Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın 5. takımın gülleri nettiniz ..:1hug:
ben tartılmadan yiyyorum kilo alırsan . bilinki sorumlusu kalişimdir .....he he heh....kaydirigubbakcemile3
şaka tabide bişi daha söyleyimde gülmelten ölün bu seferde ne yapıyorum biliyomusunuz ..düşüncede tartılıyorum ...:1shok: nasılmı son tartıgımıma yediklerimi ekliyorum . wc gittıgımde onuda eksi çıkarıyorum ....:jeyyar:delikafadulden:roflol::roflol::roflol:
benım herüfün dedigi biz biloyle kafayı yedikkkkkkkkkk..-tatlicadiarzu-
günaydın takımcım bugün size çok zaman ayırıcam inşallah bulduğum her fırsatta takıma koşucam
bir kaç haftaya kadar da yanınızda olmayı haketmeye çabalıycam
başka ne yapıcam beni üzenlerin canına okuycam başka sonuna kadar mücadele edicem her ay en az 2 kilo vermeyi hedef seçtim kendimi tutucam ve kilolarımdan kurtulucam
mehmet öz'ün siz diyettesiniz kitabını çıkardım okuyum diye dha kapağını açmadım ama olsun hele dehlizlerden çıktı ya
işte böyle benim kilo vermek isteyip de bir türlü toparlanamama özetim
kızlar musait olanlar pilates saati ....
içtim bile tatlım spordan önce içilen yeşil çay . 2 katı yag yaktırıyo haberiniz ola ......delikafadulden:1rolleyes:kızlar şu plates işine sizde el atın ben 1 aydır bırakmadan yapıyorum çokk memnun kaldım valla . pc başında bile dimdik oturuyorum bak siz şimdi iki buklümdümüz dini dik durun bakıyım ..klava:kernımıda içine çekiyorum bu alişkanlık halini aldı ben yapmadanda öyle duruyo ...:sm_cool: süperrr...:teytey:emelcim canım
inşallah ayda 2 kilo yeterli gibi sonra geri alması var canım ya
kitabı okuyup bize de yazarsın de mi
bizde bilgilenmiş oluruz vakit az
birde pek kitap okumaya vakti olamayan benimg ibi garibanlar var de iii
canım ben yeşil çay içiyorum ii faydası oldu vermemde belki de şişlikti
ama 60 ı hedef koydum kendime bu cuma eski kiloma insem yeter
ondan sonra düzenli ve saatlı beslencem inşallah gerisi gelirrr
oy oy oyyyy
ne güsellllll
ii erimeler sanaaaaakaydirigubbakcemile5
yeşilimiz de var al hadiiiii
afiyet olsun sana
ama gittin neyse gelince içersin okkkkşakkıdı
mehalim aebenim ikinizede nasıl teşekkür edeceğim bilemedim ellerinize, kollarınıza, ağzınıza, kalbinize sağlık ben dönüp tekrar okuyacağım her ikisinide a.s.a.s.a.s.
spor olayına çok sevindim yaa ben bulamadım salon burdaa off biri iteklemezse spor yapamıyorum ama biliyorum yapmalıymCanlarım ben bugün dışarıda olacağım, spor salonu için gerekli belgeler filan işte onları hazırlayıp götürmem gerekiyor ki yarın başlayabileyim... şimdi ev işine bakıp çıkıcam belki çıkmadan yine gelirim beş on dakika haydi hoşkalın..
mehalim ve aebenim o son cümle varya onunla ilgili bana özel mesaj atsanıza bakimm doğrumu anladım ikinizinde isteğini... eğer doğru anladuysam çok sevinirim inanın ve elinizi çabuk tutmanız gerek derim .... birde tüyo veririm eğer doğruysa.. ayrıca burda benden başka duyan olmaz tısım sizi :)))
günaydın kıslar nasılsınız bakayım
bi neler kaynattınız
saol canım.mehalim ve aeben ellerinize sağlık.ıyıkı yazmısınız benzer duyguları yasayan ınsanların oldugunu bılmek cok guzel.yanlız olmadıgını bılmek benım gıbı hedefı olan ınsanlar var dunyada dıyet yapan kılosundan memnun olmayan tak kadın ben degılım dıyebılmek cok guzel.tekrar tekrar saolun kızlar ve kallıste.bu olayın mımarı sensen cunku canım kaptanıma.s.
