- 21 Ağustos 2023
- 400
- 903
Adam hiçbir zaman değer vermemiş size.
Siz adama yapışmışsınız.
Kusura bakmayın ama az bile yapıyor.
Adam neler yapmış evlenmeden önce bile bile evlenmişsiniz. Tabi ki size değer vermeyecek.
Ama bi çocuk yap düzelir…
Bulduysan buldun, sen narin narin uyar o zaman.Bende uslubunuzu kırıcı buldum.
Aynı şeyleri ifade etmenin daha uygun yolları var.
Her seferinde aynısını yapmış farkında mısınız ? Ayrılmakta tehdit eden adam kadar aşşalığı yoktur emin olun. Böyle devam ederseniz her tartışmada istediklerini yaptırmak için bunu öne sürecek.
Hayır ,boşanmaya kararlıyım artıkAllah sabır versin. Belli ki boşanma niyetiniz yok. Sevilip sayılmadığınız en başında belliymiş. Neden evlenmek için bahane arayanlar genelde kadınlar oluyor gerçekten anlamıyorum. Adamın sizin şu anlattıklarınızla sizi sevmediğini dağlara haykırmadığı kalmış daha bizim bilmediğimiz neler yaptı Allah bilir.
Adam sizi hiç görmemiş, sahiplenmemis bu kadar fedakarlık yapacak ne oldu aranızda çok merak ettim. Ya gözünüze perde indi ya da adam çok yakışıklı dış görünüşe falan kapılıp gittiniz. Bu kadar terbiyesizlikten saygısızlık tam sonra boşanma davasını açıp afedersiniz donuna kadar alıp yüzüne tukurmeniz gerekirdi. Gerçi tukrugunuze yazık! Evlilik böyle bir şey değil olmamalı normallestirmeyin siz de.Farklı görüşlere de ihtiyacım olduğu için ve fark edemediğim hatalarım var mı diye muhasebe ettiğim için bu formu açtım. Eşimle 6 ay önce evlendik. Evlenmek için acele ettirdi sürekli , yeni atanmıştım iki yıl bekleyelim dedim ama ayrılmak konusunu açtığı için onu kaybetmeyim diye kabul ettim. Eşim genel olarak başkalarının ne dediğine çok takılan biri özellikle ailesinin. Düğünden 2 ay önce babam vefat etti biz o zamanlar nişanlıydık . Eşim sadece 3 4 saat geldi başka şehirdeydi ve o şehirde çalıştığı için geri döndü . İzin almayı denemedi bile . Ailesi, ablaları cenazeye gelmedi, başın sağ olsun diyip 10 saniye içinde telefonu kapattılar. Düğün sürecinde hiç bir zaman arayıp sormadılar, eşya alırken vs. Altın olarak sadece iki bilezik ve çeyiz olarak çorap bile vermediler. Gelinliğimi bile otobüsle tek başıma götürdüm, kuaföre taksi tutup eşimle gittik. Bu olaylardan sonra ailesinin beni istemediğimi hissettim. Ve uzak durdum. Annesi eşime benim soğuk olduğumu , instgram gönderine kalp atmadığımı,torunun doğum gününü kutlamadığımj söylemiş. Bende neden dedikodumu yaptı yüzüme karşı söyleyebilirdi dediğim için eşim annesine anlattı. Tartışma büyüdü, dedikoducu dediğim için eşim bağırdı çağırdı, annesi evi terk edeceksin dedi 4 gün eve gelmedi . Barıştık sonra, ailesi benimle görüşmeyi kesti. Sonra birkaç kez daha eşim ailesi için eşyalarını toplayıp evi terk etmeye çalıştı. Gece yarılarına kadar ablasıyla oyun oynadığı için ofladığım için mesela. Telefonla ailesiyle konuşurken suratım asılmış başka sebep bu mesela. Cuma günü de bu tür sebeple bu sonuncuydu artık eşim değilsin, sadece kağıt üzerinde evliyiz dedi ve dün eve geldi sadece ev arkadaşıyız aldığım koltuk takımını ve beyaz eşyalarımı alıp ev tutup gideceğim dedi.
Video çekme amacı da para tırtıklamak değilse ben de bir şey bilmiyorum. Dolandırıcı herif. Evliyken koparabildiği kadar koparacak, evliliğin tıkandığı noktada boşanma davasında videoları kullanarak tazminat alacak aklınca. Kafasında ben bu kadına borçlarımı şöyle ödetirim, işim bitince de dava açar böyle tazminat alırım diyordur kesin. Her türlü sizi yolma peşinde. Evlilik umurunda bile değil. Oyununu bozun, borçlarıyla kalsın başbaşa yüzsüz aşağılık.Yorumunuzu okuyunca göz yaşlarımı tutamadım. Kendimi o kadar sıkmışım ki. Ailesinden sebepsiz yere nefret ettiğimi ,kindar olduğumu ,kin dolu kalbim olduğunu çenemi tutamadığım için bu noktaya geldiğini her seferinde söyledi. Artık doğruyu yanlışı ayırt etmekte dahi zorlanacak kadar yıprandım . Her tartışmada en hassas olduğum ve öfkeleneceğim ,kontrolümü kaybedeceğim noktada video açarak kayıt altına aldı. Kendi haklı ,ben haksız gibi sürekli...
