Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aman tanrım ne biçim yazmışım dahada otursaydım yazacaktım ama hedefimede biraz anlatmak istediğim şeyler kalsın istedim

öğlen sonrası burdayım şekerler sporuma gidiyorum ayy ilk günüm çok heyecanlıyım..

günaydın güzeller ...

kalişim merakla okuycam canım kavattımı yapıp geleyim ...

Aman tanrım ne biçim yazmışım dahada otursaydım yazacaktım ama hedefimede biraz anlatmak istediğim şeyler kalsın istedim
Kaliste . canım yazdıklarını dikkatle okudum canım dönüp bidaha okuycagım .... bunları bizimle paylaştıgın için çok teşekkür ediyorum ayrıca ..a.s.vede püsküüte .a.s. hayata yeniden başlamak böyle olsa gerek ....kaydirigubbakcemile5her daim gönlün mutlu olsun arkadaşım ..:Saruboceq:

ben ce bu yazını paylaşım alanına kopyalasan bir çokkk arkadaşimiza destek olur ...a.s

gunaydinlar takimima aeben celebrian hosgeldiniz
kallisim ne guzel yazdin cok tesekurler hem bu guzel fikrin, hemde bu anlamli yazin icin ellerine saglik
insallah spor salonunda hem eylenir hemde kilolarindan kurtulursun canim
uykucu cedric uyanda iki bes diyelim kimse yok yaw bugunlerde iki sohbet edelim diye geliyoz kimse yok aaah gul olaydi burasi bos kalmazdi guuuuuuul iznine son veriyom gel artikim kiz simdi kallisin spordan gelisini bekle mehalimin okuldan cikisini honey umut iste gece gelir ogleden sonra reyhan abla gelcek ama ogleden sonraya cok var daha emeeeel sen bari gel kiz onunda isi cok nnnapsin ya saskini da dovecem mehalim kallisim sizin bu saskindan sikayetciyim nasil veeelisiniz siz cocuk takima gelmez oldu baska kim vardi buseeeeee evet buse oda yok kadddiiiiiiiiiiis nerdesin calistigin yeri senmi kurtaracan ara ver biraz be yok anam ben cikim en iyisi yememgimi koyim hazirliyim arada bakarim hadi optum sizi gidinin cadilari bende yarin kilo almis olursam sizin yuzunuzden olcak yalnizliktan depresyona girdim bir tepsi diplomati goturdum diycem babay canlarim

kaç gündürde gizli takipçimiz var her sabah gizli bir kişilik okuyor takımımızı ...merak uyandıran kişiliklere sahibiz şekerleryerimseniben

:jeyyar:insanın başına ne gelirse ya meraktan ya da ................ kallisim iyiliklerle geliyosa misafirimiz başımızın üstüne yok kötülüklerle geliyorsa yazık onaaaa
oy kuzum benim nasılda sıkılmış. zenaım merak etme ikisnide elim üstünde şaşkınımla konuşuyorum biraz sıkıntılı kendini toplamaya ihtiyacı var zaman verelim ayrıca onada sesleniyorum canım hep yanındayım istediğin zaman. busecimse oda yanımda evde neti yok sadece okuldan girebiliyor ......... hadi öptümmmm:1hug:

tekrardan merhaba kızlar .soggol zenan canım .. ben platesimi yaptım ayrıttende birsürü tepindim regllim az kaldı diya .. ama sabah tartıldım . ekside gibiyim ...... ama bu düzenimi bozmıycam az ve sık ye ....yarında sabah tartılıyım baskülümü kaldırıcam gene ......

selamlar takımcım
eskiden olduğu kadar çok yemesem de çok da kısmıyorum ama acıkmak için zaman veriyorum kendime pantolunum biraz bol geldi bugün azcık keyfim yerine geldi sonunda

ben 141 kilo iken hayatım bitme noktasına gelmişti
oğlum 2 yaşındaydı ve büyüyordu onu kucağımda taşıyamıycak durumdaydım belim ağrıyordu sürekli
bir öyünlük bulaşığı bile dört sefer ara verip oturup dinlenip öyle yıkayabiliyordum o kadar zordu ki herşey hatta çoğu zaman ben kalkıp gidene kadar çişimi üzerime kaçırıyordum yerden kalkmak öyle zordu ki hele ev işi yapmak ölümdü resmen

bu hal nereye kadar gider dedim oğlum büyüyordu bir gün okula başlayacaktı ya sonra ne olacaktı
herkes anneleriyle okula gelince benle oğlumu görünce senin annen çok şişko demiyceklermiydi
ama babası da çok şişkoydu ayrıca hiç umursamıyordu bu durumu uyku apnesi vardı geceleri soluğu kesiliyor dakikalarca onun tekrar nefes alıp almayacağını bekliyordum
her sabah odasına gdip bu sabah da kalkıp işe gitmiş yaşıyor uyurken ölmemiş diye şükrediyordum
çok yalvardım bunu kendine yapma ama can benim sana ne oluyor diyordu
o zaman bize yapma bizi düşün beni yanlız bıakacaksın efem babasız mı büyüsün benim de halim ortada ne olur sonumuz bunları düşün de kendine dikkat et desem de o inatla elimde değil ben sebze falan yiyemem diye tersliyordu beni

