- 13 Mart 2019
- 12.846
- 41.397
Yapar benceAh ya tursu ciddi ciddi odem cok yapar mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapar benceAh ya tursu ciddi ciddi odem cok yapar mi
Olsun daha hafta bitmedi bende cumaya 80 görmek istiyorum inşallah ah bide 79 gelseeeÖnümüzdeki hafta 66 hedeflerken 68 de olmak ah ah
İnşallah canm bugun çiğköfte köfte yoguracagiz komsularimla bskalim nefsimle savaşıyor uzOlsun daha hafta bitmedi bende cumaya 80 görmek istiyorum inşallah ah bide 79 gelseee
Canım çiğ köfte diyete uygun aslında sabah kahvaltısını es geç, öğlen tek öğün sağlam.bi çiğ köfte ye akşam yeme akşam ayran icİnşallah canm bugun çiğköfte köfte yoguracagiz komsularimla bskalim nefsimle savaşıyor uz
Sagol canm sabah cok az yedim, çiğköfte yanina tatli yedik cerezdir derken aksam yemegini de es gececgim cok yem3denCanım çiğ köfte diyete uygun aslında sabah kahvaltısını es geç, öğlen tek öğün sağlam.bi çiğ köfte ye akşam yeme akşam ayran ic
Bende de kilo artisi oldu cerezden sonra artti cayina yanina çıkarıyorum dayanamayio tüketiyorum malesefBiraz modum düşük giremiyorum buraya
Neden modun düşük canımBiraz modum düşük giremiyorum buraya
Olsun yine koruyarak gidiyorsun bence iyiYarinda komsu alacagim kahve caya yem3si guzelde vermwsi zor iste
Afiyet olsun canm arada kacamaklar olur canmSabah kahvaltım bu şekilde idi
1 fincan yesilcay içtim
Bir dilim ekmek yedim çikolata ve reçel de yedim biraz
Aksam 17 de 3 kase şehriye çorbası içtim
Biraz fazla oldu
Akşam 20 45 bir fincan kahve 1 çikolatalı gofret
1.5 litre su ictim