• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlar cuma gününki rekordan sonra yemek yedin mi derseniz hayır ama gene tartı bana şoklarımı yaşattı ya benim tartıda bir itlik var ya da benim vücutta sabah 94 gördüm ya la bildirim mildirim yapasım gelmedi yeminle:63:

dayanamadım ben gene bildirimimi yapayım
nilsub nilsub morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak umutlayasasen umutlayasasen
cuma bildirim yapmıştım menüm belli diye cumartesi pazarı yapıyorum..

cumartesi sabah kahvaltı:
menemen
1,5 yk yulaf kepeğinden ekmek
öğlen akşam bir çıkıyor geç yapınca kahvaltıyı
tavuk hasladım patates ve havucunu tavukla azip ekmek doğrayıp oğluma içirdim kendim sadece tavuğunu yidim :KK66:
su bol anam bol bana sormayın hiç içmeyen halim iki litre:KK66:

pazar sabah:eşim kızartma istedi
oğluşla kocaya kızartma
kendime klasik kahvaltı artı yulaf kepeği

önceki gün haşladığım tavuk haşlamayı bitirdim eşime de patlıcan yemeği yaptım...ama o zaten 11 de gidiyor ertersi gün 2 de dönüyor.

su yine güldür güldür :KK66:

bugünse tam da şu an
yulaf kepeğinden yapmış olduğumuz bir adet simit (içinde 1,5 yk yulaf kepeği mevcut bunlar un yağ şeker tuz içermiyorlar sadece maya var eğer kilo aldırıyorsa maya onu da bırakayım :KK66: )
salatalık domates az yağsız köy peyniri ve şekersiz çay.

Slm kızlar canlarım ben morordekciğime özel mesaj attım henüz geri dönmedi ama burdada yazayım çarşamba yola çıkıyorum 8 eylülde geri tekrar yola çıkıcam 9 eylülde eve varmış olucam o zamana kadar burda olmuyacağım :KK12:beni listeden çıkarın lütfen gelince tekrar kabul ederseniz kaldığım yerden devam ederim tabiki o zamana kadar ideal kiloma gelirim bakarsınız:63:yada toptan şişkoooo olarak dönerim:KK61:gerçi her gittiğimde zayıflamış dönüyorum heryere araba olmadığından ve totosunun üzerine oturamayan eşimden dolayı çılgınca geziyoruz o kadar gezmeye göre zayıflayıp geliyorum :KK59::KK66: bu mesajımı görün cevap yazın litfeeeennnn boşamı konuşuyorum ben heee:KK70:bu sabah okula gitmek istemeyen kızım gibi şimdiden tatil havasına girdi :KK70: kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak sizden acele cvp bekliyorum geri listeye alcakmısınız gelince :KK8::KK39:
Yaaa ne güzel iyi tatiller şimdiden sana.Arada girebilirsen internete gir haber ver ama özleriz biz :)

Slm kızlar canlarım ben morordekciğime özel mesaj attım henüz geri dönmedi ama burdada yazayım çarşamba yola çıkıyorum 8 eylülde geri tekrar yola çıkıcam 9 eylülde eve varmış olucam o zamana kadar burda olmuyacağım :KK12:beni listeden çıkarın lütfen gelince tekrar kabul ederseniz kaldığım yerden devam ederim tabiki o zamana kadar ideal kiloma gelirim bakarsınız:63:yada toptan şişkoooo olarak dönerim:KK61:gerçi her gittiğimde zayıflamış dönüyorum heryere araba olmadığından ve totosunun üzerine oturamayan eşimden dolayı çılgınca geziyoruz o kadar gezmeye göre zayıflayıp geliyorum :KK59::KK66: bu mesajımı görün cevap yazın litfeeeennnn boşamı konuşuyorum ben heee:KK70:bu sabah okula gitmek istemeyen kızım gibi şimdiden tatil havasına girdi :KK70: kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak sizden acele cvp bekliyorum geri listeye alcakmısınız gelince :KK8::KK39:
günaydınlarrrr
canım sen 462 etapta listelere girmişsin izin hakkın olduğu için sorun yok çarşamba sabah eğer yapabiliyorsan kg bildrimi yap tatlım cuma gün listelere girer seni izne ayrırırız

Kızlar selam
Hafta sonu hic giremedim, arkadasımın yanına Eskisehir'e gitmistim. Gecmisin hepsini okuyamadım ama menü yazanların artılarını, yazmayanların eksilerini verdim.
Son duruma göre:
M melampusefe 1 uyarı :duduk:
parkbyull parkbyull 1 uyarı :duduk:
umutlayasasen umutlayasasen 1 uyarı :duduk:
ipin ucunu baya baya kaçırdım canım onun için yazmadım daha ziyade yazamadım

Canim toplight kaptan yazmis ayiririz seni izine.. carsambaya kadar ne versen kardir giderken yazarsin bize cuma ekleyip yazarz iznini..arada ses ver bize yaramazlik yapacagini hissettiginde yaz kizalim sana :sinirli: iyi tatiller simdiden canim dikkat et kendine hem saglim hem kilo olarak ;) artik saat farki da olmaz hemencecik cemkiririz sana :KK48:

Pazartesi takim ici liste

savurgan savurgan (68,6/
M melampusefe (68,1/
nilsub nilsub (75,4/
inatettimolacak inatettimolacak (76/76,5/-0,5)
tugce1325 tugce1325 (60,2/60/0,2)
umutlayasasen umutlayasasen (74,3/
parkbyull parkbyull (92,3/94/-1,7)
Y Yuppiyayye (69/

Takimicinin ici listesi :KK48:
T tatlitambak (80,5/82,6/-2,1)
btlbetul btlbetul (65,2/64,8/0,4)
morordek morordek
d_mndc d_mndc
toplight toplight
kollontai kollontai
plasticwoman plasticwoman

Yeni gelenlerden hatirlayamadigim olabilir herkes kendinden eklemeye devam etsin benim yazmadigim varsa hanimlar..

Ben de varim :)

Back
X