EdicemNolur dua edin bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EdicemNolur dua edin bana
Polısı ara o koltuk takımlarını biç doğra yınede verme o pislıge. Haydut yaFarklı görüşlere de ihtiyacım olduğu için ve fark edemediğim hatalarım var mı diye muhasebe ettiğim için bu formu açtım. Eşimle 6 ay önce evlendik. Evlenmek için acele ettirdi sürekli , yeni atanmıştım iki yıl bekleyelim dedim ama ayrılmak konusunu açtığı için onu kaybetmeyim diye kabul ettim. Eşim genel olarak başkalarının ne dediğine çok takılan biri özellikle ailesinin. Düğünden 2 ay önce babam vefat etti biz o zamanlar nişanlıydık . Eşim sadece 3 4 saat geldi başka şehirdeydi ve o şehirde çalıştığı için geri döndü . İzin almayı denemedi bile . Ailesi, ablaları cenazeye gelmedi, başın sağ olsun diyip 10 saniye içinde telefonu kapattılar. Düğün sürecinde hiç bir zaman arayıp sormadılar, eşya alırken vs. Altın olarak sadece iki bilezik ve çeyiz olarak çorap bile vermediler. Gelinliğimi bile otobüsle tek başıma götürdüm, kuaföre taksi tutup eşimle gittik. Bu olaylardan sonra ailesinin beni istemediğimi hissettim. Ve uzak durdum. Annesi eşime benim soğuk olduğumu , instgram gönderine kalp atmadığımı,torunun doğum gününü kutlamadığımj söylemiş. Bende neden dedikodumu yaptı yüzüme karşı söyleyebilirdi dediğim için eşim annesine anlattı. Tartışma büyüdü, dedikoducu dediğim için eşim bağırdı çağırdı, annesi evi terk edeceksin dedi 4 gün eve gelmedi . Barıştık sonra, ailesi benimle görüşmeyi kesti. Sonra birkaç kez daha eşim ailesi için eşyalarını toplayıp evi terk etmeye çalıştı. Gece yarılarına kadar ablasıyla oyun oynadığı için ofladığım için mesela. Telefonla ailesiyle konuşurken suratım asılmış başka sebep bu mesela. Cuma günü de bu tür sebeple bu sonuncuydu artık eşim değilsin, sadece kağıt üzerinde evliyiz dedi ve dün eve geldi sadece ev arkadaşıyız aldığım koltuk takımını ve beyaz eşyalarımı alıp ev tutup gideceğim dedi.
S.tir git deseydingideceğim dedi
Takıntılı insana saran bir kişisiniz.
Beğenmedi isen beğenmedime basar geçersin.
Tabi ki her zaman nereye yazıyorsan yaz.
Tekrar yazıyorum.
Konu sahibine az bile yapmış.
Kapıdan dahi geçirilmeyecek adama; bu şekilde değer verip üzerine evlenip üzerine takılarla borcunun bir kısmını kapatıp üzerine değer verirsen az bile yapar…
Babası ölmüş adam bi kaç saat gelip ailesi gelmemiş… Damada tikel…
Ben de yorumun üzerinden tüme böyle vardım.Sakin olun.
Tümevarım için hakkımda yeterli bilgiye sahip değilsiniz.
Ben şahsiyetinize veya fikrinize değil uslubunuza eleştiri getirdim ikisi arasında fark var.
Bu durumda ev arkadaşı da değilsiniz. Kazara hamile filan kalmadan tez vakitte boşanın.aldığım koltuk takımını ve beyaz eşyalarımı alıp ev tutup gideceğim dedi.
