- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #199.461
Çocuktur olur canim..yaz simdi sulardan bile mikrop bulasabilir meyveden sebzeden ne kadar dikkat etsen de sokaga filan cikiyosa ordan da almis olabilir..minige de dikkat et salgin varsa o da dusmesin.. organigin yavrulari onlar toparlarlar hemen bak gör benden soylemesisağol canım iyi şimdi çok şükür evet canım yaptılar herşeyi daha büyük hastaneye geçtik üşüttü belkide neyse iyi ya şimdi:)
Eki Görüntüle 1865582
Butun gün serum takıldı butun tahlilleri yapıldı
senin belin nasıl oldu?Çocuktur olur canim..yaz simdi sulardan bile mikrop bulasabilir meyveden sebzeden ne kadar dikkat etsen de sokaga filan cikiyosa ordan da almis olabilir..minige de dikkat et salgin varsa o da dusmesin.. organigin yavrulari onlar toparlarlar hemen bak gör benden soylemesi
sağol canım hepimizin evladı iyi olsun inşallah ...Canim benim ya Kıyamam. Çok geçmiş olsun canım inşaallah geçer bir daha da tekrarlamaz
senin de üzülmesin anlıyorum... böyle belirlsizlik insanı mahvediyor. Büyük korku yasamişsindir . Geçen sene ben de çok yaşadım bu manzarayı. Allah yardımcınız olsun
Aynen canım bencede yalnızken daha iyiAy ben de yanliz alisverisi severim canim..ne arkadas ne sevgili.. yanliz oluca daha guzel parcalar buluyorum
allah bağışlasın canım çocuklarınıEki Görüntüle 1865531
Bu da yarim saat onceki halimiz...
ay geçmiş olsun tatlım inşallah bi daha göstermez RabbimEki Görüntüle 1865582
sağol kuzum inşallah evlerimizden ırak olsun hastalıklar cümletten :)Aynen canım bencede yalnızken daha iyi
allah bağışlasın canım çocuklarını
ay geçmiş olsun tatlım inşallah bi daha göstermez Rabbim
Eki Görüntüle 1865582
sağol canım... kız bu saatte niye uyanıksın sen bakem...ayy geçmiş olsun .....
gece 4 te ne halt yiyon kız git uyusanaayy geçmiş olsun .....
ay kıyamamkızlae şimdi girdik eve doktordan geliyoruz öğleden sonra kızımı şiddetli kasık ağrısıyla doktora götürdük deliricem üzüntüden
ben iyi diyeyim iyi olayım ebrucum sağol merak ettiğin içinSelam kızlar
Nasılsınız??
Hepinizi çok özledim.Bu sefer arayı biraz açtım. @morodek @kollontainilsub parkbyull btlbetul toplight T tatlitambak inatettimolacak d_mndc nasılsınız kızlar
ya yok cuma gunu yap bence listeye faydan olacak gibiyseHadi bakalım 12 sine kadar 58 bekliyoruz senden. Benim diyette 14 ünde bitecek...
ay o zaman a kadar bildirim yapmayacağım. Heyecanlı olsun biraz.
aynen ben de ya, ben geriliyorum beklettim mi acaba vs vs diye; hic gerek yokAy ben de yanliz alisverisi severim canim..ne arkadas ne sevgili.. yanliz oluca daha guzel parcalar buluyorum
valla benimde oldu 1 kez bdv de takılmıştım ama haksızlık bu dedmiştim yani çok kızmıştım çok.Çünkü kendini bişey sanan birinin saçma sapan yazdıklarına cevap yazdım diye :)bir insanın üyeliği iki gün dondurulurmu arkadaş çatladım ya
ya idrar yollari enfeksiyonu olabilir, kasik agrisi, bel agrisi, mide bulantisi, kusma, ates hepsini yapiyor ama bulamamalari eneresan tabii.valla canım bulamadılar sebebini bizim burada küçük bir hastane var once oraya çocuk doktoruna götürdük ordan ambulansla balıkesir merkes hastanesine yollıcam dedi normal değil bu ağrılar dedi bizde arabamız var dedik tamam dediler serumu çıkartıp damar yolunu bıraktılar orda acil müdahale yapılır diye aklım çıktı balıkesirdede butun herşeye bakıldı bulamadılar birşey bizde anlamadık yatırdılar takip için sonra geçti doktor en ufak birşeyde getirin dedi tamam dedik geldik bakalım şimdi iyi gibi ama ben fena oldum üzüntüden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?