6 Aylık Evliyim ve Kocam Sadece Kağıt Üzerinde Evliyiz Dedi

Bende uslubunuzu kırıcı buldum.
Aynı şeyleri ifade etmenin daha uygun yolları var.

Allah sabır versin. Belli ki boşanma niyetiniz yok. Sevilip sayılmadığınız en başında belliymiş. Neden evlenmek için bahane arayanlar genelde kadınlar oluyor gerçekten anlamıyorum. Adamın sizin şu anlattıklarınızla sizi sevmediğini dağlara haykırmadığı kalmış daha bizim bilmediğimiz neler yaptı Allah bilir.

Hayır ,boşanmaya kararlıyım artık

Adam sizi hiç görmemiş, sahiplenmemis bu kadar fedakarlık yapacak ne oldu aranızda çok merak ettim. Ya gözünüze perde indi ya da adam çok yakışıklı dış görünüşe falan kapılıp gittiniz. Bu kadar terbiyesizlikten saygısızlık tam sonra boşanma davasını açıp afedersiniz donuna kadar alıp yüzüne tukurmeniz gerekirdi. Gerçi tukrugunuze yazık! Evlilik böyle bir şey değil olmamalı normallestirmeyin siz de.
Şu anasindan ayrilamayan koca bebeler ne diye evleniyor bunu da anlamış değilim. Alsın oğlunu tepe tepe kullansın. Çok sinirlendim

Video çekme amacı da para tırtıklamak değilse ben de bir şey bilmiyorum. Dolandırıcı herif. Evliyken koparabildiği kadar koparacak, evliliğin tıkandığı noktada boşanma davasında videoları kullanarak tazminat alacak aklınca. Kafasında ben bu kadına borçlarımı şöyle ödetirim, işim bitince de dava açar böyle tazminat alırım diyordur kesin. Her türlü sizi yolma peşinde. Evlilik umurunda bile değil. Oyununu bozun, borçlarıyla kalsın başbaşa yüzsüz aşağılık.

Kapıldığım şey ,bazen bana çok aşıkmış beni çok seviyormuş gibi davranması. Bazen o kadar ilgiye boğuyor ,ince düşünceli oluyordu ki bu tür olaylar olduğunda beni sevmese öyle davranamazdı diye düşünüp suçlu hissediyordum

Elinde her kavgada çekilmiş videolarım var. Hakaret ,küfür vs yok . Ama öfke patlaması yaşadığımı gösteriyor . Bu videolarla tazminat alacağını söylemişti . Umarım bu tür videolar çekmesi hukuka uygun değildir

Geri kazanmak için bunu yapıyor, sevgi kırıntısı vermek zorunda ki o beklentiyle evlilik sürsün, youtube’dan Sezer Ergör’ün narsistlerle evlilik isimli ve benzer narsist konulu bir sürü videosu var, izleyin tüm sorularınızın cevabını alacaksınız

Kesinlikle izleyeceğim, teşekkür ederim..

Başınız sağolsun öncelikle.
Bu adam baştan beri sağlam
pabuç değilmiş. Nedense onu tek seçeneğiniz gibi görmüşsünüz.
Afâki bir durum olmadıkça erkeğin ilk seçenek olarak hanımın altınını kullanması hemen her zaman bir sorunu örtüyor.
Fatih Civelekoğlu muydu 'o kadın' diyordu 'araba için altınını vermez.'
Bana olağan şartlara bakınca biraz zorlama gibi geliyordu. Ama buraları okudukça kendi kullanacağı araba için bile dikkatli vermesi lazım kadının.
Adamın siret ve sıfatları çok önemli.
Eşinizde adamlık yok. Bütün iyi niyetinizi kullanmış ve manipüle etmiş.

Yok yok sevmiyor. Sevilen kadınlar böyle sevilmiyor. Gözlerinin içi parlıyor adamlar ağızlarına bakıyor.
Bosanma kararı alamayan çoğu kadın (genel olarak) adamların bu tip davranislari ile kendilerini ikna ediyorlar. Bu hayatta kolay ne var ki boşanmak olsun. Ama siz bosanmazsaniz hayatınız şimdikinden daha berbat olacak ve geri dönüp baktığınızda gencliginize ağlıyor olacaksınız maalesef

Babayı alır o. Küçük hesapçı, fırsatçı pislik. Mutlaka iyi bir avukat bulun yarından tezi yok. Bu video meselesini, borçlarını ödediğinizi, babanızın kaybı döneminde duygusal şiddet gördüğünüzü anlatın. Aksine siz tazminat davası açın, alabildiğiniz ne varsa zararınızı tazmin etmeye bakın. Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olsun kendini zeki sanan gerizekalı

Başkası var hayatında demek ki. Bir insan durduk yere böyle bişey yapmaz beyaz eşyaları kim aldıysa onundur sen aldıysan bekleme sat gitsin

Bakın şunu söyleyeyim size. Eski eşim çalışmadığı zamanlar (benim elime bakarken ) öyle anlayışlı öyle yardımcı olan öyle sevgi dolu öyle sessiz kendi halinde mülayim biriydi ki size anlatamam. İyi maaşlı bir işe girdiği zaman ve hayatına birini aldığı zaman görülmesi gereken biriydi. Ben sanki onun kan davalısı oluyordum. İnsan yerine dahi koymadı. Köprüyü geçene kadar muhabbetini yapardı hep.

Sizde zor süreç yaşamışşsınız. Rabbim kalan ömrünüzü geçenden daha hayırlı eylesin inşallah.

Başkası var hayatında demek ki. Bir insan durduk yere böyle bişey yapmaz beyaz eşyaları kim aldıysa onundur sen aldıysan bekleme sat gitsin
Beyaz eşya ve koltuk takımı aldı . Bu yüzden bunları istiyor. Kişisel eşyalarını alırken yük asansörü getirip bunları da götürecekmiş. Misafir odası ,tv ,mutfak eşyaları ,yatak odası takımı ben almıştım

Yakın süreçte borçlarına katkı sunmadığım içim kavgamız olmuştu. Benim ödediğim faturaları, kirayı vb. beğenmiyor . O kadar maaşın içinde para mıymış bunlar. O zaman ödemeyim bundan sonra dedim hem ev işi temizlik tüm sorumluluk bende bunları da yapmayım iş ev yoruluyorum o zaman dedim . Eve maddi hiçbir katkın yok olursa ve temizlik yemek yapmazsan bunları yerine getirmiyor diye mahkemeye sunarım dedi
Yani yorumunuzda çok haklısınız tazminat peşindeymiş

Tabi ki. Her zaman.
Aksinin kimseye tam faydası olmuyor.
Takıntılı insana saran bir kişisiniz.
Beğenmedi isen beğenmedime basar geçersin.
Tabi ki her zaman nereye yazıyorsan yaz.

Tekrar yazıyorum.

Konu sahibine az bile yapmış.
Kapıdan dahi geçirilmeyecek adama; bu şekilde değer verip üzerine evlenip üzerine takılarla borcunun bir kısmını kapatıp üzerine değer verirsen az bile yapar…

Babası ölmüş adam bi kaç saat gelip ailesi gelmemiş… Damada tikel…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…