Siz baştan evlenerek hata yapmışsınız fakat olan olmuş. Bana sorarsanız eşinizi ne olursa olsun karşınıza alın konuşun. Biz severek evlendik yuva kurduk kimsenin ağzından hareket edemeyiz. Sürekli 3.kişiler sebebi ile kavga ediyoruz bak bana neler söyledin sen bunları görmüyor musun mutlu yuvamız neden olmasın bizim” gibi güzel güzel bir konuşun eğer ki tatlı dil de fayda etmiyorsa sizde kendinizi üzmeyin bazen olmayınca olmuyor nasip.. Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsinFarklı görüşlere de ihtiyacım olduğu için ve fark edemediğim hatalarım var mı diye muhasebe ettiğim için bu formu açtım. Eşimle 6 ay önce evlendik. Evlenmek için acele ettirdi sürekli , yeni atanmıştım iki yıl bekleyelim dedim ama ayrılmak konusunu açtığı için onu kaybetmeyim diye kabul ettim. Eşim genel olarak başkalarının ne dediğine çok takılan biri özellikle ailesinin. Düğünden 2 ay önce babam vefat etti biz o zamanlar nişanlıydık . Eşim sadece 3 4 saat geldi başka şehirdeydi ve o şehirde çalıştığı için geri döndü . İzin almayı denemedi bile . Ailesi, ablaları cenazeye gelmedi, başın sağ olsun diyip 10 saniye içinde telefonu kapattılar. Düğün sürecinde hiç bir zaman arayıp sormadılar, eşya alırken vs. Altın olarak sadece iki bilezik ve çeyiz olarak çorap bile vermediler. Gelinliğimi bile otobüsle tek başıma götürdüm, kuaföre taksi tutup eşimle gittik. Bu olaylardan sonra ailesinin beni istemediğimi hissettim. Ve uzak durdum. Annesi eşime benim soğuk olduğumu , instgram gönderine kalp atmadığımı,torunun doğum gününü kutlamadığımj söylemiş. Bende neden dedikodumu yaptı yüzüme karşı söyleyebilirdi dediğim için eşim annesine anlattı. Tartışma büyüdü, dedikoducu dediğim için eşim bağırdı çağırdı, annesi evi terk edeceksin dedi 4 gün eve gelmedi . Barıştık sonra, ailesi benimle görüşmeyi kesti. Sonra birkaç kez daha eşim ailesi için eşyalarını toplayıp evi terk etmeye çalıştı. Gece yarılarına kadar ablasıyla oyun oynadığı için ofladığım için mesela. Telefonla ailesiyle konuşurken suratım asılmış başka sebep bu mesela. Cuma günü de bu tür sebeple bu sonuncuydu artık eşim değilsin, sadece kağıt üzerinde evliyiz dedi ve dün eve geldi sadece ev arkadaşıyız aldığım koltuk takımını ve beyaz eşyalarımı alıp ev tutup gideceğim dedi.
Def olup gitsin ev tutana kadar beklemesin hemen gitsin hatta.Farklı görüşlere de ihtiyacım olduğu için ve fark edemediğim hatalarım var mı diye muhasebe ettiğim için bu formu açtım. Eşimle 6 ay önce evlendik. Evlenmek için acele ettirdi sürekli , yeni atanmıştım iki yıl bekleyelim dedim ama ayrılmak konusunu açtığı için onu kaybetmeyim diye kabul ettim. Eşim genel olarak başkalarının ne dediğine çok takılan biri özellikle ailesinin. Düğünden 2 ay önce babam vefat etti biz o zamanlar nişanlıydık . Eşim sadece 3 4 saat geldi başka şehirdeydi ve o şehirde çalıştığı için geri döndü . İzin almayı denemedi bile . Ailesi, ablaları cenazeye gelmedi, başın sağ olsun diyip 10 saniye içinde telefonu kapattılar. Düğün sürecinde hiç bir zaman arayıp sormadılar, eşya alırken vs. Altın olarak sadece iki bilezik ve çeyiz olarak çorap bile vermediler. Gelinliğimi bile otobüsle tek başıma götürdüm, kuaföre taksi tutup eşimle gittik. Bu olaylardan sonra ailesinin beni istemediğimi hissettim. Ve uzak durdum. Annesi eşime benim soğuk olduğumu , instgram gönderine kalp atmadığımı,torunun doğum gününü kutlamadığımj söylemiş. Bende neden dedikodumu yaptı yüzüme karşı söyleyebilirdi dediğim için eşim annesine anlattı. Tartışma büyüdü, dedikoducu dediğim için eşim bağırdı çağırdı, annesi evi terk edeceksin dedi 4 gün eve gelmedi . Barıştık sonra, ailesi benimle görüşmeyi kesti. Sonra birkaç kez daha eşim ailesi için eşyalarını toplayıp evi terk etmeye çalıştı. Gece yarılarına kadar ablasıyla oyun oynadığı için ofladığım için mesela. Telefonla ailesiyle konuşurken suratım asılmış başka sebep bu mesela. Cuma günü de bu tür sebeple bu sonuncuydu artık eşim değilsin, sadece kağıt üzerinde evliyiz dedi ve dün eve geldi sadece ev arkadaşıyız aldığım koltuk takımını ve beyaz eşyalarımı alıp ev tutup gideceğim dedi.
