- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #199.261
ben kızsanız da sopayıda elinize alsanız menümü yazamayacağım. yazarsam atarsınız beniKızlar menülerinizi yazın ortimi kızdırmayın....eline sopa aldırmayın..
Yine kendi kendime konuşuyorum...
kız ne yedin o kadar dökül bakalımben kızsanız da sopayıda elinize alsanız menümü yazamayacağım. yazarsam atarsınız benineyse buradan anladığınız üzere menüm çok kötüydü ve diyet güne gitti. moralim bozuk kızlar ve böyle zamanlarda hiç de dikkat etmiyorum yediklerime. yarın kendime çekidüzen vermem lazım
2-3 sayfa önce tarif verdim canım bak çok güzel oluyorBen varım :) patlıcan tost ne oluyor :)
herkes banlanıyor,her an banlancam diye aklım çıkıyor.o yorumu yapmıycaktımBen varım :) patlıcan tost ne oluyor :)
çok sağ ol canım ,benim yaptığımla hiç alakası yok,yarın bir daha yapıcam ,bukez olacakEki Görüntüle 1864549
Eki Görüntüle 1864550
Eki Görüntüle 1864551
Bu kadar kızlar yemeğimi yiyip geliyorum..
fyzanur gördün mü yanık Fadime
kız ne yorumu ?herkes banlanıyor,her an banlancam diye aklım çıkıyor.o yorumu yapmıycaktım
ama bu şekilde tarif verdim neden seninki ile alakası yok?çok sağ ol canım ,benim yaptığımla hiç alakası yok,yarın bir daha yapıcam ,bukez olacak
şekil olarak canım ,içerik aynı ,sen çok güzel yapmışsın :)ama bu şekilde tarif verdim neden seninki ile alakası yok?
canım her yere bulaşmayın sizde ben hiç bakmıyorum diğer sayfalara bile oralara yazıcanıza buraya yazında motivemiz yükselsin sana demiyorum herkese söylüyorumherkes banlanıyor,her an banlancam diye aklım çıkıyor.o yorumu yapmıycaktım
ay evet çok lezzetliydişekil olarak canım ,içerik aynı ,sen çok güzel yapmışsın :)
ay gelince sana terifini tam veririm süper bişey oldu bende yapıcam bugun kv bahçeden patlıcan topladı verdi
isterse 3 üni. olsun tembel işte insan zaten hayret ediyor bu tembellikle nasıl bitirmiş diye rüyasında gitmiştir ooo
bana desende olurcanım her yere bulaşmayın sizde ben hiç bakmıyorum diğer sayfalara bile oralara yazıcanıza buraya yazında motivemiz yükselsin sana demiyorum herkese söylüyorum
bana desende olurama dayanamıyorum yazyorum. burası kadınlar klübü olduğu için sorun olmadı galiba (erkeklere şerefsiz dedim de)hala banlanmadım
ay yok kız ondan bişey olmazbana desende olurama dayanamıyorum yazyorum. burası kadınlar klübü olduğu için sorun olmadı galiba (erkeklere şerefsiz dedim de)hala banlanmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?