Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam geldim kizlar bende gecmisi okudum cedric cim harikasin ne guzel yazdin ellerine saglik
yeni kararimi bildiriyorum bende bundan sonra cumadan cumaya tartilicam bugun tarinin pilini cikardim buzdolabina yumurtalarin yanina koydum neden oraya koydum bilmiyom
yinemi yalnizim bugun ya her geldigimde yalnizim aksam birtek reyhan ablayla karsilastik ben cikinca mehalimle karamanli ugramis sabahtanda giremedim simdi kimseler yok saskinda ugramiyo gulu de yok kallisim takimda paylasim gittikce azaliyo herkez cok calisiyo galiba bu hafta derecemi var acaba cumaya bir bucuk gun kaldi bakalim neler olacak
mehalim le emel ayni kitabi okuyolar insallah guzel sonuclar alirsiniz canlarim
matem dun nobetteydi anca ugrar umut un isleri cok birikmis galiba ya butun isleri kizami yukledilerki oda gelememis honeyde yok nerdeeeeeeeeeeeeeeeeee bu takim ya gunduz ugramayanlar gece ugruyodu onlarda yok olmuslar
saskinla dun biraz konustuk hepinizi opuyodu unuttum demeye unutamadigi cok canini sikan olaylar var kafasinda hep sadece yuruyerek rahatladigini soyledi insallah bugun ugrar oda
simdilik hepinizi opuyom pc acik olacak gelen islik calsin haber etsin hemen gelirim

kızlar eve geldım.markete gitmişdim.daha dogrusu carrefour a.ya kendımı zor tuttum.epeydır dıyet modundan cıkmısdım.gerı adapte olmak o kadar zor oluyor kı.kendıme lıght dondurma aldım ama eve gelir gelmez dondurucuya attım.satıcı cocuk bana kendınden cıkolatalı mınık kulahlardan vermek ıstedı.hem elımı uzattım hemde yok ıstemem dıyet yapıyorum dedım.guldu bana rezıl oldum ya.bıde hanı marketlerde satılan mısırlar varya onlardan alcakdım zor tuttum kendımı.uff zor oluyo ya.ama tuttum kendımı
elektrikler kesiliyor sık sık şimdide tam cedricimin yazdıklarını okurken gidip geldi...
canım benim cedricim....aylar önce muzaffer kuşhanın dergisinde okudum burayada yazdım sen varmıydın bilmiyorum umut cevap vermişti, genç bir çocuk nasıl karar verdiğini anlatıyordu.. ben kendimi 130 kiloya çıkana dek hep normal bir görüntüde sandım demişti o an düşündüm bende hiç kendi şişko iğrenç halimi görmüyorum karşıdan, çünkü aynaya bakmıyordum bakmıyordum... duştan çıktığın anda bizim banyoda tam karşında kocaman bir ayna vardır dolap içinde ben o aynada kendimi görüp durumumu kabul etmemek için havlumu küvetin kenarına koyarım işim bitince sarınıp kendi görüntümle karşılaşmamak için ve hiç bir gün içimde ben çok kötü bir görüntüye sahibim demedim çünkü farketmedim.. neys bende yazacağım hepsini burada dökmeyeyim.. keşke bu farketmelerimiz çok önceden olsaydıda bu kadar zamanı hem kendimize hem etrafımızdaki bizi sevenlere yaşatmasaydık..yüreğine sağlık arkadaşım...
begendıyesen ne mutlu kallıste cıgım.aslında bende yazarken farkettımkı ne kadar zorluda olsa dıyet surecı hızlı gecıyor.3 ay gecmıs ama daha dun gubu basladıgım yıycem dıye agladıgım gunler.ıyıkı kendımı aynada farketmısım.aynalar artık benım en ıyı dostum.
neeee engelliyio muymuşşş
ama bende ters yapıyo
ben tartılmayınca hoppp şişmiş olarak dönüyorum yaa
canım sen naptın kilon gittimi dicem ama cumadan cumaya tartılıyorum yazmışsın yaa

:CüvCüv:]
kadıs canım ben murat tpoglu nun yalancısıyım ondan duydum.korkuyorum tartılmaya.canım tartılmadım daha ama bu haftadan pek umutlu degılım cunku zor adapte oluyorum.gozum devamlı yemeklerde.acım hep.bende bıraz diyet dısına cıkıyorum.ama onumuzdekı hafta ıyı seyler olur ınsyerimseniben
selam geldim kizlar bende gecmisi okudum cedric cim harikasin ne guzel yazdin ellerine saglik
yeni kararimi bildiriyorum bende bundan sonra cumadan cumaya tartilicam bugun tarinin pilini cikardim buzdolabina yumurtalarin yanina koydum neden oraya koydum bilmiyom

zenan canım begenmene cok sevındım:eek:.ya ne alem kadıınsın sen pılı yumurtaların yanına hemde buzdolabınamı koydunsırnaşık şeykaydirigubbakcemile3.alemsın vesselam.anneannemde altınları buzdolabına baklıyatların arasına koyar sonra bulamazdı sakın dolapda kaybetme canım ya:1hug:

ben yeşil çay içiyorum ii geliyo gibi
ptesi sabah 64 ken bu sabah inmiştim
yarında inerim inşallahh