Şu yazdıklarınızı okuyunca da çok şaşırdım neyse ki çocuk olmadan zararın neresinden dönülürse kârdır. Adam resmen finansman olarak görmüş sizi mahkemede hesapların incelenmesini istemek nedir maaş sizin istediğiniz yere harcarsınız yerinizde olsam 1 sn durmam boşanma davası açarım nasıl bir hadsizliktirEvlenmeden önce yüklü miktarda borcu varmış. Düğüne masraf yaptım dese de doğru düzgün hiçbir masrafı olmadı . Ailemin de taktığı tüm takıları onun borçlarına yatırdık. Halen 500.000 borcu var. Ve ben aylardır kirayı faturaları hep yatırıyorum bir kez bile bunları yatırmadı. Çeyiz borcuna vs yatırıyorum, anneme destek olmaya çalışıyorum. Eve alışverişi evi ilk terk edene kadar onun kartından yaptık ,sonra ben alışverişi de üstlendim sayılır. Bana borçlarını bir kez bile yatırmadığımı ,maaşı nereye harcadığımı , hesap özetlerimi görmek istediğini kime parayı yedirdiğimin hesabını sordu. Mahkemede de hesaplarımın incelenmesini isteyecekmiş. Anneme verdiğim para rahatsız etti muhtemelen
Bi hoşt de bakalım ne oluyo gör. Saygısız terbiyesiz herif.Her gidişinde bin bir türlü şeyle beni suçladı ve suçlu hissettirdi. Diğer eşya toplayıp gitmediğinde özür diletip ,kendi istediği hale getirmeye çalıştı. Dün yatakları ayırıp, yüzüne dahi bakmam eşim değilsin dediğinde artık bende de kırılma noktası tamamlandı. Kendi hayatımın farkına varacağım, ilk işim avukat tutmak olacak. Teşekkür ediyorum..
Yahu neyin delili olcak sinir krizi geçirmek suç mu günah mı yasak mı? Adamın manipülatör olduğunu, senin paranı yediğini anlatırsın. Banka kayıtların yok mu çıkar işte hepsini başka söE gerek var mı?Video kayıtları geçerli delil mi sayılıyor
Ben olsam hadi defol derdim siz ne dediniz peki? Hediye taktıkları 2 bileziği de arkasından fırlatırdım ben 2 bileziğe layık değilim diyerek
Ben olsam hadi defol derdim siz ne dediniz peki? Hediye taktıkları 2 bileziği de arkasından fırlatırdım ben 2 bileziğe layık değilim diyerek
Siz baştan evlenerek hata yapmışsınız fakat olan olmuş. Bana sorarsanız eşinizi ne olursa olsun karşınıza alın konuşun. Biz severek evlendik yuva kurduk kimsenin ağzından hareket edemeyiz. Sürekli 3.kişiler sebebi ile kavga ediyoruz bak bana neler söyledin sen bunları görmüyor musun mutlu yuvamız neden olmasın bizim” gibi güzel güzel bir konuşun eğer ki tatlı dil de fayda etmiyorsa sizde kendinizi üzmeyin bazen olmayınca olmuyor nasip.. Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin
Beni her türlü suçlu görüyor . Ailesi melek bense kötülük ve kindarlıktan başka bir şey düşünmeyen bir insanmışım . Onların kültürleri buymuş hoşgörü ile karşılaşacağımız yerde ön yargılı olup kendimi doldurmuşum . Yani eşim değilsin sadece kağıt üzerinde evliyiz tavrından sonra diyecek bir şeyim kalmadı benimde. Evden gittiğinde günlerce ne arıyor ne soruyor burada beni yok sayıyor. Sürekli içim daralarak ,kendimi suçlu hissederek bekledim bu psikolojiye bir daha girecek halim kalmadıSiz baştan evlenerek hata yapmışsınız fakat olan olmuş. Bana sorarsanız eşinizi ne olursa olsun karşınıza alın konuşun. Biz severek evlendik yuva kurduk kimsenin ağzından hareket edemeyiz. Sürekli 3.kişiler sebebi ile kavga ediyoruz bak bana neler söyledin sen bunları görmüyor musun mutlu yuvamız neden olmasın bizim” gibi güzel güzel bir konuşun eğer ki tatlı dil de fayda etmiyorsa sizde kendinizi üzmeyin bazen olmayınca olmuyor nasip.. Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin
Evet 6 ayda..Bunların hepsi 6 ayda mı oldu cicim ayları denilen aylarda yani bu nasıl bir perde inmektir
Kuruşş kaptırma daha bas tekmeyi gitsin