Tabi ki. Her zaman.Bulduysan buldun, sen narin narin uyar o zaman.
Yolları varsa o yollardan yaz.
Kapıldığım şey ,bazen bana çok aşıkmış beni çok seviyormuş gibi davranması. Bazen o kadar ilgiye boğuyor ,ince düşünceli oluyordu ki bu tür olaylar olduğunda beni sevmese öyle davranamazdı diye düşünüp suçlu hissediyordumAdam sizi hiç görmemiş, sahiplenmemis bu kadar fedakarlık yapacak ne oldu aranızda çok merak ettim. Ya gözünüze perde indi ya da adam çok yakışıklı dış görünüşe falan kapılıp gittiniz. Bu kadar terbiyesizlikten saygısızlık tam sonra boşanma davasını açıp afedersiniz donuna kadar alıp yüzüne tukurmeniz gerekirdi. Gerçi tukrugunuze yazık! Evlilik böyle bir şey değil olmamalı normallestirmeyin siz de.
Şu anasindan ayrilamayan koca bebeler ne diye evleniyor bunu da anlamış değilim. Alsın oğlunu tepe tepe kullansın. Çok sinirlendim
Elinde her kavgada çekilmiş videolarım var. Hakaret ,küfür vs yok . Ama öfke patlaması yaşadığımı gösteriyor . Bu videolarla tazminat alacağını söylemişti . Umarım bu tür videolar çekmesi hukuka uygun değildirVideo çekme amacı da para tırtıklamak değilse ben de bir şey bilmiyorum. Dolandırıcı herif. Evliyken koparabildiği kadar koparacak, evliliğin tıkandığı noktada boşanma davasında videoları kullanarak tazminat alacak aklınca. Kafasında ben bu kadına borçlarımı şöyle ödetirim, işim bitince de dava açar böyle tazminat alırım diyordur kesin. Her türlü sizi yolma peşinde. Evlilik umurunda bile değil. Oyununu bozun, borçlarıyla kalsın başbaşa yüzsüz aşağılık.
Geri kazanmak için bunu yapıyor, sevgi kırıntısı vermek zorunda ki o beklentiyle evlilik sürsün, youtube’dan Sezer Ergör’ün narsistlerle evlilik isimli ve benzer narsist konulu bir sürü videosu var, izleyin tüm sorularınızın cevabını alacaksınızKapıldığım şey ,bazen bana çok aşıkmış beni çok seviyormuş gibi davranması. Bazen o kadar ilgiye boğuyor ,ince düşünceli oluyordu ki bu tür olaylar olduğunda beni sevmese öyle davranamazdı diye düşünüp suçlu hissediyordum
Kesinlikle izleyeceğim, teşekkür ederim..Geri kazanmak için bunu yapıyor, sevgi kırıntısı vermek zorunda ki o beklentiyle evlilik sürsün, youtube’dan Sezer Ergör’ün narsistlerle evlilik isimli ve benzer narsist konulu bir sürü videosu var, izleyin tüm sorularınızın cevabını alacaksınız
Yok yok sevmiyor. Sevilen kadınlar böyle sevilmiyor. Gözlerinin içi parlıyor adamlar ağızlarına bakıyor.Kapıldığım şey ,bazen bana çok aşıkmış beni çok seviyormuş gibi davranması. Bazen o kadar ilgiye boğuyor ,ince düşünceli oluyordu ki bu tür olaylar olduğunda beni sevmese öyle davranamazdı diye düşünüp suçlu hissediyordum
Babayı alır o. Küçük hesapçı, fırsatçı pislik. Mutlaka iyi bir avukat bulun yarından tezi yok. Bu video meselesini, borçlarını ödediğinizi, babanızın kaybı döneminde duygusal şiddet gördüğünüzü anlatın. Aksine siz tazminat davası açın, alabildiğiniz ne varsa zararınızı tazmin etmeye bakın. Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olsun kendini zeki sanan gerizekalıElinde her kavgada çekilmiş videolarım var. Hakaret ,küfür vs yok . Ama öfke patlaması yaşadığımı gösteriyor . Bu videolarla tazminat alacağını söylemişti . Umarım bu tür videolar çekmesi hukuka uygun değildir
