- 4 Eylül 2009
- 7.900
- 4
nasilsin?? nasil geciyor hamilelik canim??
İyiyiym canım, hamilelik de iyi gidiyor, sen nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasilsin?? nasil geciyor hamilelik canim??
Gunaydinlar herkese
Sudemimden firsat bulupta topige ugrayamadim bir turlu.nasilsinz kizlar? Hepimiz anne olmusz yada adayiz.vay bee...
Ama annelik gercekten cok guzel dimi.
Hepinize selamlarrr
opulduz. ( benim bizdik rahat birakmiyor.bari gidiyimde kahvaltisini hazirlayim.simdi emzirdim ama artik emzirmek yetmiyor.8 aylik oldu fstigim.)
oyyy maşallah kocaman olmuş....ee artık ek gıdalar konusunda yardımcı olursun bize ne veriyorsun nasıl veriyorsun tavsiyelerin neler....
Merhaba sulecim.tabi canim,ben nacizane anlatayim.anne sutune aynen devam ediyorum.ama once ekbesin,sonra sut veriyorum artik.sabahlari kahvalti olarak tuzu alinmis peynirden yaklasik bir kibrit kutusu kadar veriyorum.hergun yarim haslanmis yumurta sarisi veriyorum.haftada 3 u gecmeyecek sekilde.hergun gunluk olarak ihlamur demleyip iciroyorum kahvaltisinda.ihlamurunu pekmezle tatlandiriyorum.peyniriyle yumurtasini elimle parcalar koparip agzina vererek yediriyorum.ustunede once 2 adetle basladigim ama artik 4 e cikardigim bebe biskuvisini pekmez ve ihlamurla ezip yediriyorum ve ustunede biraz emzirip kahvalti olayni bitiriyorum.ben yiyeceklerin tadini ayri ayri alsin diye hepsini karistirp corba gibi yedirmiyorum yani.sonra ogle yemeginden once 1-2 meyve cesidini cam rendeden gecirip puresiyle beraber yediriyorum. Birkac saat sonraogle uykysundan uyaninca hrgun degisik olarak yaptigim yemegini yediyriyorum.onceleri 2 cesit sebzeyle basladim.sonra pirinc mercimek gibi tahillardan degisikli olarak ekledigim simdilerde kiymada kattigim yemegini tuzsuz oarak haslayip blendirda
Gecirip icine 1 tatli kasigi zeytinyagi ekleyip yediyorum kizanima maydonoz da ekliyorum haslarken. Miktarida ilk baslarda bu hazir satilan minik mama kavanozlari varya onlarla olcup hergun bir kavanoz veriyordumbirkacgundur onlarin buyukleriyle olcup veriyorum.cinku kucukle doymuyor.kizim doydugunda kafasini cevirior.ilk baslarda buna ragmen cahillikten israrla verlip kusturdum birkac kez.artik kafasini cevirdigi anda birakiyprum.etim yoksa yemeklerinin suyuna et tablet katiyorum.hemen sasirma.tableti kendim yapiyorum.kasaptan kemik aldim kaynatip .suyunu bu kaliplara dokuyorum.donuyor.hergun bir tane katiyprum yemegine.
Sonra saat 4 gini gunluk inek sutuyle yaptigim yogurttan 1 cay bardagi yediriyorum.tabii aralarda emziriyorum.aksamda 7 gibi muhallebisini yedirip olayi bitiriyorum.geceleride uyandikca emziriyorum.iste boyle ...braz fazlami oldu acaba?