- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #199.581
ben sana demiyormuyum başka yerlere sarkma diye yine banlancankk daki çoğu kadın sapık ozaman,ne çok yorum var o konuda biliyonmu sen
Kızlar dedem vefat etti 2 3 gün aktif olamam cuma bildirim yaparim
slm kızlar, dün akşam bir türlü giremedim kk ya, telefon sayfayı açamadı bir türlü. gün içinde de iki çocukla girilmiyor nete. büyük oğlumun kreşini değiştirdim ayin sonunda başlayacak iki çocukla daha önce farketmedin ama zor oluyormuş. şimdi biri gözümü yemeye çalışıyor diğeri sırtıma çıkmış beni sallıyor. gün boyunca böyleydim yani.
ya dün birde arı soktu beni kızımı doktora götürüken kolumun arkasını sırtıma doğru şişti iltihap oldu ucu anlamadan kaşıdım çok feci şimdi ya ne manyak arılar var
Kizz ne yaptiniz da ciss dedi size takiminiz.. almis suc ortağını da gelmisnilsub biz KarKralicesi ile gruptan dışlandık kimse bizlen konuşmuyo sen konuşacaksın bizlen tanışın ulennnn
Basin sağolsun canim dikkat et kendine..firsat buldukca ses et bize merakta bırakmaKızlar dedem vefat etti 2 3 gün aktif olamam cuma bildirim yaparim
gelemedi canım etiketledim ama sap sap takılıyo ortalardaKizz ne yaptiniz da ciss dedi size takiminiz.. almis suc ortağını da gelmisbizim kapimiz herkeslere acik datlum hoşgeldiniz
KarKralicesi hosgeldin sen de canim gel bize bazi bazi sohbet ederiz.. ben ozge takimin kecisi,nilguncumun ortisi,takimin eli sopali delusuuu hosgeldinn :)
Gelsin gelsin link at özelden tut kolundan getir sohbet edelimgelemedi canım etiketledim ama sap sap takılıyo ortalardatakımda kimse yokta ondan dedim öyle :)
çok geçmiş olsun canım . tedavisi varmıymış bel düzleşmesinin ?Bu arada herkese selamlarrr.. Bugun hastaneye gittim sonuc almaya carsi filan derken girmedim bu saate kadar,.
Dr fıtık değil bel duzlesmesi var dedi..igne yazdı yine ama hemsire dinlen bikac gun cekmiyo vucudun daha dedi.. delik desik heryerimbi sure ara vericem ilaclara da bakalım bi degisiklik olur mu.. soran herkese tesekkurler daha iyi olucam zopaayla kovalamaya devam edicimmm sizi
geçmiş olsun kuzum yaaa iyi olursun inşallahBu arada herkese selamlarrr.. Bugun hastaneye gittim sonuc almaya carsi filan derken girmedim bu saate kadar,.
Dr fıtık değil bel duzlesmesi var dedi..igne yazdı yine ama hemsire dinlen bikac gun cekmiyo vucudun daha dedi.. delik desik heryerimbi sure ara vericem ilaclara da bakalım bi degisiklik olur mu.. soran herkese tesekkurler daha iyi olucam zopaayla kovalamaya devam edicimmm sizi
kız bıdık ne izliyonçok geçmiş olsun canım . tedavisi varmıymış bel düzleşmesinin ?
Sana gereken cevabı Nilgün vermis zatennasıl dengeleyeceksin bugün ki menünü yazacaksın bak,merakla bekliyoree :)
Gelin gelin bizde de izne ayrılan ayrılana, bari muhabbet döner de şu gruptaki hatunlara da motive olur hemnilsub biz KarKralicesi ile gruptan dışlandık kimse bizlen konuşmuyo sen konuşacaksın bizlen tanışın ulennnn
Basın sagolsun canımKızlar dedem vefat etti 2 3 gün aktif olamam cuma bildirim yaparim
birde bana kıskanç dersiniz yeri geldimi taş gibi hatun diye hakkını veriyorum lütfen....Sana gereken cevabı Nilgün vermis zaten
Gelin gelin bizde de izne ayrılan ayrılana, bari muhabbet döner de şu gruptaki hatunlara da motive olur hem
Basın sagolsun canım
Hakkımı verip lafını da ediyorsun amabirde bana kıskanç dersiniz yeri geldimi taş gibi hatun diye hakkını veriyorum lütfen....
ver yaz gitsin ben bugunde dahil 3 gün oldu kendimi şaşmış durumdayım abim geldi dünden beride kızçemle uğraşıyorum hiç düzgün beslenemedim birde saatli yemedim şekerim cezama razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?