Spora gidip geldim nihayet başladım arkadaşlar çok zevkli bir o kadarda yorucu hemen anlatayım..
gidip gelirken yürümek için en uzun yolu tercih ediyorum bu yolu bulabilmek için kaç yol geçtim geçen gün.. yarım saat gidişim yarım saatte dönüşüm sürüyor bu yol için otobüse biniyorum.... 20 kişi filandık tam saymadım, önce istediğin alet ile çalışabiliyorsun eiptik bisiklet yatarken biziklet ve yüzüme bandını kullandım her alet var aklınıza gelebilecek her alet var çok ama çok hoşuma gitti... yarım saat aletlerle çalıştıktan sonra yarım saat aerobik yarım saatte step yatık hoca gözetiminde ağrımayan kasım kalmadı hoş kas yok ya işte ancak hareketlencekler inşallah bundan sonra.. Bir daha ki günümü iple çekeceğim çok beğndim çok heveslendim..
dönerken yollarda bir sürü polis vardı bir çok yol trafiğe kapanmıştı ambulanslar filan, neyse yürüdükçe anladım hem yoldaki insanların konuşmalarından hemde görüntüden... cadde üzerinde bir dükkanda doğalgaz patlaması olmuş apartman kaç katlıydı şimdi hatırlamıyorum ama apartman diye bir şey yoktu ortada ufak bir enkaz kalmış sadece yan apartmanların hiç birinde cam kalmamıştı ve işin kötüsü dükkanın tam karşısı ilk öğretim okulu, veliler gelip çocuklarını alıyorlardı telaşla her çıkan çocuk korkudan çok kötü durumdaydı nasıl ağlıyorlardı çok üzüldüm şimdi haberlere baktım 5 ağır yaralı diyor ama yoldaki insanlardan duyduğum kadarıyla bir kaç kişiden haber yokmuş inşallah dışarıdalardırda inşallah bu kadarla atlatılmış bir olay olur..