birgün karar verdim o babaydı ben de anne babasız kalmak zordu bende babasızdım ne olduğunu çok iyi biliyordum ama annesiz kalmak daha kötüydü bir çocuk için
boşver onu dedim sen kendine bak o umursamıyor diye sen de bırakma bu kadar kendini
aileme yalvardım bana bişeyler oluyor iştahımın önüne geçemiyorum ne olur bana yardım edin dedim
amcam yengem sahip çıktı diyetisyenler profesörler ne gerekiyorsa karşıladılar masraflarımı
tiroidit olmuştum evlendikten sonra öyle sıkıntı yaşamıştım ki içimde sonunda bedenim kendini öldürmeye başlamıştı dayanamamıştı bu strese
tedavi ve diyetisyen yardımıyla 49.5 kilo verdim herkes 50 de düz hesap diyor ama hayır ben sadece 49.5 kilo verdim
sonra bunladım yeniden ben bu kadar çabalarken hayatım düzelsin diye evde hiçbirşey düzelmiyordu
eşim yine bildiği gibi yaşıyor ailesi benim diyet yapmamı istemiyordu çok kilo verirsem oğullarını beğenmememden korkuyorlardı çünkü safra kesesi ameliyatından sonra kendimi diyet açısından toparlıyamıyordum bir türlü
içinde yaşadığım evden hayattan insandan kurtulmak istiyordum ama cesaretim yoktu yine buzdolabıyla tatlılarla dost olmuştum bana tek mutluluk veren bunlardı çünkü

iş bulamıyordum para kazanamıyordum eğer param olursa ayakta durmak da
ha kolay olacaktı zannımca
internetten ordan burdan iş aradım sürekli sonunda bir gün eşim çalıştığım işyerini ayarladı
ve işe başladım ilk günlerde öyle paraladım ki kendimi eve yetişicem işe yetişicem derken 91.4 kiloya düştüm
oh ne güzel belim iyice ortaya çıktı kıyafetlerim çok güzel oluyordu çalışırken yorulmuyor hiç üşenmiyor koar halde her işimi başarıp çıkabiliyordum
ama yine evde huzur yoktu o bana rahat vermiyordu bu sefer
onu giyme bunu sürme şöyle yap böyle yap bunalttıkça bunaltıyordu
özel hayatımız kalmamıştı ayrı odalarda ayrı hayatlar yaşıyorduk herzamanki gibi sadece pazar günü sabah kahvaltıısnda ailecek birlikte oluyorduk onda da o efe ile aynı sofrada bulunmaktan mutlu olmayan bir babaydı çünkü rahat vermiyordu efe ona sürekli ilgi istiyor döküp deviriyordu
huzursuzluk son noktada artık bunaldım sadece işe gelince nefes aldığımı hissediyordum ve eve gitmek içimden gelmiyordu yeter artık diyordum nereye kadar ama her böyle düşünüşümde kendimi ya tatlı ya da hamurişiyle yakalıyordum ev halimi düzene sokamamak benim diyetimi düşüncelermi de etkilemeye başlamıştı
ben diyet yapıyorum da ne oluyor herşey aynı işte diye düşünüp bulduğumu yiyor bulamadığımı giidp alıyordum ve mutlaka yiyordum
şimdi toparlanma zamanı geldi huzursuzluktan uzaklaştım tekrar diyet yapmalıyım ama aynı düzende diyet yapacak sabrım olmadığını hissediyorum aklım yemeklerde kalıyor 26 şubatta diyetisyende randevum var yen bir yıl yeni bir hayat yeni bir beden diliyorum Rabbimden ancak onun yardımıyla başaracağımın farkındayım.

Kallisim ve emelim yazdıklarınız ve paylaştıklarınız için çok tşkler.cedric inde dedği gibi yalnız olmamak yalnız olmadığını bilmek büyük güç artık birçok şeyin daha iyi farkındayız hep sağlıkla kalmak dileği ile

emel canım yazını okuyudum canım keşke eşinde bu konuda sana yardımcı olsa ama malesef erkekler . hep böyle bize şuran şöyle böyle derler ..diyet yapınca kızarlar .. peki ne isterler bi anlasak ...
ben 5.takıma kalişim mehalim ve kadisimi tanıdıgm için yazmaya başladım ama yavaş yavaş sizleride tanıyorum ...ve biliyorum ki aradagımız destek arkadaşlarımızda var yeterki kendimizde isteyelim ...
eşlerimizle hepimizin sorunları oluyo kimsenin hayatı günlük gülüstanlık degil tabiki .
ama mucadeler bizim için neden ,yagmurun arkasından güneşi görebilmek için ...bütün kalbimle diliyorumki . hayatın bütün zorluklarını aşasın ...

hazirliyim arada bakarim hadi optum sizi gidinin cadilari bende yarin kilo almis olursam sizin yuzunuzden olcak yalnizliktan depresyona girdim bir tepsi diplomati goturdum diycem babay canlarim
zenancı çok bunaldın biliyorum ama az kaldı bak gül gelince yine toparlanmaya başlarız emelde işlerini düzene koysun emelinde paylaşımı çok güzel biliyorsun... peri kendine gelsin diye bekliyorum eğer bu cumadan sonra toparlanmaz ise düdüğü çalacağım söyleyeyim ne düdüğümü? ikaz tabe ikaz...
şu sıralar herkes çok çalışıyor, kimisi hasta kimisi koşturmacada ama düzene gireceğiz kısa sürede ben biliyorum...

