6 Aylık Evliyim ve Kocam Sadece Kağıt Üzerinde Evliyiz Dedi

Kesinlikle keşke anneler gelinlerinin de birilerinin evladı olduğunu bilseler sizin gibi. Oğlunuzun da şansı bahtı açık olsun

Avukatla görüştüm bugün... Kendim için en büyük adımı attım.
hayırlısı olsun

daha önce konusu geçti mi bilmiyorum da
babanızın vefatının üzerinden 2 ay geçmişken düğün mü yaptınız gerçekten?

İnsanın kendine yaptığına bir ordu insan gelse yapamaz ya. Hayretler içinde okudum. Adam evlenmeden önce kendini fazlasıyla belli etmiş. Ama sen kendini değersizleştirip böyle bir adamla evlenmişsin.

Ben adamda sorun görmedim, çünkü kendini gizlememiş. Evlenmen senin hatan. Boşanmaya da niyetin yok gibi. Aferin böyle devam (!).

Sadece ilk mesaja ithafen cevap yazmışsınız sanırım ama keşke son sayfaları da okusaymışsınız, güncel durumu öğrenirdiniz en azından. Konu sahibi bugün avukatla görüşüp davayı açmış.

Konunuza üzüldüm, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Dava açılınca mı haberi olacak? Tepkisini merak ediyorum, tutuşup yalvaracak muhtemelen

Ay elime verseler iki tane patlatırım o erkek musvettesine
Allah rızası için geri adım atmayın kuzum
O zaten geri dönüp yalvaracak
Buraya da yazın ki kamuoyu rahatlasın

Defolup gitsin kağıt üzerinde dahil eşin olamam diyin. Neyin farklı görüşünü yazsın ki herkes.

Çok iyi olmuş içiniz rahatlamıştır.
Hesap hareketletinden zaten belli olur kimin ne kadar ödeme yaptığı.
Birde altınlarınız vardı.
Onları ispatlayabilecekmisiniz?
Umarım hepsini tek tek geri alırsınız.

Eşiniz uyanık geçiniyor ancak görecek şimdi anyayı konyayı.
Bulmuşlar mis gibi naif kızı yolunacak kaz muamelesi yapıyorlar.

Her şey insan için. Yol yakınken dönmeniz büyük şans. Önünüze bakın.
Bundan sonrası çok daha güzel olacak.
Allah muvaffak etsin. Hakkınızda hayırlı olsun herşey.

Sizi anlıyorum.
Yaşım bu tarz münakaşa için müsait değil.

Kendinizi kurtarın. Bir an önce anne evine geri dönsün sevgili eşiniz. Orada sürekli pohpohlasın annesi. Hep o haklı olsun. Yazık…

Okurken afakanlar bastı, anasına bak oğlunu al misali... Ne güzel kariyeriniz var, bu adamdan boşanırsanız kaybedecek hiçbir şeyiniz yok ama kazanacağınız çok şey var mesela kendinize olan saygınız.

O zaman bacım Allah yardımcın olur çıktığın yolda kararlı ol herkese hayat bir kere kendini hiç üzme hayırsız bir insan için git ve kendi ayakların üzerinde dur biz kadınlar herşeyin üstesinden geliriz sana sımsıkı sarılıyorum

hayırlısı olsun

daha önce konusu geçti mi bilmiyorum da
babanızın vefatının üzerinden 2 ay geçmişken düğün mü yaptınız gerçekten?

Yüreğinize sağlık kardeşim Rabbim sizlere dert sıkıntı göstermesin hayırsızdan uzak tutsun inşallah

Sizi anlıyorum.
Yaşım bu tarz münakaşa için müsait değil.
Allahım bir insana tu kaka deyip cevap yazıp cevap alınca 1 şöyle de böyle de….. sanane sanane 2 laf altında kalamıyor cevap üzerine cevap 3 şimdi de yansımasını beğenmeyip yaşım bu tarz münakaşalara müsait değil diye saçmalamaya başladı.

Ufalda cebimize gir.
Her yaşa hitap ederiz sıkıntı yok.

Sen kafana takma bizlerde 3 30 değiliz bayır gülü…

Böyle bir adamla (!) evlenmek, böyle bir aileye gelin gitmek en büyük hatan, onlardan topuklarını popona vura vura kaçman en büyük doğrun olur!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…