AMİNNNNN canım ebnım eeee su an kılo kaç bakalım
59 kiloyum şuan ama hamilelikte baya kilo alıcakmışım gibime geliyor
Çok güzel bilgiler vermişsin canım ya çok sağol:) Benim de bugün sabah kalktığımda ağrılarım vardı işe gidemedim, yattım baya şimdi daha iyiyim. Peynir ekmek bana da iyi geliyor ama sürekli ekmek kraker yemekten acaip bıktım. Cumartesi doktora gittik, kalp atışlarını duyduk çok heyecanlıydı:) Doktor çok dinlen gelecek haftalar zor olabilir dediBen de yatıyorum bol bol:) Aç kalmazsam iyiyim de, aç kalınca midem kafayı yiyor resmen, aynı anda hem ağrıyıp hem bulanıp hem de yanabiliyor:)
Ankarada suda doğum ünitesi olan hastaneler vardı galiba, suda doğum düşünürsen, daha kolay oluyormuş:) Tabi çok yoğun talep varmış yer var mıdır bilmem:)
ay evet biraz tuhaf ama çok güzel:) sen nasılsın tatlım? Diyet dışında nasıl gidiyor hayat?Ay kalp atışlarını da duymuşsun.. Ne güzel...Aynı zamanda da tuhaf. içinde birsey yasıyor
ay evet biraz tuhaf ama çok güzel:) sen nasılsın tatlım? Diyet dışında nasıl gidiyor hayat?
İyiyim, evi toplamaya çalışıyorum bir yandan. Bir yandan da hocamla bir kaç proje üzerine çalışmaya başladık... Tatile gitmeden azıcık zayıflayayım dedim..
Sen 59 olmuşsun ama zaten 57 idin değil mi?
çok da bir değişiklik olmamış kilonda... İş yerinde öğle yemeklerini nasıl hallediyorsun? götürebiliyor musun yoksa sağlıklı yemekler bulabiliyor musun? burger king e dadanmadın değil mi yine???
Bu aralar başım fırıl fırıl dönüyor. O çok rahatsızlık veriyor. onun dışında bir problemim yok....
tikkat et bacım abur cuburdan uzakdurrr59 kiloyum şuan ama hamilelikte baya kilo alıcakmışım gibime geliyor
yok ölçtürmedim tansiyonumu.Ama var bir tuhaflık bende de.....sabahları yumurta falkan kaynatıp yemeye çalış. hem tok tutar hem protein bombası. Hoş sabah ta çok erken kalkıyorsun yaa... Zor gelmiştir baya....sabah sandviç öğlen sandviç nereye kadar.. sıkılır insan...ya hiç sorma yemek olayını, ramazan da tadilat için kapattılar yemekhaneyi, ben de dışardan yemeyi hiç sevmiyorum, aç kalınca da acaip midem bulanıyor çok zorlanıyorum, bir çözüm bulamadım yaevde kahvaltı yapmaya zamanım olmuyor 6 da kalkıyorum, poğaça sandviç yemekten gına geldi resmen
BEnim de başım dönüyor, tansiyonum dşük senin de düşüktür belki ölçtürdün mü?
yok ölçtürmedim tansiyonumu.Ama var bir tuhaflık bende de.....sabahları yumurta falkan kaynatıp yemeye çalış. hem tok tutar hem protein bombası. Hoş sabah ta çok erken kalkıyorsun yaa... Zor gelmiştir baya....sabah sandviç öğlen sandviç nereye kadar.. sıkılır insan...
Ya kızlar hiç 50-59 topic ine baktınız mı?? Bizim oturttuğumuz düzenden eser kalmamış..Üzüldüm valla...Hele ki Şule menülerini görse hepsine düşük not verirdi.... Ay biz ne organizeymişiz şimdi fark ettim...
gerçektenmi bir bakayım merak ettim şimdi....biz başkaydık yaaa çok güzel menülerle sağlıklı şekilde kilolar verdik. hakkaten biz çok farklıydık......
