Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
15 yaralı varmış 4 tanesi taburcu olmuş ölü yok inşallah şimdilik
caınm biliyorum ama dün epey burdaydımbaska kim vardi buseeeeee evet buse oda yok kadddiiiiiiiiiiis nerdesin calistigin yeri senmi kurtaracan ara ver biraz be yok anam ben cikim en iyisi
yine tartılmış oy oy oyygamyoncuiremsutekrardan merhaba kızlar .soggol zenan canım .. ben platesimi yaptım ayrıttende birsürü tepindim regllim az kaldı diya .. ama sabah tartıldım . ekside gibiyim ...... ama bu düzenimi bozmıycam az ve sık ye ....yarında sabah tartılıyım baskülümü kaldırıcam gene ......
Spora gidip geldim nihayet başladım arkadaşlar çok zevkli bir o kadarda yorucu hemen anlatayım..
..
ben baktığımda 5yaralıydı ama ben geçerken zaten ambulanslar daha yeni gelmişlerdi .. aman çok şükür ölü yok...
zenan cıgım haklısın canım bugun cok ugrıyamadım.kocısım sarma ıstedı.yaprak sardım ona.bugun sehır dısında da geldıgınde sürprız olsun ıstedımyerimseniben.adamcagız bıkdı benle saglıklı yemek yemekden.ayrıca sadece 1 saat uyudum canım ama bugun esımı yolcu etmek ıcın cok erken kalkmısdımgunaydinlar takimima aeben celebrian hosgeldiniz
kallisim ne guzel yazdin cok tesekurler hem bu guzel fikrin, hemde bu anlamli yazin icin ellerine saglik
insallah spor salonunda hem eylenir hemde kilolarindan kurtulursun canim
uykucu cedric uyanda iki bes diyelim kimse yok yaw bugunlerde iki sohbet edelim diye geliyoz kimse yok aaah gul olaydi burasi bos kalmazdi guuuuuuul iznine son veriyom gel artikim kiz simdi kallisin spordan gelisini bekle mehalimin okuldan cikisini honey umut iste gece gelir ogleden sonra reyhan abla gelcek ama ogleden sonraya cok var daha emeeeel sen bari gel kiz onunda isi cok nnnapsin ya saskini da dovecem mehalim kallisim sizin bu saskindan sikayetciyim nasil veeelisiniz siz cocuk takima gelmez oldu baska kim vardi buseeeeee evet buse oda yok kadddiiiiiiiiiiis nerdesin calistigin yeri senmi kurtaracan ara ver biraz be yok anam ben cikim en iyisi yememgimi koyim hazirliyim arada bakarim hadi optum sizi gidinin cadilari bende yarin kilo almis olursam sizin yuzunuzden olcak yalnizliktan depresyona girdim bir tepsi diplomati goturdum diycem babay canlarim
canım cok uzuldım.ılk panıgı gormus olmanda senı uzmusdur.dun sabah gazanfer ozcan ın oldugunu ızledım ama sana soylememısdım uzmeyım dıye bılıyorum cunku avrupa yakasını ne kadar sevdıgını.ama bugun daha cok uzuldugun bır olay olmus.spor salonunu begenmen cok sevındım.hatta bende ismek merkezıne cok yogunum orda da varmı spor dıye sormak ıstedım senı okuyunca.Spora gidip geldim nihayet başladım arkadaşlar çok zevkli bir o kadarda yorucu hemen anlatayım..
gidip gelirken yürümek için en uzun yolu tercih ediyorum bu yolu bulabilmek için kaç yol geçtim geçen gün.. yarım saat gidişim yarım saatte dönüşüm sürüyor bu yol için otobüse biniyorum.... 20 kişi filandık tam saymadım, önce istediğin alet ile çalışabiliyorsun eiptik bisiklet yatarken biziklet ve yüzüme bandını kullandım her alet var aklınıza gelebilecek her alet var çok ama çok hoşuma gitti... yarım saat aletlerle çalıştıktan sonra yarım saat aerobik yarım saatte step yatık hoca gözetiminde ağrımayan kasım kalmadı hoş kas yok ya işte ancak hareketlencekler inşallah bundan sonra.. Bir daha ki günümü iple çekeceğim çok beğndim çok heveslendim..
