begendıyesen ne mutlu kallıste cıgım.aslında bende yazarken farkettımkı ne kadar zorluda olsa dıyet surecı hızlı gecıyor.3 ay gecmıs ama daha dun gubu basladıgım yıycem dıye agladıgım gunler.ıyıkı kendımı aynada farketmısım.aynalar artık benım en ıyı dostum.elektrikler kesiliyor sık sık şimdide tam cedricimin yazdıklarını okurken gidip geldi...
canım benim cedricim....aylar önce muzaffer kuşhanın dergisinde okudum burayada yazdım sen varmıydın bilmiyorum umut cevap vermişti, genç bir çocuk nasıl karar verdiğini anlatıyordu.. ben kendimi 130 kiloya çıkana dek hep normal bir görüntüde sandım demişti o an düşündüm bende hiç kendi şişko iğrenç halimi görmüyorum karşıdan, çünkü aynaya bakmıyordum bakmıyordum... duştan çıktığın anda bizim banyoda tam karşında kocaman bir ayna vardır dolap içinde ben o aynada kendimi görüp durumumu kabul etmemek için havlumu küvetin kenarına koyarım işim bitince sarınıp kendi görüntümle karşılaşmamak için ve hiç bir gün içimde ben çok kötü bir görüntüye sahibim demedim çünkü farketmedim.. neys bende yazacağım hepsini burada dökmeyeyim.. keşke bu farketmelerimiz çok önceden olsaydıda bu kadar zamanı hem kendimize hem etrafımızdaki bizi sevenlere yaşatmasaydık..yüreğine sağlık arkadaşım...
kadıs canım ben murat tpoglu nun yalancısıyım ondan duydum.korkuyorum tartılmaya.canım tartılmadım daha ama bu haftadan pek umutlu degılım cunku zor adapte oluyorum.gozum devamlı yemeklerde.acım hep.bende bıraz diyet dısına cıkıyorum.ama onumuzdekı hafta ıyı seyler olur ınsyerimsenibenneeee engelliyio muymuşşş
ama bende ters yapıyo
ben tartılmayınca hoppp şişmiş olarak dönüyorum yaa
canım sen naptın kilon gittimi dicem ama cumadan cumaya tartılıyorum yazmışsın yaa
:CüvCüv:]
selam geldim kizlar bende gecmisi okudum cedric cim harikasin ne guzel yazdin ellerine saglik
yeni kararimi bildiriyorum bende bundan sonra cumadan cumaya tartilicam bugun tarinin pilini cikardim buzdolabina yumurtalarin yanina koydum neden oraya koydum bilmiyom
ben yeşil çay içiyorum ii geliyo gibi
ptesi sabah 64 ken bu sabah inmiştim
yarında inerim inşallahh
inşallah canım ya artık rüyalarda bile nelerle uğraşıyorum sağlıklı beslenme sağlıklı beslenme.....:)))rüyadaki ben olamam çünkü bence 2-3 porsiyon yeterli
ama ne demek olduğunu söyliyim yakında incecik bir hatun olup milleti çatlatacaksın
demekki bu konuya yeterince konsantre olmuşsun bu hayra alamet kesin gidici senin kilolar
BU Kısmı niye aldım bilmiyom mehalim.laf atacağgım bi konu olduğunuda sanmıyom.zira bahsettiğın kitabı bilmiyom.neyse sen gittin ben de çıkam gayrı ,arkadaşlar mehalim cigara içiyo biliyonuz mu,kazan dairesine gidiyo orda pısıp içiyo .benide müdürün gözetleyicisi olarak atıyo .müdür gelince ıslık çal diyo .ama ben çalamıyomki.bunu ona en kısa zamanda söylemeliyim zannımca
yarında inerim inşallahh
yarında inerim inşallahh
yeni kararimi bildiriyorum bende bundan sonra cumadan cumaya tartilicam bugun tarinin pilini cikardim buzdolabina yumurtalarin yanina koydum neden oraya koydum bilmiyom
Bacım bende öğle diyrum ama nafile kendime söz geçiremiyorum.
canım kendine söz geçiremiyosan kalişe söz ver ben gibi bak tartlımadım tartıyı taaa nereye kaldırdım böyle kendimi kuş gibi hisediyorum ...yeni kararimi bildiriyorum bende bundan sonra cumadan cumaya tartilicam bugun tarinin pilini cikardim buzdolabina yumurtalarin yanina koydum neden oraya koydum bilmiyom
Bacım bende öğle diyrum ama nafile kendime söz geçiremiyorum.cumadan sonrada tekrar yukarı kaldıracam ...delikafadulden
kadiş mehal aynı kilolardasınız galiba .. fıstıklar .....sositososito :1hug:
aynı kiloda rekebek daha iyidir bilmem anlata bildimmi :jeyyar:evet canım sanırım aynı kilodayız ancak gramlar var fark olarak sanırsam
aynı kiloda rekebek daha iyidir bilmem anlata bildimmi :jeyyar:
sıkı yarışdan bahsetmiyorum zaten ... canım ...:1rolleyes: hani aynı kiloda olunca . tatlı rekabet olur açısından ...kaydirigubbakcemile3bende görürmüyüm sizin gibi 62 acaba ...benneyaptımki:çok üzgünüm:canım benim çok saol teklifin için ancak benim tek rakibim türk hava yolları dermişim :))))
yok canım benim yarışımkendimle hiçç kasamam kendimi şukadar zamanda şu kiloyu verecem diye acelem yok vallaha yavaş yavaş olsunda kalıcı sağlıklı olsun.