kızlaaar beni unuttunuz mu tesadüfen gördüm topiği çok mutlu oldum.herkesler hamile kalmış. bebişlerinizi inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.bebeği olnlar da sağlıla büyütürler inşallah.
peppermint çok az kalmış.bol bol dinlen doğuma kadar bebişin kilo alır.doğumdan sonra zaten kilo alır.
lachesis senin de hamile olmana çok sevindim.uzun zamandır istiyordunuz.
sule senin koçluğun gibisi yoktu yaa. inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.
anchusa az kalmş dönmenize.zaman ne çabuk geçiyor. daha dün gibi gitmeniz.
ay kızlar sizden sonra ara ara topiğe uğradım.hatta daha 2 gün önce menümü yazdım .ama hala son sayfada yazdığım.sizin zamanınızda ne güzeldi topik.bu arda ben hamile değilim:)) 1-2 seneye kadar inşallah düşünüyorum.istediğimizde inşallah olur.erteleyip duruyorum.sizi burdan takip ederim artık:))
Hosgeldiinnnn:) ozlettin kendini:)Eee nasil gidiyor hamilelik:)selamlar herkese..geçmişi okudum uzun uzun..hepinizi çok özlemişim ayrı ayrı..ben de geldim nihayet:)
selamlar herkese..
geçmişi okudum uzun uzun..
hepinizi çok özlemişim ayrı ayrı..
ben de geldim nihayet:)
amin canım inşallah.
ben de kilo aldım çizelgemdeki kilonun bi 3 kilo fazlasıyım.tatile gittim geldim hemen almışım. cumaya kadar tartılmayacağım umarım 1 kilo bari veririm. esk, topik olsaydı hemen hizaya gelirdik. hamişlerimiz doğurunca yeniden topikle zayıflamaya başlarlar. ben de o zaman inşallah hamile olmuş olurum.
selamlar herkese..
geçmişi okudum uzun uzun..
hepinizi çok özlemişim ayrı ayrı..
ben de geldim nihayet:)
Bilmiyorumki canim, az kalmisti dogumuna ama sezaryen olacgi icin tarihi belliydi daha zaman olmasi lazim. Son gunlerde yoruluyordur dinleniyordur diye dusunuyorum.selamlar herkese..kızlar ya pepper dan haberiniz varmı günlerdir uğramıyor acaba doğum mu yaptıki?
Bilmiyorumki canim, az kalmisti dogumuna ama sezaryen olacgi icin tarihi belliydi daha zaman olmasi lazim. Son gunlerde yoruluyordur dinleniyordur diye dusunuyorum.
kızlar ben tüm ayların topiklerine uğruyorum hemen hemen..
geçen ağustos annelerine bakıyordum tesadüf pepperden bahsediyorlardı..
doğum olmuş sanırım.. ama baya badireli olmuş..
pepper diren yerinde nefeksiyon oluşmuş. 6 hafta yatması lazımmış evde..
hatta yanlış okumadıysam bugünkü sabah gazetisinde haberleri bile olmuş doğumdaki tehlike yüzünden..
umarım ikiside iyidir şimdi.. dua edelim hepimiz..
kızlar ben tüm ayların topiklerine uğruyorum hemen hemen..
geçen ağustos annelerine bakıyordum tesadüf pepperden bahsediyorlardı..
doğum olmuş sanırım.. ama baya badireli olmuş..
pepper diren yerinde nefeksiyon oluşmuş. 6 hafta yatması lazımmış evde..
hatta yanlış okumadıysam bugünkü sabah gazetisinde haberleri bile olmuş doğumdaki tehlike yüzünden..
umarım ikiside iyidir şimdi.. dua edelim hepimiz..
Peppermint ten haber var mı kızlar??Hiç konuşanınız oldu mu?
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA süpersiniz kızlar ya
bende 50 59 daki ince bayanlar nasıllar acaba diye düşünüyodum
hepinize özelden ayrı ayrı mesaj atmayı düşünüyodum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA süpersiniz kızlar ya
bende 50 59 daki ince bayanlar nasıllar acaba diye düşünüyodum
hepinize özelden ayrı ayrı mesaj atmayı düşünüyodum
ben de attım ama ses seda çıkmadıben msj attım cevap gelirse haber veririm canım.
ben de attım ama ses seda çıkmadı
Lachesis sen saçına brezilya fönü yaptırmışmıydın???
Yok canım yaptırmadım, saçlarımı kestirdim ben zaten şuan pek ihtiyaç dumuyorum, duysam da yapamam gerçi:)
aaaa
ne kadar kestirdin çok mu???