Lütfen bu adama kapı Orda haydi canım çok bekleme de yolla. Çalışan atanmış kadınsınız kendinizi muhtaç konuma sokmayın. Baştan belliymiş de hadi imzayı atmışsınız şu adamların bir yerlerini kaldırmayınFarklı görüşlere de ihtiyacım olduğu için ve fark edemediğim hatalarım var mı diye muhasebe ettiğim için bu formu açtım. Eşimle 6 ay önce evlendik. Evlenmek için acele ettirdi sürekli , yeni atanmıştım iki yıl bekleyelim dedim ama ayrılmak konusunu açtığı için onu kaybetmeyim diye kabul ettim. Eşim genel olarak başkalarının ne dediğine çok takılan biri özellikle ailesinin. Düğünden 2 ay önce babam vefat etti biz o zamanlar nişanlıydık . Eşim sadece 3 4 saat geldi başka şehirdeydi ve o şehirde çalıştığı için geri döndü . İzin almayı denemedi bile . Ailesi, ablaları cenazeye gelmedi, başın sağ olsun diyip 10 saniye içinde telefonu kapattılar. Düğün sürecinde hiç bir zaman arayıp sormadılar, eşya alırken vs. Altın olarak sadece iki bilezik ve çeyiz olarak çorap bile vermediler. Gelinliğimi bile otobüsle tek başıma götürdüm, kuaföre taksi tutup eşimle gittik. Bu olaylardan sonra ailesinin beni istemediğimi hissettim. Ve uzak durdum. Annesi eşime benim soğuk olduğumu , instgram gönderine kalp atmadığımı,torunun doğum gününü kutlamadığımj söylemiş. Bende neden dedikodumu yaptı yüzüme karşı söyleyebilirdi dediğim için eşim annesine anlattı. Tartışma büyüdü, dedikoducu dediğim için eşim bağırdı çağırdı, annesi evi terk edeceksin dedi 4 gün eve gelmedi . Barıştık sonra, ailesi benimle görüşmeyi kesti. Sonra birkaç kez daha eşim ailesi için eşyalarını toplayıp evi terk etmeye çalıştı. Gece yarılarına kadar ablasıyla oyun oynadığı için ofladığım için mesela. Telefonla ailesiyle konuşurken suratım asılmış başka sebep bu mesela. Cuma günü de bu tür sebeple bu sonuncuydu artık eşim değilsin, sadece kağıt üzerinde evliyiz dedi ve dün eve geldi sadece ev arkadaşıyız aldığım koltuk takımını ve beyaz eşyalarımı alıp ev tutup gideceğim dedi.
Sende cehenneme kadar yolun var buyur git diyemedin mi? Lütfen hayatınızın 1 tane olduğunu bunu kimseye harcamayacak kadar değerli olduğunu hatırlayın.Farklı görüşlere de ihtiyacım olduğu için ve fark edemediğim hatalarım var mı diye muhasebe ettiğim için bu formu açtım. Eşimle 6 ay önce evlendik. Evlenmek için acele ettirdi sürekli , yeni atanmıştım iki yıl bekleyelim dedim ama ayrılmak konusunu açtığı için onu kaybetmeyim diye kabul ettim. Eşim genel olarak başkalarının ne dediğine çok takılan biri özellikle ailesinin. Düğünden 2 ay önce babam vefat etti biz o zamanlar nişanlıydık . Eşim sadece 3 4 saat geldi başka şehirdeydi ve o şehirde çalıştığı için geri döndü . İzin almayı denemedi bile . Ailesi, ablaları cenazeye gelmedi, başın sağ olsun diyip 10 saniye içinde telefonu kapattılar. Düğün sürecinde hiç bir zaman arayıp sormadılar, eşya alırken vs. Altın olarak sadece iki bilezik ve çeyiz olarak çorap bile vermediler. Gelinliğimi bile otobüsle tek başıma götürdüm, kuaföre taksi tutup eşimle gittik. Bu olaylardan sonra ailesinin beni istemediğimi hissettim. Ve uzak durdum. Annesi eşime benim soğuk olduğumu , instgram gönderine kalp atmadığımı,torunun doğum gününü kutlamadığımj söylemiş. Bende neden dedikodumu yaptı yüzüme karşı söyleyebilirdi dediğim için eşim annesine anlattı. Tartışma büyüdü, dedikoducu dediğim için eşim bağırdı çağırdı, annesi evi terk edeceksin dedi 4 gün eve gelmedi . Barıştık sonra, ailesi benimle görüşmeyi kesti. Sonra birkaç kez daha eşim ailesi için eşyalarını toplayıp evi terk etmeye çalıştı. Gece yarılarına kadar ablasıyla oyun oynadığı için ofladığım için mesela. Telefonla ailesiyle konuşurken suratım asılmış başka sebep bu mesela. Cuma günü de bu tür sebeple bu sonuncuydu artık eşim değilsin, sadece kağıt üzerinde evliyiz dedi ve dün eve geldi sadece ev arkadaşıyız aldığım koltuk takımını ve beyaz eşyalarımı alıp ev tutup gideceğim dedi.