çok ekside değilsindir inşallah şeker ve tartılma da için rahat olsun ben kedimden biliyorum tartılmayı kesince rahatladım...
ay daha yazacağım emelin mesajını okuyup geliyim

emelim canım benim ben yaşadıklarının bir çoğunu bliyorum bu yüzden önceki duyduğum anlara göre içim cız etmedi hikayeni çünkü tüm sıkıntılarını atlatıp yeniden yeni bir insan olacağını biliyorum yepyeni görüntü yepyeni moral ile yaşamın sürecek ben inanıyorum, zoru başardın geri kalan sıkıntılar da geçecek..

Spora gidip geldim nihayet başladım arkadaşlar çok zevkli bir o kadarda yorucu hemen anlatayım..

gidip gelirken yürümek için en uzun yolu tercih ediyorum bu yolu bulabilmek için kaç yol geçtim geçen gün.. yarım saat gidişim yarım saatte dönüşüm sürüyor bu yol için otobüse biniyorum.... 20 kişi filandık tam saymadım, önce istediğin alet ile çalışabiliyorsun eiptik bisiklet yatarken biziklet ve yüzüme bandını kullandım her alet var aklınıza gelebilecek her alet var çok ama çok hoşuma gitti... yarım saat aletlerle çalıştıktan sonra yarım saat aerobik yarım saatte step yatık hoca gözetiminde ağrımayan kasım kalmadı hoş kas yok ya işte ancak hareketlencekler inşallah bundan sonra.. Bir daha ki günümü iple çekeceğim çok beğndim çok heveslendim..

dönerken yollarda bir sürü polis vardı bir çok yol trafiğe kapanmıştı ambulanslar filan, neyse yürüdükçe anladım hem yoldaki insanların konuşmalarından hemde görüntüden... cadde üzerinde bir dükkanda doğalgaz patlaması olmuş apartman kaç katlıydı şimdi hatırlamıyorum ama apartman diye bir şey yoktu ortada ufak bir enkaz kalmış sadece yan apartmanların hiç birinde cam kalmamıştı ve işin kötüsü dükkanın tam karşısı ilk öğretim okulu, veliler gelip çocuklarını alıyorlardı telaşla her çıkan çocuk korkudan çok kötü durumdaydı nasıl ağlıyorlardı çok üzüldüm şimdi haberlere baktım 5 ağır yaralı diyor ama yoldaki insanlardan duyduğum kadarıyla bir kaç kişiden haber yokmuş inşallah dışarıdalardırda inşallah bu kadarla atlatılmış bir olay olur..

BİLİYORUM GEÇECEK
zaman zaman istiyor herşey
sabır bir de tabiki
ben sabırlıyımdır dimi sen şahitsin buna kallisim başarıcam bunu da bu yıl halledicem kalan kiloları da Allahın izniyle

kallsiim ya içim daraldı şimdi ben de bakıyım hemen haberlere
Allah korusun kayıpları acil şifalar yaralılara da

başaracağını kendime güvenim kadar biliyorum emelim bu yıl bitecek ve o boyundan bağlamalı elbiselerimizi de giyeceğiz her hakkı saklı vallahi içimde kalacak yoksa:roflol: sen sabırlısın emelim ve mantıklısın, sende bu düşünce olduktan sonra tüm sıkıntıları bir kenara atıp üstünede yağları fırlatıp herşeyi bunlarıda yaşadım diyerek anımsayacaksın... ben kefilim...

inşallah kayıp yoktur emelim tam bilmiyorum bende inan bir kaç haber kanalı göstermiş gelirken ekmek almak için bakkala uğradığımda söylediler...

aeben
http://www.kadinlarkulubu.com/5356527-mesaj3155.html

mehalim
http://www.kadinlarkulubu.com/5354615-mesaj3145.html

kalliste
http://www.kadinlarkulubu.com/5375638-mesaj3237.html

cedric
http://www.kadinlarkulubu.com/5359811-mesaj3177.html

emel42
http://www.kadinlarkulubu.com/5379762-mesaj3246.html

reyhan ablamŞeniz
http://www.kadinlarkulubu.com/5389388-mesaj3292.html

honeybaby
http://www.kadinlarkulubu.com/5405236-mesaj3404.html

buseyrem
http://www.kadinlarkulubu.com/5398182-mesaj3384.html

Hepimizin hikayesini birleştirdim canı sıkılan okusun diye sositosositosositososito hafta sonu gelecek hikayelerimiz var onlarıda bu mesaja atarım hepsi toparlak bir şekilde dursun:roflol:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…