günaydın takımcım bugün size çok zaman ayırıcam inşallah bulduğum her fırsatta takıma koşucam
başka ne yapıcam beni üzenlerin canına okuycam başka sonuna kadar mücadele edicem her ay en az 2 kilo vermeyi hedef seçtim kendimi tutucam ve kilolarımdan kurtulucam
mehmet öz'ün siz diyettesiniz kitabını çıkardım okuyum diye dha kapağını açmadım ama olsun hele dehlizlerden çıktı ya
şakkıdışakkıdı sana çok takılıyoruz ama vaktin yok
nereye kaynıyon gı.benim heç bişiden haberim yok.naniknanik
busem .... aranıza casus kaynıyomda habarın yok ....:roflol:delikafadulden[/COLOR
hayatın bi yerinde hepiçiğumuz casusuk.varsin sende burda ol
mahalim iyiyim canım yiyyorum abartmadan . açıkmyorum iyide dün almaşım biraz reglde oldum umarım ondandır . aslında yanlış yapıyorum ben her zaman hemen tartıda bişiler belli olsun istiyom ..:mymeka: günlük tartılıyorum bunun nekadar zaralı oldugununda farkındayım kötüsü ama bu huyumdan vaz geçemiyorum 18 senedir....:1shok:belki günde 5 kere ziyeret ettigim olur . buda biliyerum beni sitrese sokuyo ...kötükedihüso ama onsuz yapamıyorum ve alşamdan sabah kaç kilo gelecegimi bilirim ..... okadar profösörleştin bu konuda yani ...:1shok:
saol kallisim yüreğimizden akanlardı.
spor olayına çok sevindim yaa ben bulamadım salon burdaa off biri iteklemezse spor yapamıyorum ama biliyorum yapmalıym
kallisim özelden ulaştım sana ayrıca mesajım sanaydı almışın işte:))
günaydın canım merakla bekliiyorum cumayı
saol canım.
senin yazdıklarını cümlelerini okurken o kadar içim dolduki anlatamam ellerine sağlık
bahsettiğim kitap işte bu ben 2. kez okuyorum
maşallah cedricim henüz okumadım az sonra bakacağım..kızlar günaydın sabah 6 buçukdan beri burdayım ama yazımı bitirmeye çalışiyodum.araya sabah hazırlıkları eşimi işe gönderme faslım girdi şimdi bitirdim çok şükür.şimdi geçmişi okuyup geleyim
emelim sevindim canım bu kararına.. kitap içinde mehalimle karşılıklı bilgilendirirsiniz bizi.günaydın takımcım bugün size çok zaman ayırıcam inşallah bulduğum her fırsatta takıma koşucam
yie geç kaldın aeben olmyor lmuyorrr:roflol:kızlar musait olanlar pilates saati ....
falla canım busemide okuyunca herkesten şüphe etmeye başladım bir benmi haftalık tartılıyormuşum burada:1shok::1shok:kalişim bu demek oluki 5. takımın % 90 benım gibi tartı manyagı hatta beni aşanlar bile var yavvvvv.......:1shok:kaydirigubbakcemile3
mehalllll.. ıh biz yeişl aycıyız .......kaydirigubbakcemile
Kızlar şimdi aklıma geldi ben bir rüya gördüm hayrola hayırdır inşlh diyorum çok enterasan anlatım hemen.
rüyamda biriyle konuşuyorum ancak kim olduğunu hatırlamıyorum ya bana meyva yiyomusun diyo bende günde 2-3 porsiyon yiyorum diyorum böyle kesıla kasıla yeterli olduğunu düşünerek ama bana diyoki yetmez diyo daha çok yemelisin diyorr. şimdi hatırladım ya
şimdi iki sorum var acaba konuştuğum kimdi?
ve bu rüya nedemek yaaa :))) allah allah
osanıyodum.eskıden hergun tartılırdım.cok tartılmanın bobrekustu bezlerını etkıledıgını ve psıkolojık olarak kılo vermemızı engelledıgını ogrendıgımden berı haftada ıkı en fazla uc.yanı sıze gore tartılmıyorum bıle denebılır.bıde tartılmayıp cuma gunu tartıda gorulen guzel rakamlar ınsanı daha mutlu edıyor .