Defol git deseydin senin gözünü boşanmayla korkutmaya çalışıyorFarklı görüşlere de ihtiyacım olduğu için ve fark edemediğim hatalarım var mı diye muhasebe ettiğim için bu formu açtım. Eşimle 6 ay önce evlendik. Evlenmek için acele ettirdi sürekli , yeni atanmıştım iki yıl bekleyelim dedim ama ayrılmak konusunu açtığı için onu kaybetmeyim diye kabul ettim. Eşim genel olarak başkalarının ne dediğine çok takılan biri özellikle ailesinin. Düğünden 2 ay önce babam vefat etti biz o zamanlar nişanlıydık . Eşim sadece 3 4 saat geldi başka şehirdeydi ve o şehirde çalıştığı için geri döndü . İzin almayı denemedi bile . Ailesi, ablaları cenazeye gelmedi, başın sağ olsun diyip 10 saniye içinde telefonu kapattılar. Düğün sürecinde hiç bir zaman arayıp sormadılar, eşya alırken vs. Altın olarak sadece iki bilezik ve çeyiz olarak çorap bile vermediler. Gelinliğimi bile otobüsle tek başıma götürdüm, kuaföre taksi tutup eşimle gittik. Bu olaylardan sonra ailesinin beni istemediğimi hissettim. Ve uzak durdum. Annesi eşime benim soğuk olduğumu , instgram gönderine kalp atmadığımı,torunun doğum gününü kutlamadığımj söylemiş. Bende neden dedikodumu yaptı yüzüme karşı söyleyebilirdi dediğim için eşim annesine anlattı. Tartışma büyüdü, dedikoducu dediğim için eşim bağırdı çağırdı, annesi evi terk edeceksin dedi 4 gün eve gelmedi . Barıştık sonra, ailesi benimle görüşmeyi kesti. Sonra birkaç kez daha eşim ailesi için eşyalarını toplayıp evi terk etmeye çalıştı. Gece yarılarına kadar ablasıyla oyun oynadığı için ofladığım için mesela. Telefonla ailesiyle konuşurken suratım asılmış başka sebep bu mesela. Cuma günü de bu tür sebeple bu sonuncuydu artık eşim değilsin, sadece kağıt üzerinde evliyiz dedi ve dün eve geldi sadece ev arkadaşıyız aldığım koltuk takımını ve beyaz eşyalarımı alıp ev tutup gideceğim dedi.
Lütfen bu adama kapı Orda haydi canım çok bekleme de yolla. Çalışan atanmış kadınsınız kendinizi muhtaç konuma sokmayın. Baştan belliymiş de hadi imzayı atmışsınız şu adamların
Yorumunuzu okuyunca göz yaşlarımı tutamadım. Kendimi o kadar sıkmışım ki. Ailesinden sebepsiz yere nefret ettiğimi ,kindar olduğumu ,kin dolu kalbim olduğunu çenemi tutamadığım için bu noktaya geldiğini her seferinde söyledi. Artık doğruyu yanlışı ayırt etmekte dahi zorlanacak kadar yıprandım . Her tartışmada en hassas olduğum ve öfkeleneceğim ,kontrolümü kaybedeceğim noktada video açarak kayıt altına aldı. Kendi haklı ,ben haksız gibi sürekli...Ya işiniz var, aileniz var, gencsiniz ve daha yeni evlenmişsiniz gerçek karakterini de erkenden öğrenmişsiniz bu yürütme çabası neden? Kendinden şüphe etme stresi neden? Her şey gayet açık değil mi?
Bırakın gitsin, ne demek ev arkadaşıyız? Kendine baktırmaya, size hakaretler etmeye, bir eli yağda bir eli balda aynen devam edecek, siz de kendinizi yiyip bitireceksiniz öyle mi?
Bir toparlanıp silkelenin, kendinizi savunup kapının önüne koyun gitsin.
Sizlerde beni suçlayacaksınız diye koşullanmış beklerken ,hayatımı harcadığımı fark etmemi sağladığınız . MinnettarımSende cehenneme kadar yolun var buyur git diyemedin mi? Lütfen hayatınızın 1 tane olduğunu bunu kimseye harcamayacak kadar değerli olduğunu hatırlayın.
Olan olmuş keşke çok daha önce tekmeyi bassaydın ama yaşaman ve görmen gerekiyormuş. Belki yaşamasan aklında hep soru işareti kalacaktı. Şanlısın çocuk falan yapmamışsınız.Değil bu adama ömür harcamak saat harcamaya değmez.Sizlerde beni suçlayacaksınız diye koşullanmış beklerken ,hayatımı harcadığımı fark etmemi sağladığınız . Minnettarım
Her gidişinde bin bir türlü şeyle beni suçladı ve suçlu hissettirdi. Diğer eşya toplayıp gitmediğinde özür diletip ,kendi istediği hale getirmeye çalıştı. Dün yatakları ayırıp, yüzüne dahi bakmam eşim değilsin dediğinde artık bende de kırılma noktası tamamlandı. Kendi hayatımın farkına varacağım, ilk işim avukat tutmak olacak. Teşekkür ediyorum..Sende cehenneme kadar yolun var buyur git diyemedin mi? Lütfen hayatınızın 1 tane olduğunu bunu kimseye harcamayacak kadar değerli olduğunu hatırlayın.
Yav velev ki boşanmada sen haksız çık ne olacak. Kime ne kim haklı kim haksız. Ayrıca sizi izniniz olmadan kayda aldığı için suç duyurusunda bulunabiliyorsanız bulunacağınızı söyleyin( bundan emin değilim suç olup olmadığı konusunda)Yorumunuzu okuyunca göz yaşlarımı tutamadım. Kendimi o kadar sıkmışım ki. Ailesinden sebepsiz yere nefret ettiğimi ,kindar olduğumu ,kin dolu kalbim olduğunu çenemi tutamadığım için bu noktaya geldiğini her seferinde söyledi. Artık doğruyu yanlışı ayırt etmekte dahi zorlanacak kadar yıprandım . Her tartışmada en hassas olduğum ve öfkeleneceğim ,kontrolümü kaybedeceğim noktada video açarak kayıt altına aldı. Kendi haklı ,ben haksız gibi sürekli...