Başkası var hayatında demek ki. Bir insan durduk yere böyle bişey yapmaz beyaz eşyaları kim aldıysa onundur sen aldıysan bekleme sat gitsinFarklı görüşlere de ihtiyacım olduğu için ve fark edemediğim hatalarım var mı diye muhasebe ettiğim için bu formu açtım. Eşimle 6 ay önce evlendik. Evlenmek için acele ettirdi sürekli , yeni atanmıştım iki yıl bekleyelim dedim ama ayrılmak konusunu açtığı için onu kaybetmeyim diye kabul ettim. Eşim genel olarak başkalarının ne dediğine çok takılan biri özellikle ailesinin. Düğünden 2 ay önce babam vefat etti biz o zamanlar nişanlıydık . Eşim sadece 3 4 saat geldi başka şehirdeydi ve o şehirde çalıştığı için geri döndü . İzin almayı denemedi bile . Ailesi, ablaları cenazeye gelmedi, başın sağ olsun diyip 10 saniye içinde telefonu kapattılar. Düğün sürecinde hiç bir zaman arayıp sormadılar, eşya alırken vs. Altın olarak sadece iki bilezik ve çeyiz olarak çorap bile vermediler. Gelinliğimi bile otobüsle tek başıma götürdüm, kuaföre taksi tutup eşimle gittik. Bu olaylardan sonra ailesinin beni istemediğimi hissettim. Ve uzak durdum. Annesi eşime benim soğuk olduğumu , instgram gönderine kalp atmadığımı,torunun doğum gününü kutlamadığımj söylemiş. Bende neden dedikodumu yaptı yüzüme karşı söyleyebilirdi dediğim için eşim annesine anlattı. Tartışma büyüdü, dedikoducu dediğim için eşim bağırdı çağırdı, annesi evi terk edeceksin dedi 4 gün eve gelmedi . Barıştık sonra, ailesi benimle görüşmeyi kesti. Sonra birkaç kez daha eşim ailesi için eşyalarını toplayıp evi terk etmeye çalıştı. Gece yarılarına kadar ablasıyla oyun oynadığı için ofladığım için mesela. Telefonla ailesiyle konuşurken suratım asılmış başka sebep bu mesela. Cuma günü de bu tür sebeple bu sonuncuydu artık eşim değilsin, sadece kağıt üzerinde evliyiz dedi ve dün eve geldi sadece ev arkadaşıyız aldığım koltuk takımını ve beyaz eşyalarımı alıp ev tutup gideceğim dedi.
Bakın şunu söyleyeyim size. Eski eşim çalışmadığı zamanlar (benim elime bakarken ) öyle anlayışlı öyle yardımcı olan öyle sevgi dolu öyle sessiz kendi halinde mülayim biriydi ki size anlatamam. İyi maaşlı bir işe girdiği zaman ve hayatına birini aldığı zaman görülmesi gereken biriydi. Ben sanki onun kan davalısı oluyordum. İnsan yerine dahi koymadı. Köprüyü geçene kadar muhabbetini yapardı hep.Kapıldığım şey ,bazen bana çok aşıkmış beni çok seviyormuş gibi davranması. Bazen o kadar ilgiye boğuyor ,ince düşünceli oluyordu ki bu tür olaylar olduğunda beni sevmese öyle davranamazdı diye düşünüp suçlu hissediyordum
Sizde zor süreç yaşamışşsınız. Rabbim kalan ömrünüzü geçenden daha hayırlı eylesin inşallah.Bakın şunu söyleyeyim size. Eski eşim çalışmadığı zamanlar (benim elime bakarken ) öyle anlayışlı öyle yardımcı olan öyle sevgi dolu öyle sessiz kendi halinde mülayim biriydi ki size anlatamam. İyi maaşlı bir işe girdiği zaman ve hayatına birini aldığı zaman görülmesi gereken biriydi. Ben sanki onun kan davalısı oluyordum. İnsan yerine dahi koymadı. Köprüyü geçene kadar muhabbetini yapardı hep.
Beyaz eşya ve koltuk takımı aldı . Bu yüzden bunları istiyor. Kişisel eşyalarını alırken yük asansörü getirip bunları da götürecekmiş. Misafir odası ,tv ,mutfak eşyaları ,yatak odası takımı ben almıştımBaşkası var hayatında demek ki. Bir insan durduk yere böyle bişey yapmaz beyaz eşyaları kim aldıysa onundur sen aldıysan bekleme sat gitsin
Yakın süreçte borçlarına katkı sunmadığım içim kavgamız olmuştu. Benim ödediğim faturaları, kirayı vb. beğenmiyor . O kadar maaşın içinde para mıymış bunlar. O zaman ödemeyim bundan sonra dedim hem ev işi temizlik tüm sorumluluk bende bunları da yapmayım iş ev yoruluyorum o zaman dedim . Eve maddi hiçbir katkın yok olursa ve temizlik yemek yapmazsan bunları yerine getirmiyor diye mahkemeye sunarım dediBabayı alır o. Küçük hesapçı, fırsatçı pislik. Mutlaka iyi bir avukat bulun yarından tezi yok. Bu video meselesini, borçlarını ödediğinizi, babanızın kaybı döneminde duygusal şiddet gördüğünüzü anlatın. Aksine siz tazminat davası açın, alabildiğiniz ne varsa zararınızı tazmin etmeye bakın. Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olsun kendini zeki sanan gerizekalı
Takıntılı insana saran bir kişisiniz.Tabi ki. Her zaman.
Aksinin kimseye tam faydası olmuyor.