Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sağol canım iyi şimdi çok şükür evet canım yaptılar herşeyi daha büyük hastaneye geçtik üşüttü belkide neyse iyi ya şimdi:)
Çocuktur olur canim..yaz simdi sulardan bile mikrop bulasabilir meyveden sebzeden ne kadar dikkat etsen de sokaga filan cikiyosa ordan da almis olabilir..minige de dikkat et salgin varsa o da dusmesin.. organigin yavrulari onlar toparlarlar hemen bak gör benden soylemesi

Eki Görüntüle 1865582
Butun gün serum takıldı butun tahlilleri yapıldı

Canim benim ya Kıyamam. Çok geçmiş olsun canım inşaallah geçer bir daha da tekrarlamaz
senin de üzülmesin anlıyorum... böyle belirlsizlik insanı mahvediyor. Büyük korku yasamişsindir . Geçen sene ben de çok yaşadım bu manzarayı. Allah yardımcınız olsun

senin belin nasıl oldu?

sağol canım hepimizin evladı iyi olsun inşallah ...

Ay ben de yanliz alisverisi severim canim..ne arkadas ne sevgili.. yanliz oluca daha guzel parcalar buluyorum
Aynen canım bencede yalnızken daha iyi
Eki Görüntüle 1865531
Bu da yarim saat onceki halimiz...
allah bağışlasın canım çocuklarını

Eki Görüntüle 1865582
Butun gün serum takıldı butun tahlilleri yapıldı
ay geçmiş olsun tatlım inşallah bi daha göstermez Rabbim

Yazayim ben de menuyi
morordek nilsub

Sabah ogle bir sabah pazar yaptik
Yarim simit peynir salatalik
Bikac catal tursu kavurmasi 1dl misir ekmegi cay

Ara
10tane civari findik

Aksam
8-9tane minik sivri biber 2tane kucuk patlcani yagsiz soteledim uzerine de 1domates kestim mmm :)
1parca da haslanmis tavuk

Su 3lt
Spor pazar diyelim bugunluk

ben iyi diyeyim iyi olayım ebrucum sağol merak ettiğin için
bu aralar malum işler karışık biraz,yoğun ver yorgunuz..sen nasılsın iyisindir umarım

nilsub morordek inatettimolacak umutlayasasen btlbetul toplight T tatlitambak d_mndc daha adını sayamadıklarım varsa affedin
bu arada ben takımdan müsadenizle ayrılmak istiyorum hanımlar..size ayak uyduramıyorum bu aralar yoğunluğum ve gidişattan dolayı bozulan moralimizi toparlayamıyoruz her geçen gün istemsizce mesai yaptığımız insanlara veda ediyoruz ,bazen şaşkın bazen üzgün..bu durumla bizim işlerde maalesef yoğunlaşıyor izine ayırabiliyorsanız beni izine ayırın ilom 91,0 ödemmiş o gelen yine..izne ayrılamıyorsam müsade istiyorum,sohbete gelirim ara ara çok memnun oldum sizleri tanıdığım için..arada atarımı arayan olursa bi dürtsün gelirim

ya idrar yollari enfeksiyonu olabilir, kasik agrisi, bel agrisi, mide bulantisi, kusma, ates hepsini yapiyor ama bulamamalari eneresan tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…