6 aylık evlilik ve boşanma

Kız eşinin 2. evliliği mi? Benim eski yiyiciyi mi aldın naptın?
Haahah yok ilk benim.. Benden önce evlilik teklifi etmiş ama anası ayırmıs bunları yani ona kalırsa kızdan kendi ayrılmıs kız evlilikl baskısı yapıyor diyeymiş
ulan teklif etmişsin zaten ama kız evlilik delisiymiş

Bile bile lades demişsiniz henüz yeni evlisiniz kırmadan güzellikle anlatın kendimi güvende hissetmek istiyorum evliliğimiz için çapa sarfettiği görmek istiyorum diyin ablası ile ilişkilerine direkt müdahale etmeyin ters teper çünkü bir de yeni evlilikte neden cinsellik yok siz mi istemiyorsunuz o mu? Cinsellik yoksa sorunlar daha da büyür yabancilasirsiniz ailesi ile ilgili konularda üstüne düşmeyin çünkü ters teper son olarak ve en önemli tavsiyem mutlaka ama mutlaka korunun ...

İğrenc bur adam cafede calısır yıne para getırır .Ama alışmış pidlik gibi yaşamaya .Yapmayın bence .Yazık kemdınıze asalak onlar .Asalakla omur gecmez .Kartınıda al 1 kurus verme .Hatta boşan varya .Avukata gıtcen boşancan bişey yok

bu nasil bir evlilik boyle

es calismiyor
esin ailesi sevmiyor
ev islerine yardim etmiyor
cinsellik yok

ne var o zaman?

niye evlendiniz bu adamla?

bu nasil bir evlilik boyle

es calismiyor
esin ailesi sevmiyor
ev islerine yardim etmiyor
cinsellik yok

ne var o zaman?

niye evlendiniz bu adamla?
Onu böyle basta kabul ettim diye hep öyle gitmeliymiş tepki vermem sorun oldu.. yapamıyorum böyle ayrılıcam

Onu böyle basta kabul ettim diye hep öyle gitmeliymiş tepki vermem sorun oldu.. yapamıyorum böyle ayrılıcam

size ayrilin ya da ayrilmayin diyemem ama cok anormal bir durumun icinde oldugunuzu farkedin once. ayrica kavga etmeye vs gerek yok oturun konusun. cinsellik olmamasi bence en garibi. birilerinden yardim alin, ya danisacaginiz tecrubeli bir aile dostu akraba, ya da profesyonel yardim.

Evde otur otur darlanmissiniz. Iyi kotu demesin is bulsun ciksin evden. Yeniden saygili sevgili bir iliskiye donusebilirsiniz. Cinsellik de duzelir. Tecrubeyle sabit 24 saat ayni evde olunca birbirinize batarsiniz az ayri vakit gecirin. Ya da siz disarida bir is bakin. Madem yeni evlisiniz deneyin biraz daha hemen ayrilik canlari calmasin aklinizda

Çevremde üni mezunu olup kendi sektöründe iş bulamadığı için kuryelik,garsonluk,tezgahtarlık,kargoculuk yapan o kadar çok arkadaşım var ki..Bende dahilim bu listeye…İşsiz kalmaktansa 3-5 hiç olmazsa evine ekmek götürmeye bakıyor herkes..Ama nasılsa siz çalışıyorsunuz tüm yük sizde, neden bu tarz işleri yapsın ki..? Yani insan geçici olarak bir işe girer yinede evine bir katkısı olur. Kendisiyle ciddi bir konuşma yapardım baktım olmuyor kendi yoluma bakardım.

Adam doğru demis, resmen bile bile almıssınız adamı bakmak beslemek için.
Al ananla ablanıda basına çal deyip koyun kapıya. Nesiyle uğrasıyorsunuz bunun ?
Bi de haklı mıyım diyorsunuz, lütfen yok edin su adamı. 3 gün ablasında 4 gün anasında kalsın.

Ama başta biliyordunuz böyle olduğunu? Adam küçük de değil ki iş bulsun çalışsın Çalışmak istemiyor.Beni böyle kabul ettin diyor.Hersey ortadaymış aslinda.Yapilacak sey belli.Istersen bir kaç defa başına kakmadan güzelce konuş.Yuz göz olmadan belki bir atağa kalkar ama pek sanmiyorum.Yine de bir dene..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…