Hazır çocukta yokken kurtulun gitsin, ömür geçmez bu şekilde. Diyelim sizin de hatalarınız var olabilir suçlu hissetmeyin kendinizi hepimiz insanız hatasız kul olmaz. Ama hata yaptığımızda da eşimiz karşımızda videomuzu çekmiyor.

Çok özür dilerim ama igrenc bir kocanız var. Her hareketinden, sarfetriginiz her cümleden para koparmaya çalışıyor resmen. Rabbım düşmanın da hayırlısını versin. Bu adam sizin Kocanız değil
Ayşe sen ona tekmeyi basınca gelip yalvaracak, affet beniler havada ucusacak belki. Ama düzeleceğini sanmıyorum. Allah yolunu açık etsin arkadaşım,hayirlarla sonuclansin.

Allah razı olsun . Boşanma davasını açmak için parası yokmuş, sen açarsan da sevinirim demişti. Yani davayı ben açınca pişman olmak yerine mutlu olur. Ki bu saatten sonra bu yorumları da okuduktan sonra Allah'ın izniyle bile bile lades demeyeceğim. İlk kez boşanma konusuna bu kadar net bakıyorum, gözümün önünde perde varmış kalkmış gibi. Yüreğinize sağlık.

O kadar haklısınız ki...

Vıdeo kaydı ses kaydıda degıl gecerlı delıl olsun dıye koşarak kaç defolsun gıtsın adamın derdı senı tekmelemek

sadece ev arkadaşıyız aldığım koltuk takımını ve beyaz eşyalarımı alıp ev tutup gideceğim dedi.
Ben olsam hadi defol derdim siz ne dediniz peki? Hediye taktıkları 2 bileziği de arkasından fırlatırdım ben 2 bileziğe layık değilim diyerek

Ben şunu anlamıyorum mesela iş güç sahibi insanlar atanmış belli bir kariyer sahibi bireylerin böyle erkekler karşısında bu kadar özgüvensiz oluşuna şaşırıyorum.

15 tatilde ona bir sürpriz yapın ve mahkeme celbi eline tam tatile çıktığı gün gelsin

Ayşeciğim anan seni Kadir Gecesi'nde doğurmuş da sen farkında değilsin.

Oyuncaklarını da bir poşete koyup verin bari, büyüyünce oynar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…