Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaliste . canım yazdıklarını dikkatle okudum canım dönüp bidaha okuycagım .... bunları bizimle paylaştıgın için çok teşekkür ediyorum ayrıca ..a.s.vede püsküüte .a.s. hayata yeniden başlamak böyle olsa gerek ....kaydirigubbakcemile5her daim gönlün mutlu olsun arkadaşım ..:Saruboceq:Aman tanrım ne biçim yazmışım dahada otursaydım yazacaktım ama hedefimede biraz anlatmak istediğim şeyler kalsın istedim
kaç gündürde gizli takipçimiz var her sabah gizli bir kişilik okuyor takımımızı ...merak uyandıran kişiliklere sahibiz şekerleryerimseniben
oy kuzum benim nasılda sıkılmış. zenaım merak etme ikisnide elim üstünde şaşkınımla konuşuyorum biraz sıkıntılı kendini toplamaya ihtiyacı var zaman verelim ayrıca onada sesleniyorum canım hep yanındayım istediğin zaman. busecimse oda yanımda evde neti yok sadece okuldan girebiliyor ......... hadi öptümmmm:1hug:dovecem mehalim kallisim sizin bu saskindan sikayetciyim nasil veeelisiniz siz cocuk takima gelmez oldu baska kim vardi buseeeeee evet buse oda yok kadddiiiiiiiiiiis nerdesin calistigin yeri senmi kurtaracan ara ver biraz be yok anam ben cikim en iyisi yememgimi koyim hazirliyim arada bakarim hadi optum sizi gidinin
zenancı çok bunaldın biliyorum ama az kaldı bak gül gelince yine toparlanmaya başlarız emelde işlerini düzene koysun emelinde paylaşımı çok güzel biliyorsun... peri kendine gelsin diye bekliyorum eğer bu cumadan sonra toparlanmaz ise düdüğü çalacağım söyleyeyim ne düdüğümü? ikaz tabe ikaz...hazirliyim arada bakarim hadi optum sizi gidinin cadilari bende yarin kilo almis olursam sizin yuzunuzden olcak yalnizliktan depresyona girdim bir tepsi diplomati goturdum diycem babay canlarim
çok ekside değilsindir inşallah şeker ve tartılma da için rahat olsun ben kedimden biliyorum tartılmayı kesince rahatladım...tekrardan merhaba kızlar .soggol zenan canım .. ben platesimi yaptım ayrıttende birsürü tepindim regllim az kaldı diya .. ama sabah tartıldım . ekside gibiyim ...... ama bu düzenimi bozmıycam az ve sık ye ....yarında sabah tartılıyım baskülümü kaldırıcam gene ......