dönerken yollarda bir sürü polis vardı bir çok yol trafiğe kapanmıştı ambulanslar filan, neyse yürüdükçe anladım hem yoldaki insanların konuşmalarından hemde görüntüden... cadde üzerinde bir dükkanda doğalgaz patlaması olmuş apartman kaç katlıydı şimdi hatırlamıyorum ama apartman diye bir şey yoktu ortada ufak bir enkaz kalmış sadece yan apartmanların hiç birinde cam kalmamıştı ve işin kötüsü dükkanın tam karşısı ilk öğretim okulu, veliler gelip çocuklarını alıyorlardı telaşla her çıkan çocuk korkudan çok kötü durumdaydı nasıl ağlıyorlardı çok üzüldüm şimdi haberlere baktım 5 ağır yaralı diyor ama yoldaki insanlardan duyduğum kadarıyla bir kaç kişiden haber yokmuş inşallah dışarıdalardırda inşallah bu kadarla atlatılmış bir olay olur..
insaallah emel.umarım bu yıl butun uzuntulerın bıterBİLİYORUM GEÇECEK
zaman zaman istiyor herşey
sabır bir de tabiki
ben sabırlıyımdır dimi sen şahitsin buna kallisim başarıcam bunu da bu yıl halledicem kalan kiloları da Allahın izniyle
canım ya senı o elbısenın ıcınde gormeyı cok ısterımbenim elbisem kırmızı olacak ama kesinlikle hatta dün vitrinin biride gördüm kırmızı elbise büstiyeri tamamen payet çok beğendim
kadıs senın ıcın ıyı yasam gunlugune bakdım 1 dılım kek ın degısım lıstesındekı degerı 1 porsıyon meyve +1 porsıyon ekmek +1 porsıyon yagselam kızlar nasılsıız anca gelebildim bugün ya
kaptanım sabah gelmeyi çok çok özledim ya
bu sabah toplantılar vardı gez gez kaç yere gittmi ya
tam oturdum işimi karıştırdım şimdi onu çözmeye uğraşıyorum geçmişe bakayım bir bakimmmm
ben dün akşam kek yedim yaaa
1 dilim dövün beni
kalorisi kaç acaba yaaa
oysa ne güzel gidiyodum ya
güya bugün lapa yapacaktım ama nerdeeeeeeeee
kaptanım gerçi ben izinliyim de mi bu hafta listede yer almıcam galiba öyle mi oluyoooo
sabırsızlıkla beklıyorum mehalımBen geldim burdayım pc de yazı yazıyorum sizler için bir şey hazırladım bitince linkide buraya kopyalıcam ok
sagol mehalim bende seni optumzaten her mesaj yazista sayfa kendi yenileniyo demi tabi ben biraz uzun yazinca epey oyle kaldi sayfa tabi bende laf aramizda hani ismini unuttum dedimya dedim bu misafir epeeeey okudu bizi diyom demekki cok guzel seyle yaziyoz deyom ba ba bak ne salagim ben ya:roflol::roflol: allhim :sm_cool:canım zenanım senin görmediğin kişiler sen sayfadayken .sayfaya giriş yaptıkları için onları görmüyorsun sayfanı sürekli yenilersen gelen gideni takip etmen kolay olur şekercim benim muccckkkk ohhhhhhh
ayy saol kaptanım eriteyim ben şu 1 kilomuda öyle geleyim listemize yaaaaaaevet kadisim listede yoksun keki eritebilirsin rahatlıkla kasma kendini...
sabahları gelmeni bizde özledik şeker...
kekten bişiy olmaz ya ama diliin nasıldı ki enine mi boyuna mı? hani tepsiyi baştan sona kesersinde aradan bir dilim çıkartırsın çünkü bazen benim canım öyle ekmek yemek istiyor ki hani trabzon ekmekleri varya kessen 15 dilime eşittir bir dilimi işte ondan bir dilimle sandviç yapsam ancak doyarım diyorum:roflol::roflol:
kadıs senın ıcın ıyı yasam gunlugune bakdım 1 dılım kek ın degısım lıstesındekı degerı 1 porsıyon meyve +1 porsıyon ekmek +1 porsıyon yag