Sudem de güzelmiş. Sude yi duymustum da bunu duymamıştım. Klik kayınvaliden ve annen çok karışıyormu. Bebek olduktan sonra genelde herkes bir coşuyor sahipleniyor ya bebeği....
ayy tesadüfen gördüm çok mutlu oldum..
bende nick değişikliği yapmıştım, eski kuzu.. ben..
diğer topiğe arada göz ataıyodum ama kimsecikler kalmamıştı..
bu arada bende hamileyim :)
hayy maaşşaallahhh
topiğin adı belli zayıflayıpa hamile kalanlar kulubü
lachesisim canımm hamileliğin hayırlı uğurlu olsun geç olsunda güç olmasın bu bebek işleri vallahi
işin de hayırlı olsun ama bebekten sonra çalışmak istemeyeceksin emin olll
anchusacım sen yine yurtdışındamısın
e sıra sana geldi bak herkes karnı ya burnunda ya da çocukla dolu
bebeğim kız adı serra
yöntemleri pek uygulayamamıştım canım sadece yumurtlama günümde olmuştu
o da hamile kalmanın şartlarından zaten
Allah ne takdir ettiyse o yani.
biz eleğimizi astık sıra sende
klik canım güle güle büyüt sudemini hayırlı evlat olur inşallah
peppercim de ha doğurdu ha doğuracaksın ha
aklına takılan bişey olursa sor canım
kuzu sen de mi brütüs?
şule yüksel nerdesin şimdi tayin olarak
senin de hayırlı olsun oğluşun ayyy çok güzel gelişmeler var yaaa
yesa ve dulciden haber yokmu
ve diğer kızlar hadiiii meraktayız
Hoşgeldin kuzum:) Evlilik hazırlıklarındaydın şimdi bebek hazırlıklarındasın ha ne güzel:) Hayırlı olsun tatlım:)
İyi ki bulmuşsun sen de hatırladıklarına haber ver
Sağol tatlım, kızının ismi çok güzelmiş serra, en sevdiğim arkadaşlarımdan birinin ismi:) pek severim serraları:)
Ben çağırabildiğim herkesi çağırdım ama tabi bunlar listemde olanlar, listemde olmayanlar da vardır elbette, o yüzden siz de hatırladığınız herkese haber verin olur mu?:)
sen de mi kuzu?? Hayırlı olsun......Hoşgeldin bu arada. Sen ankaradaydın di mi?ayy tesadüfen gördüm çok mutlu oldum..
yok yok haftaya geliyoz arkadaşım. Yazışmalar, burs başvuruları, farelerin hazırlanması derken 6 ayı bulabilir...Dun nakliyecilerle eşyaları yolladık, dönüş hazırlıkları başladı...Bana çok da gereksiz geliyor açıkçası vatandaşlık hikayesi. Ben de yapamazdım herhalde ama sizin gelmenize az kaldı diye didim. Hayvanlarla çalışıyorsan tabi aşı falan olman lazım eğer bağışıklığın yoksa, ordan mı gideceksin Amerikaya?
Truf her zamanki komikçi truf..hayy maaşşaallahhh
lachesisim canımm hamileliğin hayırlı uğurlu olsun geç olsunda güç olmasın bu bebek işleri vallahi
bebeğim kız adı serra
kuzu sen de mi brütüs?
evet kullanılıyoru. hatta forumda bununla ilgili bir konu açılmış bir bak. Türkiyede alanlar gitti gidiyordan ya da ebaydan almışlar. sivilce izleri, yara izleri, çatlaklara, lekelere ve cilt yaşlanmasına iyi geliyor. İçinde doğal yağlar var. Bebeklere bile sürüyorlar. Burada çok ama çok popüler. Türkiyeye de gelmiş forumdan öğrendim...@ANchusa canım senin bahsettiğin bu bio oil hamilelikte kullanılıyor muymuş, türkiye'de de satılıyor mu acaba merak ettim de:)
sen de mi kuzu?? Hayırlı olsun......Hoşgeldin bu arada. Sen ankaradaydın di mi?
...
ayy tesadüfen gördüm çok mutlu oldum..
hayy maaşşaallahhh
bebeğim kız adı serra
kuzu sen de mi brütüs?
sen de mi kuzu?? Hayırlı olsun......Hoşgeldin bu arada. Sen ankaradaydın di mi?
yok yok haftaya geliyoz arkadaşım. Yazışmalar, burs başvuruları, farelerin hazırlanması derken 6 ayı bulabilir...Dun nakliyecilerle eşyaları yolladık, dönüş hazırlıkları başladı...
Truf her zamanki komikçi truf..