rüyadaki ben olamam çünkü bence 2-3 porsiyon yeterli
ama ne demek olduğunu söyliyim yakında incecik bir hatun olup milleti çatlatacaksın
demekki bu konuya yeterince konsantre olmuşsun bu hayra alamet kesin gidici senin kilolar
inşallah canım ya artık rüyalarda bile nelerle uğraşıyorum sağlıklı beslenme sağlıklı beslenme.....:)))
BU Kısmı niye aldım bilmiyom mehalim.laf atacağgım bi konu olduğunuda sanmıyom.zira bahsettiğın kitabı bilmiyom.neyse sen gittin ben de çıkam gayrı ,arkadaşlar mehalim cigara içiyo biliyonuz mu,kazan dairesine gidiyo orda pısıp içiyo .benide müdürün gözetleyicisi olarak atıyo .müdür gelince ıslık çal diyo .ama ben çalamıyomki.bunu ona en kısa zamanda söylemeliyim zannımca:eek:

abowwwww goynumda yılan beslemişim gara akrep beslemiş soktu beni.sen yarın görün ben sana neler edecem neler

ben yeşil çay içiyorum ii geliyo gibi
ptesi sabah 64 ken bu sabah inmiştim
yarında inerim inşallahh

inşallah canım hadi bakelim

mehalim hosgeldin canim nasil gecti gunun yumurcaklar yaramazmi onlar nasil sen nassin bitanem

ayy zenanım saol canım benim ya.bebeler hep aynı zaten okuldan sonrada ilçede zümre toplantımız vardı eve geç geldim daha yemek yapacam ama uzanmak böyle bana hizmet etsinler istiyorum eşimde benim gibi erken gelse işlerime yardımcı olur saolsun ancak oda geç geliyor işte esnaf olunca.tam çıkacaktım senin yazdığını görünce cevap vereyim dedim.
sen ansılsın canım kar durdumu senin kızlar nasıl

iyiyim canim hadi yemegini yapta dinlen esin gelene kadar sagol bizde iyiyiz cocuklarda iste hergun ayni seyler ev isleri falan bende yurumeye cikacam birazdan

Bacım bende öğle diyrum ama nafile kendime söz geçiremiyorum.
canım kendine söz geçiremiyosan kalişe söz ver ben gibi bak tartlımadım tartıyı taaa nereye kaldırdım böyle kendimi kuş gibi hisediyorum ...:eek: cumadan sonrada tekrar yukarı kaldıracam ...delikafadulden

kadiş mehal aynı kilolardasınız galiba .. fıstıklar .....sositososito :1hug:

* Sizce en iyi hangi spor göbekten kurtulmayı sağlar?

En iyisi; spesifik karın kaslarını hedeflediği için pilatestir. Binicilik, yüzme ve kürek çekmek en idealleridir. 'Haftada iki gün futbol oynuyorum' demeyin, çünkü futbolun göbek eritme gibi bir özelliği yoktur. Ne kadar futbol oynarsanız oynayın göbeğiniz sabit durabilir. Yağ yaktığınız için her türlü egzersiz yağ birikimini azaltır ama kuvvetli karın kasları için yeterli değildir. Pilates özellikle duruşu; sırt ve bel kaslarını, karın kaslarını hedefleyen yoğun egzersiz içeren bir programdır. O nedenle çok etkilidir ve daha ritmik olduğu için sevilerek yapılabilir. Genellikle insanlar karın egzersizlerini sıkıcı bulurlar. Yürümek daha kolaydır ama karın kasları için yatay pozisyonda egzersizler vardır. Daha kolay ihmal edilir ama önemi anlaşılsa kişiler daha dik durur, daha pik olur, bel bölgesindeki biçimsel özelliklere kavuşabilirler.

aynı kiloda rekebek daha iyidir bilmem anlata bildimmi :jeyyar:

canım benim çok saol teklifin için ancak benim tek rakibim türk hava yolları dermişim :))))

yok canım benim yarışımkendimle hiçç kasamam kendimi şukadar zamanda şu kiloyu verecem diye acelem yok vallaha yavaş yavaş olsunda kalıcı sağlıklı olsun.

canım benim çok saol teklifin için ancak benim tek rakibim türk hava yolları dermişim :))))

yok canım benim yarışımkendimle hiçç kasamam kendimi şukadar zamanda şu kiloyu verecem diye acelem yok vallaha yavaş yavaş olsunda kalıcı sağlıklı olsun.
sıkı yarışdan bahsetmiyorum zaten ... canım ...:1rolleyes: hani aynı kiloda olunca . tatlı rekabet olur açısından ...kaydirigubbakcemile3bende görürmüyüm sizin gibi 62 acaba ...benneyaptımki:çok üzgünüm:

canlarım iyi akşamlar
hepiniz iyisinizdir inşallah.
önce bir merhaba diyeyim de sonra geçmişi okumaya çalışıcam
diyete devam ediyorum ama bu kilo 78 den aşağıya inmeyecek galiba bu hafta.moralimi bozmamaya çalışıyorum bakalım devam edeyim kim kazanacak.
kaçamak yapmıyorum.akşamları bir kaç fındık ceviz filan yiyorum ama faydalı diye.

X