Ya valla ben kendimi eleştirirdim gereksiz kasıyom diye ama boyu 171 olup 48 kiloya düşmek isteyen insanlar var. Menüleri de çok fena...Biz çok bilinçliymişiz. Hele sen ne kızıyordun az yiyince şule..
PEPPER,SULİS, KİLK kızlar şu gebelikteki testler hakkında bilgilendirirmisiniz?
ikili testi yaptırdım o bitti.. şimdi sıra üçlü teste ve detaylı ultrasonda.. ama bu 2 boyutlu, 3 boyutlu , 4 boyutlu olayları kafamı allak bullak etti..
kaç boyutluda detaylı yapılıyor? siz yaptırdınızmı kızlar?
kızlaaar beni unuttunuz mu tesadüfen gördüm topiği çok mutlu oldum.herkesler hamile kalmış. bebişlerinizi inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.bebeği olnlar da sağlıla büyütürler inşallah.
peppermint çok az kalmış.bol bol dinlen doğuma kadar bebişin kilo alır.doğumdan sonra zaten kilo alır.
lachesis senin de hamile olmana çok sevindim.uzun zamandır istiyordunuz.
sule senin koçluğun gibisi yoktu yaa. inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.
anchusa az kalmş dönmenize.zaman ne çabuk geçiyor. daha dün gibi gitmeniz.
ay kızlar sizden sonra ara ara topiğe uğradım.hatta daha 2 gün önce menümü yazdım .ama hala son sayfada yazdığım.sizin zamanınızda ne güzeldi topik.bu arda ben hamile değilim:)) 1-2 seneye kadar inşallah düşünüyorum.istediğimizde inşallah olur.erteleyip duruyorum.sizi burdan takip ederim artık:))
selamkızlaaar beni unuttunuz mu tesadüfen gördüm topiği çok mutlu oldum.herkesler hamile kalmış. bebişlerinizi inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.bebeği olnlar da sağlıla büyütürler inşallah.
peppermint çok az kalmış.bol bol dinlen doğuma kadar bebişin kilo alır.doğumdan sonra zaten kilo alır.
lachesis senin de hamile olmana çok sevindim.uzun zamandır istiyordunuz.
sule senin koçluğun gibisi yoktu yaa. inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.
anchusa az kalmş dönmenize.zaman ne çabuk geçiyor. daha dün gibi gitmeniz.
ay kızlar sizden sonra ara ara topiğe uğradım.hatta daha 2 gün önce menümü yazdım .ama hala son sayfada yazdığım.sizin zamanınızda ne güzeldi topik.bu arda ben hamile değilim:)) 1-2 seneye kadar inşallah düşünüyorum.istediğimizde inşallah olur.erteleyip duruyorum.sizi burdan takip ederim artık:))
Ay evet hele sen gestapo subayı gibiydin vallaa....Ama forumdan uzaklaşınca direk kilo aldım ben...bende baktım kimse yok ortalarda diyetler kol geziyor menüler çok fena yorumlayan yok koçluk yok......demi ya herkesi azarlıyordum bide menüsünü beğenmediğim zaman))))
amin canım inşallah.canım sağ olasın teşekkür ederim.....darısı istediğin zaman senin başına inş....
selam
biz de tam ondan bahsediyorduk. NE azimli ne disiplinliymişiz biz diye. Hoşgeldin bu arada...
Ay evet hele sen gestapo subayı gibiydin vallaa....Ama forumdan uzaklaşınca direk kilo aldım ben...
amin canım inşallah.canım sağ olasın teşekkür ederim.....darısı istediğin zaman senin başına inş....
selam
biz de tam ondan bahsediyorduk. NE azimli ne disiplinliymişiz biz diye. Hoşgeldin bu arada...
Ay evet hele sen gestapo subayı gibiydin vallaa....Ama forumdan uzaklaşınca direk kilo aldım ben...