İngiltereye geldik. 6 aydır burdayız, ama artık geri dönüyoruz...Ben evlendim evleneli bir evimde oturamadık ki doğru dürüst. Bir yanıyla çok güzel yeni yerler görmek, gezmek ama diğer yanıyla da çok zor. Kendini bir yere ait hissetmiyorsun. Yerleşik düzene geçmek lazım artık..
evet kullanılıyoru. hatta forumda bununla ilgili bir konu açılmış bir bak. Türkiyede alanlar gitti gidiyordan ya da ebaydan almışlar. sivilce izleri, yara izleri, çatlaklara, lekelere ve cilt yaşlanmasına iyi geliyor. İçinde doğal yağlar var. Bebeklere bile sürüyorlar. Burada çok ama çok popüler. Türkiyeye de gelmiş forumdan öğrendim...
kizlar selam tekrardan;
giremedim 1-2 gundur epey kaynatmissiniz..sorun yoklmus. doktorun biri rahimde bolme var erken dogum riskin var dedi;
anchusa cnm bebek dusunun bence siz de artik; gercekten de yasimiz kucuk degil; benim hamileligim cok kontrollerle testlerle gecti diyebilirim. erken donemde kanama gecirdim; yattim. bi donem testlerimden birinde degerim yuksek cikti o korkuttu bizi, sonra detayli ultrasonlar falan neyseki sorun yoklmus. doktorun biri rahimde bolme var erken dogum riskin var dedi; bir donem o korkuttu bizi; ama sukur ki erken dogum falan olmadi..
son olarak da fazla calismak ve yorgunluktan bebegim kilo alamadi; 321 de izne ayrildiktan sonra toparladi, su anda 1850 gr civarinda sanirim 2-2,5 kg arasi dogacak. ama cok sukur ki tum organ gelisimleri tamamlanmis ve hareketleri tepkileri herseyi normal; tek eksigi bikacyuz gr diyor doktorum; onuda dogduktan sonra geceli guzduzlu emzirme ile tamamlar diyor.
dedigim gibi cnm hamilelik zor ama onun birtek tekmesini hissetmeye hersey deger; daha dogmadan sevgisi dustu icimize; Allah'im saglikla kucagimiza aldigimiz gunu de gosterir insallah.
bu arada benim kizim olacak; adi da nehir olacak insallahhh
kuzu cnm senin beis de hayirli olsun.
zaten eski topikte yazisirken herbirimiz yeni evliydik; 1-2 sene sonra bebek dusunuyoruz diyorduk; bu gisisle topluca hamile kaliriz diyorduk; dedigimiz gibi de olmus))
lachesis cnm; su donem de aksam 8,30- 9 gibi yatip uyumani oneririm ben sana.. yoksa ilk aylar gercekten cok halsizlik oluyor
klik sen isi birakmistin diye hatirliyorum hamile kalinca demek sen de calistin 32ye kadar.
sudem ismi cok guzell
catlak kremi konusmussunuz; ben her banyodan sonra kakao yagi+badem yagi karistiip surdum 4. ayimdan itibaren. gunluk olarak da galenic elancyl specific verguteres diye bi krem aldim; strawberry de satiliyor. su ana kadar 1 tane bile catlagim yokson gunlerde birden catlamaz insallah.
@sulis teşekkür ederim, seninde nick değişmiş sanırım..
@pepper sağol cnm.. senin doğumada az kalmış e güzel, Allah kolay doğum nasip etsin inşallah..
ne güzel bitiyor yolculuğun bana okadar uzak geliyorki ocak ayı sank hiç gelmeyecek..
birde bulantıyı çok yaşayınca dahada uzuyor zaman gözümde..
@peppermint kakao yağı ve badem yağını nasıl karıştırdın bir de banyoda mı sürdün banyodan sonra mı? emiyor mi cilt o yağları?ben
aldım damlalıklı falan bişey pek pratik gelmedi:S
Günaydınlar.Sudemimin kahvaltısını yaptırırken(emzirirken)topiğe bir bakayım dedim.Benim balım erkencide.. Peppercim,teşekur ederim,senin kızının adıda çok guzel,nehır. Ben senın oğlun olacak sanıyordum. Ben hamileliğımın ılk ayında çıkacaktım ısten,cok zor gelmıstı calısmak.asırı uyku ve yorgunluk halı,bulantılar kotuydu yanı. Ama sonra,devam kararı aldım,dedım 7 ay daha dayan klık,ısyerımde rahattı,ve 32 değıl 34. Haftaya kadar çalıstım.su an ssk devam edıyor ama ıznım bıtınce cıkısım yapılacak.