- 4 Eylül 2009
- 7.900
- 4
kızlaaar beni unuttunuz mu tesadüfen gördüm topiği çok mutlu oldum.herkesler hamile kalmış. bebişlerinizi inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.bebeği olnlar da sağlıla büyütürler inşallah.
peppermint çok az kalmış.bol bol dinlen doğuma kadar bebişin kilo alır.doğumdan sonra zaten kilo alır.
lachesis senin de hamile olmana çok sevindim.uzun zamandır istiyordunuz.
sule senin koçluğun gibisi yoktu yaa. inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.
anchusa az kalmş dönmenize.zaman ne çabuk geçiyor. daha dün gibi gitmeniz.
ay kızlar sizden sonra ara ara topiğe uğradım.hatta daha 2 gün önce menümü yazdım .ama hala son sayfada yazdığım.sizin zamanınızda ne güzeldi topik.bu arda ben hamile değilim:)) 1-2 seneye kadar inşallah düşünüyorum.istediğimizde inşallah olur.erteleyip duruyorum.sizi burdan takip ederim artık:))
Canım seni unutur muyuz, gören geliyor işte, herkese tek tek haber vermek kolay değil duyanlar duymayanlara haber versin diyoruz, sen de hatırladıklarına ahber ver:)
Çok sağol tatlım hamile olmamam ben de sevindim, inşallah bir sorun çıkmaz, sağlıkla alırım bebişimi kucağıma:) İnşallah sen de istediğini zaman hemen hamile kalırsın canım:)