• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kiz orticim benim icim yemek almiyo zorla koyuyorum agzima resmen halsizim de keyfim de yok ve kendimi sis hissediyorum :( metabolizmam duracak diye korkuyorum nilsub nilsub bi akil ver bana orticim cok mutsuzum :(

Kızlar iyi akşamlar.Çok yorgunum yahu :(
Menümü yazayım
inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek nilsub nilsub
Sabah:1 kaynamış yumurta+1 dl çavdar ekmeği+1/2 kk peynir+nane,maydonz+2 adet kızarmış biber,2_3 dilim patates

Öğlen:1 kase yoğurt çorba+yarım avuç kadar tavuk eti+salata+yarım kase yoğurt
Akşam:yok
Su:3 lt üstü
Spor: fırsatım olmadı sabah 11 den beri misafir geliyor şimdi gitti son misafir..e onların yemeğiydi.çayıydı derken spor sayılacak bir hareket yaptım :) çok yorgunum bide sıcaktanmıdır nedir böyle halsizim kızlar yaa.yemek yiyesimde gelmiyor

Kiz orticim benim icim yemek almiyo zorla koyuyorum agzima resmen halsizim de keyfim de yok ve kendimi sis hissediyorum :KK43: metabolizmam duracak diye korkuyorum nilsub nilsub bi akil ver bana orticim cok mutsuzum :KK43:
kuru yemiş ye arada canım sevmezmisin badem kuru incir olsada yesem kız leblebi hem sağlıklı hem meto çalıştırır

Kiz orticim benim icim yemek almiyo zorla koyuyorum agzima resmen halsizim de keyfim de yok ve kendimi sis hissediyorum :KK43: metabolizmam duracak diye korkuyorum nilsub nilsub bi akil ver bana orticim cok mutsuzum :KK43:
Bendede var aynı durum sıcaklardan galiba.gerçi sen oralar serin demiştin.biraz kendini rahat bıraksan sevdiğin şeylerden yesen azda olsa sen çok katısın diyette.mesela o menemeninden yap ye nolacak.ben sevdiğim şeylerden yiyorum kiloda vermeye devam ediyorum belki senin kadar çok veremiyorum ama :) olsun az olsun benim olsun

Bendede var aynı durum sıcaklardan galiba.gerçi sen oralar serin demiştin.biraz kendini rahat bıraksan sevdiğin şeylerden yesen azda olsa sen çok katısın diyette.mesela o menemeninden yap ye nolacak.ben sevdiğim şeylerden yiyorum kiloda vermeye devam ediyorum belki senin kadar çok veremiyorum ama :) olsun az olsun benim olsun
Canim cekse dicem ki kendimi tutamiyorum ya da yerim ama 3-4gundur zorla koyuyorum agzima ne yiyosam bi tuhaf oldum yani..bi de yazi cok severim ben sebze meyve severim yerim.hicbirini görmek istemiyorum.. bi hafta guzel seyler yaptik takim olarak nazara mi geldik nedir baksana sen de oyleymissin :(

haha aferin bana desene öylesine yaptığım tarif topikte hit oldu :kk77:
Ben ist iken bi ara cok kullandim tost makinesini.. kabak patlican ne varsa atiyodum bi sure dokunmayinca ayriliyo kendiliginden makineden..ustune taze naneli yogurt yapiyodum sen daha yazlik yapmışsın orticim ;) burda mutfak cok kalabalik makineyi inir kaldir uğraşmıyorum ama dönünce bende yapar nilgun tarifi diye paylasirim ;)

Canim cekse dicem ki kendimi tutamiyorum ya da yerim ama 3-4gundur zorla koyuyorum agzima ne yiyosam bi tuhaf oldum yani..bi de yazi cok severim ben sebze meyve severim yerim.hicbirini görmek istemiyorum.. bi hafta guzel seyler yaptik takim olarak nazara mi geldik nedir baksana sen de oyleymissin :KK43:
Geçer geçer merak etme havalardan filandır.İştahımız artmasında geçenlerdede yeyip yeyip doymuyordum :KK70: insanın iştahı olmayıncada hiçbişeyin tadı olmuyo dimi?ama ben bugün yorulduğumdan öyle oldu genel olarak iyi yedim ama.Belki sende şu belinden dolayı yediğin iğneler filan yapmıştır.

Menum morordek morordek nilsub nilsub
Sabah
Bir kk peynir
Yarım domates bir salatalık
Soğanlı menemen
Öğle
Bir kase çorba
Bir kase kadar ton balıklı salata
Aksam
Küçük bir yufka arası tavuk tantuni
Bi bardak ayran
2.5 litre su
Bir saat spor leslie yle yürüme

Slm kızlar canlarım ben morordekciğime özel mesaj attım henüz geri dönmedi ama burdada yazayım çarşamba yola çıkıyorum 8 eylülde geri tekrar yola çıkıcam 9 eylülde eve varmış olucam o zamana kadar burda olmuyacağım :KK12:beni listeden çıkarın lütfen gelince tekrar kabul ederseniz kaldığım yerden devam ederim tabiki o zamana kadar ideal kiloma gelirim bakarsınız:63:yada toptan şişkoooo olarak dönerim:KK61:gerçi her gittiğimde zayıflamış dönüyorum heryere araba olmadığından ve totosunun üzerine oturamayan eşimden dolayı çılgınca geziyoruz o kadar gezmeye göre zayıflayıp geliyorum :KK59::KK66: bu mesajımı görün cevap yazın litfeeeennnn boşamı konuşuyorum ben heee:KK70:bu sabah okula gitmek istemeyen kızım gibi şimdiden tatil havasına girdi :KK70: kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak sizden acele cvp bekliyorum geri listeye alcakmısınız gelince :KK8::KK39:

günaydın herkeslere.......:KK76:

Günaydın canım.
Akdeniz diyetini yapacaksın değil mi
ben kahvaltımı yaptım.
Ama tartı da çok çok fazla çıktım. Galiba uykusuzluk ve turşu lardan oldu geçen yoksa 80.5 idim yaaa bugün 82.6 çıktım. Neyse yarına gide hepsi biliyorum.

Back
X